- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледата е невъзможна без...
Коледата е невъзможна без семейството и празничното настроение. Ако има сняг и елха, става още по-приказна.![]()
Без настроение, сняг, чувството, в което очакваш Дядо Коледа да се появи и се чудиш, защо никога не си виждал/а Дядо Коледа на комина със своята шейна.
С всяка година Коледата става твърде обикновенна, можи бе защото като човек порасне и нещата, които са му носили радост като дете, след това нямат голямо значение.
Понякога искам да съм отново детето, което вярваше в магията.
Последно редактирано от extreme16 : 12-06-2011 на 13:44
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Поста ти ме накара да се сетя за една случка,която заради белега май никога няма да забравя :Д
На 24ти сутринта ,бях на 6, (да аз получавам и отварям подаръците на 24ти..понякога даже и преди да дойде вечерта) ...ставам аз сутринта и гледам под елхата един голям Мики Маус с розова панделка (панделката е украса на опаковката)...
Много харесах панделката и почнах да тичам с нея,паднах и се ударих от ъгъла на масата...толкова кръв изтече от веждата миСпомням си как майка ми (мисля,че е била бременна в 7мия месец,защото тогава сестра ми не беше родена) ме вдигна и с една кърпа ми държеше главата и звънеше да намери хирург на Бъдни вечер
![]()
![]()
А после колко ме молиха да дам да ме зашият не е истина просто
![]()
Оттогава е забранено да се тича около тая маса![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Като млад обожавах коледа, чаках я с нетърпение, радвах се на всичко коледно и почти се разревавах, когато трябваше да хвърляме елхата, което ставаше около 14-15ти януари. Сега не мога да го понасям тоя празник, дразнят ме безкрайните досадни реклами с коледни мотиви, благотворителните кампании (те като цяло ме дразнят), коледните украси, абе всичко. Вбесявам се като някои индивиди от женски пол се опитват да ме въвлекат в разговор за коледни украси. Харесва ми единствено Бъдни вечер, когато се събере цялото семейство на една маса, запалят се свещи. Уникално уютно чувство е, през най дългата нощ в годината да си на топло с най близките си хора. Десет пъти по яко е, когато навън има сняг. Аз съм болен на тема сняг, обожавам го, а коледният сняг е най красивото нещо на света за мен. Последните две години обаче нямаше сняг на коледа.. Може би това ме пречупи, преди това не помня и една коледа без сняг.
Та в заключение, за мен коледа не може без семейството, може без сняг, но е гадно, така че казвам че не може и без сняг.![]()
Коледата е невъзможна без чистотата във всичките й форми. Под чистота имам предвид чиста душа, чист ум и чисти намерения. Напоследък не се радвам на този празник заради това, което липсваше.. тази специфична чистота. Всеки парадира на Коледа да бъде мил, добър и прави редица обещания, които не изпълнява. Компаниите правят реклами за много пари, използвайки такъв светъл празник за комерсиална цел, а за много деца това е единственият ден в годината, когато ядат месо и се чувстват нормално. Мнозина не ги интересува това, старая се и аз да съм така.. но не мога. И, повярвайте ми, когато имате съвест, няма как поне веднъж да не ви заседне хапката, когато ядете без да сте благодарни за това, което имате. На моменти се усещам как винаги се стремя да имам повече и не съм доволен от това, което имам, но като си помисля, че имам това, което мнозина нямат, се чувствам щастлив - имам семейство, което ме подкрепя, имам приятели, които са с мен, имам си храна, имам си и интернет, където мога да бъда в крак със света.. тогава разбирам, че не всичко е черно на този свят. Промяната на света започва от самите нас... и завършва пак там.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
И при мен беше нещо подобно само, че с 6-тата част, другата коледа пък с 7-мата.
Коледата е невъзможна без празничното настроение, семейството и приятелите.
Супер много обичам Коледата, няма да забравя как станеше ли 1ви декември и почвах на календарчето на вратата да задрасквам всеки изминал ден до 25-ти. Прекрасни времена бяха
, а на всяка Нова Година се замислях за изминалите години, как лети времето, как още една година отлита и ми ставаше някакво супер тъжно и пусках някоя друга сълза
. Тази Коледа смятам да си я направя най-запомнящата се до момента.
Последно редактирано от Shines : 12-08-2011 на 16:59
"Коледата е невъзможна без: настроение,топлина,семейст вото,близките хора,любовта в очите им,ядене,пиене,елха,украса,сняг,коледен филм и т.н. Обичам Коледа.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Настроение.Снегът за мен е доста важна част от негоОбаче като цяло каквото и да правим,никога няма да е същото,както когато вярвахме в Дядо Коледа.Което не значи,че не ми е голям кеф да гледам братовчедите(те още вярват :Д ) и да си стоя с роднините на масата
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Коледата е невъзможна без: семейството ми,елха,украса,подаръци![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
За украса грам не ми дреме, по тая причина и не украсявам и изключително престорено и лигаво ми е това прехласване на де-що има събрани в групичка женски индивиди по всевъзможни лампички, гирлянди и играчки. С елха/без елха - еднакво ми е. Събирането със семейството навремето беше едно от любимите ми неща, защото се събирахме всички роднини задължително, независимо кой откъде е, и си прекарвахме страхотно. Сега всички сме прекалено разпилени и на никой не му се пътува по едно 300-600 км, за една нощувка почивка и после пак наново - пътуване. Въобще, навремето нещата бяха много по-различни и като малка тоя празник имаше съвсем друга стойност за мен. По настоящем, не ме интересува особено, нямам празнично настроение, нито желание да празнувам.
И за да не ме обявите за хейтър на годината: коледата е невъзможна без маратон "Сам вкъщи" :д, зелеви сармички и от ония вкусни шоколадови фигурки на Дядо Коледа. :д
натъжавам се като чета някои от постовете ; (
без сняг, настроение, елха .. (или 2 0.о) як 23декември с класа <3333
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
невъзможна е без любимия човек, семейството.
За съжаление и тази година, няма да съм с любимия ми човек, но догодина вече ще бъда с него
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Любими хора, уютен дом, усмивки и любов.
най-близките хора, позитивни емоции и подаръци.![]()
Welcome to the Jungle...
Коледата е невъзможна без... Zamunda.Net!/Internet!
Каква любов, какви филми ?
Преди повече се вълнувах около тези празници ама вече честно казано ми е все едно..
... него.
Много ми е гадно, че няма да мога да съм с приятеля си точно на Коледа.