- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам..
Така нареченото приятелство с привилегии или любовните афери все някога прерастват в любов, стига да не прекратиш връзката по-рано. Какво да ти кажа... щом не искаш да си с него официално му кажи черно на бяло какво чувсваш. Или трябва да е с теб необвързващо ( само за секс) или да престанете да се виждате. Но според мен дори и да приеме първата опция вече е късно. Има ли чувства връщане назад няма. Моя съвет е да си починеш малко от момчетата. Просто се отдай на себе си, приятелите, забавлениятаи и си почини. В някакъв момент нещата ще се наредят когато няй-малко очакваш![]()
Еми не знам ще видим във петък или четвъртък заминаваме за вилата ми да празнуваме 8ми и ще видим обадих му се днес и той се зарадва и му се извиних за всичко и начина по-който го отрязахА за предишните те просто направиха така ,че да искам друг
)
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you
Ахаа. Ама това хич не е оправдание. Това показва само, колко си слаба и колко не можеш да се държиш на ниво. Вместо да изневеряваш, можеше просто да си ги резнеш и да излезеш що-годе с чиста съвест ( ако това е възможно). Може въпросния да не е стока, ама ти двойно. Ако не отвърнеш на неговите чувства, не очаквай цял живот, той да е на повикване. Ако има някакво достойноство няма да ходи след задника ти.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Мале мале вие много по-морални ли от нея се изкарахте , че почнахте да я нападате ? Щото ако всеки надникне в душата си и види какви извратенящини е правил , дали няма да си замълчи ? И отново грешниците грешницата почнаха да съдят ...
Разбира се не е права , но по този ли начин трябва да и се каже ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Никой не е казал, че сме безгрешни (: Но да, по този начин трябва да и се каже. Като я гледам колко спокойно говори за това, което е направила... все едно че е нещо съвсем нормално и не е нищо толкова сериозно. Поне да осъзнае кво е извършила и да разбере, че не е била права.. Оф жалка работа. Не ми се занимава.
хаха ама какво съм направила бе хаха аз съм на 20 години имах секс имах любов ;dd просто сега не ми трябва нещо сериозно а нещо забавно без чувства защото накрая боли ;]]]
^ И какво намираш ли смисъл в една връзка без любов ? Ако продължаваш по-този начин бъди сигурна , че няма да се намериш свестен мъж за теб(не ти го пожелавам) ! Може ли само да ми обясниш , не ти ли е гадно като знаеш че лъжеш момчетата ? Към другите ще се обърна така : Не я хранете , оставете я , във края винаги ще има възмездие , просто така ще се наредят нещата и тя ще съжалява че ги е правила такива .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Че не сме безгрешни, не сме. Ама чак такива долни и дългосрочни гадости не сме правили. Или поне аз де, за другите не знам. Всеки за нещо някога е газил лука, ама 5 години поред да въртиш номера на приятелите си и после да заявяваш, че сте били в сериозна връзка, не е грешчица, а мръсотия.
Относно това, че те били карали да изневеряваш... сори, ама оправдание всеки може да си намери, за да си вее г*за, ако това иска. Като не си била щастлива със сериозните ти приятели, да си теглила чертата и да си си намерила по-свестни. Ама май свестните не ти връзват, което според мен не е никак чудно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всеки има правото да си изкаже мнението най-малкото.Не се стреми да си в опозиция на масата особено, когато и твоето мнение (съдейки от вторият ти пост) се припокрива с това на масата. Каквито критики си заслужава, такива си и получава.А аз лично за мен мога с ръка на сърцето да ти гарантирам, че колкото и да надниквам в душата си никакви извратенящини не мога да открия да съм правил поне засега. И да по морален съм.И да не съм безгрешен![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
По темата не знам какво да посъветвам, но едва ли самоуважаващи се хора ще се замесят в подобни любовни геометрични фигури.
Значи имало е и месеци в които не сме се виждали по много време и рядко е повече от веднъж смисъл докато си имах приятел на 6 месеца примерно спа с това момче а не така всеки ден да го лъжа и изневерявамСвестни колкото искаш ужж са такива
и после пак са като другите поне това момче знам,че е такъв и не се опитва да ме излъже за да спи с мен ,,,
Че защо да се опитва като ти сама си разтваряш краката пред него.Вика то само на 6 месец веднъж докато си имах приятел. Браво бе...ти си си направо ангелче.Нормално е да се занимваш само с празни,защото явно имаш нужда да те прочешват отвреме навреме и да се държаш гадно с теб.Всякакви възбуди има, явно това ти е фетиш.Оправи си мисленето о време,защото ще има да те въргалят по леглата си разни празни според твоите думи.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И какво като не си спала с онзи всеки ден? Един път на шест месеца също е изневяра.
Момчетата са те разочаровали, така ли? Ами ако те разберат за това, което си правила, какво ли ще казват? Помисли малко, не всичко се върти около теб. Като си искала само да си начешеш еди-кво-си, защо са били тези сериозни връзки?
Еми не знам обичах и 2те момчетаАма така се е случило просто като съм с това момче се изключвам и не мисля а това е странно защото не съм такава примерно с тея момчета които имах сериозни връзки за по 2 години спах с тях чак на 4-5 месец а с това момче винаги го искам .. Снощи се изпокарахме много с него защо съм била на кафе с друг а сега пихме кафе и си говорим как ще заминем за уикенда и как ще сме си 2та
И той се радва много и вика не искам да се караме искам да се разбираме да ни е хубаво искам го просто не искам да ме нарани
...
Малка наивна кифла...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Прави нещата както ги чувстваш. Тва е твоя живот, твоите грешки, твоите спомени... Хората и да съдят и да не съдят, ти най-добре си знаеш причините за постъпките ти и не си длъжна да даваш обяснения на някой, който не е пряко засегнат.
"Ако искаш да бъдеш човек, говори днес това, което мислиш днес, с думи тежки като гюлета, а утре говори това, което мислиш утре, отново с тежки думи, дори ако то противоречи на всичко, което си казал днес." В случая бих заменила "говори" с "прави".. Не ми се префразира цялия цитат.. Надявам се да се сещаш накъде бия. Никой тук не може да ти каже какво да правиш.
Първоначално написано от antifashionshit
Не вярвам да излезе нещо сериозно от това... Гадно си постъпила с бившите си, ако си спала с въпросното момче зад гърбовете им.
Не си добре.Аз съм твърдо против това,което си вършила.Как може да имаш връзка,която наричаш сериозна,а в същото време да спиш с друго момче?Как може да си играеш така с хората?Вместо да откачаш от неясното какво да правиш,по-добре се поучи от грешката си.Не я повтаряй отново.Всичко се връща един ден,не ти го пожелавам,но ако ти се върне,ще те боли,също,както и момчетата,които си наранила.