- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за спешен компетентен отговор!
Моля, без критики и иронични коментари. Бих искала нормални, по възможност компетентни отговори по темата.
Ситуацията е следната. Тази вечер, след полов акт, приятелят ми свърши върху мен, но в по-долната част на корема ми, при което една малка част се стече по-надолу. Имам едно известно съмнение, че 1 капка капна точно там, където не трябва... Принципно сме изключително внимателни. Но паниката ме обзе веднага. Избърсах се възможно най-бързо, в рамките на 10-15 секунди. Но въпреки това изключително много съм притеснена. Напоследък цикълът ми не е съвсем редовен, с няколко дена по-рано или по-късно ми идва. Последно ми дойде на 14.11 с продължителност 5 дена. По мои изчисления съм 2-3 дена след овулация, но все пак ме е страх. Според вас голям ли е шансът от забременяване, защото обмислям варианта утре сутрин да взема Ескапел. Изключително съм против тези хапчета и не съм вземала досега. Но ме е страх и не искам да рискувам. Ако има някакво значение, на 19 години съм.
Благодаря предварително за бързите отговори.
нищо ти няма.. бива ли на 19 такива въпроси
Може би звучат тъпо, но си притесних, тъй като наистина наистина макар и една капка, попадна на грешното място, така да се изразя. Знам, че попаднат ли в кислородна среда, сперматозоидите умират много бързо, но се притеснявам, че преди да умрат, някои от тях биха могли да (не дай си Боже) направят гафа. Накратко казано, притеснявам се, че цервикалната слуз може да е спомогнала за това, тъй като тя улеснява предвиждането на сперматозоидите. Сега като си чета обясненията, нямам думи колко "умно" звучат...
Благодаря все пак за отговора.![]()
Според мен няма страшно.![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Мацко, това нещо имаш ли представа под какво 'налягане' трябва да те 'удари', за да те оплоди. Бива ли на 19 да не го знаеш. Образовайте се малко.
Първоначално написано от antifashionshit
Смятам темата за изчерпана.