- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам..
Така малко е дълго има едно момче в живота ми което от 5 години спим заедно той ми е първия и винаги е било само секс.Имало е нещо в началото преди 5 години,но нищо сериозно.В продължение на 5 години спяхме заедно през различен интервал понякога често понякога с месеци не сме.През това време имах 2 сериозни връзки за по 2години последната приключи преди 3 месеца и то много тежко.И тогава нещо се случи с мен и не изпитвам чувства към момчетата.От 3 месеца излизам с различни момчета,но нямам никаква тръпка и започнах пак да спя със това момче той ми е съсед и ми е удобно винаги да се виждаме когато пожелая.Той винаги е казвал,че е просто секс и не иска нищо по-сериозно.И сега аз искам същото вече от 1 месец се виждаме,но той почна да е мил да ми звъни често просто ей така да се видим без секс.И си направи грешната представа ,че ходим започна да ме ревнува да ми иска обяснения и се изпокарахме и му казах,че щом е така по -добре да спрем.Не се бяхме чували 10 дни някъде и днес бяхме в един общ приятел и той ми се прави на интересен после ходихме напушихме се много и след около час аз легнах малко да си почина и той почна да се държи много хубаво да ми говори мило ей бебе слънце и да е мил много.А това не се е случвало до сега той винаги се е държал някакво по така грубо никога не сме си говорили мило не сме се лигавели просто правехме секс.И съм объркана защото не мога да го разбера въобще не знам и аз какво искам и нямам представа как да постъпя и какво да направя и откачам ..
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you
Нали знаеш че заслужаваш само хранилка?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
...............................
Такива путки като тебе, стават само за секс ..
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
не знам защо ми е такъв ника такава регистрация имамНе съм курва ..
кое ми е курвенското,че съм спала с 3 момчета през живота си ли ?
и аз не схванах защо толкова остро реагирахте о0
REGGAE BOOM <3
Първо не съм малкакое да ми е простено бе момче тцтц и ти не знаеш какво говориш !
Аа защитаваш се
That is funЩе го обясня по друг начин - 5 години си на повикване, докато лъжеш още момчета. И когато пича решава че иска връзка с теб ти се връзваш на някакви фльонги и не знаеш кво да кажеш, щото не си свикнала на такова отношение.
И естествено бягаш.
Айде ся кажи ми кое отизброеното не е курвенско?
П.П. На колко си по лична карта няма значение.
Последно редактирано от valdesbg : 12-05-2011 на 20:38
Dr. Gregory House
Момчето явно е започнало да изпитва някакви чувства към теб. Хващай го ,защото щом те е видял каква си и пак те иска... по-добре няма да се уредиш...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз съм на повикване ? Хаха не е така аз го търсех когато ми беше гадно когато се карах с приятеля ми или се разделяхме за пореден път търсех го защото той не ми показва никакви чувства просто е там когато ми трябваАз друго от него не искам когато го исках той не ми го даде а нещата са по объркани защото се познаваме от 15 години
сестра ми й брат му ходеха дълги години и всичко е объркано и той не е момче с което бих имала нещо по сериозно.Може да е хубав и секси но е празен и пропаднал и не сериозен и .. .. не знам просто оф защо ме обиждате не мога да разбера каква съм ? Наранена съм от празни момчета не съм някаква курва или нещо такова .....по-добре да бях честно казано така нямаше да ми пука но не съм и ми пука ;]
Какво по-точно искаш? Съвет за кое?
Няма как да знаем какво му е в главата. Явно изпитва нещо повече към теб, отколкото ти към него. Вместо да му се чудиш, поговорете за това, което те интересува.
nigga stole my bike
That is the reason![]()
Празни момчета не би трябвало да могат да те наранят. Освен разбира се, ако не им ходиш по акъла, и по други неща. Което ме връща към горната идея.
Обличай си тая ситуация, както ти е удобно. Явно е че така ти харесва.
15-20-30 години... цифрата не е от значение.
Dr. Gregory House
Еми не са били празни отначало напримерПосле нещата се променят не знам просто това момче ми е съсед излизаме в една компания и е странно да бъда с него пред всички .. не изпитвам някакви чувства към него но когато го видя трябва да е до мен да го докосвам да го целувам но ако не го виждам дори не се сещам ..
А когато говорихме с него той ту се държи мило ту ми казва прави каквото искаш ние не сме никакви това е просто секс .. след това ми се сърди ,че излизам с други ..
Играе го топло и студено. Точно както вие правите. И ти се връзваш..точно както ние правим
Разликата нали я знаеш.. за ключа и ключалката
Life is a bitch![]()
Dr. Gregory House
не я знам разликата ?
Не си курва , защото си спала само с 3 момчета през живота си ! Курва си , защото си обвързана , а си продължавала да правиш секс с въпросния. Каквото и да кажеш , надали ще излезеш чиста. А сега какво искаш ? Какъв съвет ? Момчето явно е започнало да почувства нещо към теб . . Помисли добре и действай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ключалка, която може да се отключи от повече от един ключ е безполезна, а ключ който отключва повече от една ключалка е безценен...
П.П. Нарочно ли се правиш на дебил?
Dr. Gregory House
Ами както написах в една тема...приятелство с привилегии...такова животно не съществува. Рано или късно единият се влюбва и не е от особено значение дали ще си го признае или не. Освен това няма такива филми като се скараш с приятеля ти или се почувстваш малко по самотна да ходиш да се чукаш, с който ти падне. Ето това е курвенското И сега не казвай че не било с който ти падне, а само с него![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И кво? Твърдиш, че не си курва, а спиш с някъв от 5 години, въпреки че в някои периоди от тея 5 години си имала и няколко уж сериозни връзки с други мъже. Тва си е чиста изневяра, квото и да ми говориш. Мм а за тоя дето спиш с него, еми нз кво да ти кажа... Май и той не знае кво иска. В един момент е просто секс и нищо друго, в друг те ревнува... може би изпитва нещо... оф абе що просто не говориш с него и не го питаш директно вместо да ни занимаваш тука с курвенските си прояви? Ся ако тръгнеш с тоя, като се скарате за нещо с кой ше ходиш да се ебеш? Рофл... аа не.
Не, изобщо не си кур*а, ИЗОБЩО! Хаха... Не можеш да разбереш кое ти е кур*енското ли? Ами всичко! Може би не съм на твоите години, за да те съдя, но всичко, което казваш, е пример за кур*а. Имаш сериозна връзка, а ако се скараш с приятеля си, отиваш при друг, защото ти се чука? Жалко на мъжете, които са ти вързали. Ти не заслужаваш нищо! А за съседа - по-добре не тръгвай с него, защото ако се скарате, ще трябва да търсиш друг, с който да правиш секс.![]()
Ако това е, което искаш, зарежи това момче, щом е твърде мил за теб, не се занимавай повече с него. Намери си някой друг, който да се държи грубо с теб и с когото да правиш секс. И проблемът ти е решен. Все ще се намери някой, за който и ти да си просто секс. Не знам какво толкова има да го мислиш, а че не си стока ти го казаха вече.
Не ме кефиш. Заради такива като теб - неориентирани, малки (не ме вълнува, ако ще да си на 25) и глупави, всички момичета ни слагат под общ знаменател. Ама що ли ми пука, де...
П.П. Лафът за ключа и ключалката е мега малоумен.