- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо хората постоянно искат да правят сексове
Толкова ли е хубаво![]()
![]()
агинко понякога си мисля , че просто си момиче.
Това е тайната конспирация срещу тебе, седем милиарда души са мобилизирани за да те убедят да правиш секс, обяснявайки ти колко е хубаво, но тайната цел е да получиш трипер и всички да ти се смеят.
чак пък...
Щруди иска, защото е мило и по тоя начин освен дрешките, си съблича и душичката и е естествената вътрешност на опакованото бонбонче. Защото по тоя начин теглиш едно лигаво езиче на капачето на пощенско пликче, пъхаш се вътре и се подаряваш с цялата си същност на човек, който ще те чете колкото си иска.
И защото е хубаво.
(Писъмце: А аз със скромния си опит си представям какво може да бъде ако ме разкъсат нежничко и пъхнат пръстчета в мен, за да ме прочетат.)
*сънено и любовно*
*петно парафин*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
oooooooommmmmmmmmffffffffffffffffffffffffffggggggg ggggggggggggg ;dd ^^
6б3З10
Щруди е прикрита мръсница, усещам я... Наси стига се превъзнася
yep.... reality bites -.-
той тоя пущис още малко ще бъде против и акането..тва са нужди уееее баси нечовека
6б3З10
И аз все това се чудя... Има хиляди начини да освободиш тази енергия като изкуството примерно или спорта. :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
С цел духовно проникновение и наслада може би!
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щрудела е сиг. единствената с която може да правиш секс и докато ти говори да се чувстваш гей.
n00bs