.
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Threaded View

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хм, честно казано, липсват ми ония Коледи, когато вярвах в Дядо Коледа (а това беше до една бая късна възраст за мен) и как в 6-7 сутринта на 25-ти опипвах всички подаръци с идеята да открия моите, щото нашите не даваха да се отварят преди всички да ме станали. Ех, страшно беше. Помня ква радост беше, като си улучих петата книга на Хари Потър и знаех, че е вътре, ама трябваше да чакам до 10-11, за да станат нашите :д Детска радост...
    И при мен беше нещо подобно само, че с 6-тата част, другата коледа пък с 7-мата .

Коледата е невъзможна без празничното настроение, семейството и приятелите .

Супер много обичам Коледата, няма да забравя как станеше ли 1ви декември и почвах на календарчето на вратата да задрасквам всеки изминал ден до 25-ти . Прекрасни времена бяха , а на всяка Нова Година се замислях за изминалите години, как лети времето, как още една година отлита и ми ставаше някакво супер тъжно и пусках някоя друга сълза . Тази Коледа смятам да си я направя най-запомнящата се до момента.
    Последно редактирано от Shines : 12-08-2011 на 17:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си