- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели с привилегии...
Страшно хубаво качество. Приятелят ми го прояви по отношение на мен и бях доста впечатлена.Първоначално написано от SisiStrange
Ние никога не сме се виждали редовно,дори никой не подозира за това.Той учи в друг град,не сме се виждали отдавна,има си гадже (въпреки че и последните 1-2 пъти като се видяхме си го имаше ;д ) Напълно убедена съм,че няма да се влюбим един в друг,просто не си подхождаме за сериозна връзка.Добри приятели сме,уважаваме се,споделяме любовни преживявания (повече аз де,доста по-малка съм;д) ии така.100% убедена съм,че няма да се влюбим един в друг! Даже не си го и представям
И мога да кажа,че такива неща с близки приятели (хора,на които наистина вярвам ;д ) напоследък ме устройват повече от сериозна връзка.
Шофирай разумно - стигни жив!
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^ Интересен извод![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Видях набързо в ника ти вълк и затова реших че си момче
Но пък от друга страна...ако се стигне до нещо такова все пак,задължително искам да снимате поне клипче и да ми го пратите.Много обичам да гледам лесбо ласки. Действат ми...възбуждащо
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!