- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам..
Така малко е дълго има едно момче в живота ми което от 5 години спим заедно той ми е първия и винаги е било само секс.Имало е нещо в началото преди 5 години,но нищо сериозно.В продължение на 5 години спяхме заедно през различен интервал понякога често понякога с месеци не сме.През това време имах 2 сериозни връзки за по 2години последната приключи преди 3 месеца и то много тежко.И тогава нещо се случи с мен и не изпитвам чувства към момчетата.От 3 месеца излизам с различни момчета,но нямам никаква тръпка и започнах пак да спя със това момче той ми е съсед и ми е удобно винаги да се виждаме когато пожелая.Той винаги е казвал,че е просто секс и не иска нищо по-сериозно.И сега аз искам същото вече от 1 месец се виждаме,но той почна да е мил да ми звъни често просто ей така да се видим без секс.И си направи грешната представа ,че ходим започна да ме ревнува да ми иска обяснения и се изпокарахме и му казах,че щом е така по -добре да спрем.Не се бяхме чували 10 дни някъде и днес бяхме в един общ приятел и той ми се прави на интересен после ходихме напушихме се много и след около час аз легнах малко да си почина и той почна да се държи много хубаво да ми говори мило ей бебе слънце и да е мил много.А това не се е случвало до сега той винаги се е държал някакво по така грубо никога не сме си говорили мило не сме се лигавели просто правехме секс.И съм объркана защото не мога да го разбера въобще не знам и аз какво искам и нямам представа как да постъпя и какво да направя и откачам ..
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you