Харесва ми мнението на Chacho, мисля че е правилно и до голяма степен с епрепокрива с моето. И не се чувстваш само ти така имало е и предполагам ще има и други подобни хора включително и мен. Хубаво е че си осъзнала така да се каже своето незнание, от тук проблема им алесно решение стремежа към знание и развитие до къде ще стигнеш зависи от теб щом си осъзнала своето незнание значи имаш потенциал за развитие, а признаването прес себе си и пред останалите на таква нещо е можеби добра крачка. Смятам обаче, че не си като другите, а си уникална просто всеки човек е, всеки има определена мисия, но това не значи че трябва да има пагубно его и държание за което смятам, че ти говориш. Даже и да си велик човек дал много на Света ти трябва да останеш преди всичко човек и да помагаш. Почни да четеш, да излизаш сред Природата, да се запознаваш с нови хора да посетиш нови места, анализираи ситуациите и си прави изводи, коети допада и кое не, кое те приблича, кое те мотивира, кое те кара да се чувстваш добре опитаи се да накараш същността ти да излезе на яве. Надявам се всички те постове да допринесат поне малко за твоето ориентиране в сичтуацията.