Приятелството с даденото момче Х ,продължава вече около година (доста дългичко стана,но докато обясня всичко ) та ходех с негов познат,който беше от София и спеше у тях,та така постоянно да не кажем сме били заедно,след няма и седмица се разделих с това момче,но не престанах да поддържам отношения с Х,той тогава точно обмисляше да скъса с дългогодишната си приятелка,така и стана,а ние с него не спирахме да излизаме,да си пишем,да ходя у тях,но не за което си мислите,просто поддържахме приятелски отношения и това така до началото на юли,когато някак си нашите взаимоотношения прераснаха в нещо повече от приятелски,преспахме вечерта.Още на следващия ден поговорихме,за това и какво правим от тук нататък,той каза,че не искал да ни се развалят отношенията,но не може да ми даде връзка,няма как от една да скача на друга,а пък ако тръгнем,той ще е супер несериозен,а не иска да ми го причини,но пък за сега може да поддържаме приятелство с привилегии,изпокарахме се,почнах да го обвинявам,че той само това е искал,но след няколко часа разбрах,че няма смисъл да настоявам и да останат така нещата,предложи ми на следващия ден пак да се видим,така и стана,цял ден бяхме заедно,нямам думи да опиша преживяното,но след това,изгубихме някак си връзка не си пишехме така както допреди това,той все казваше,че е затънал в работа,ходи на училище,член е на един младежки клуб,там също има много работа,аз естествено знам,че той само си намираше оправдания да не се виждаме,така или иначе аз си продължих живота,хванах с едно момче,но с него не издържахме много,след раздялата,момчето Х пак се появи,почнахме отново да излизаме,казах му,че в периода в който не сме се чували,съм имала връзка,от тогава не спря да пита за него,всеки ден като се виждахме питаше дали се чуваме,какви са ни сега отношенията,така и не разбрах от къде е това любопитство,но разбрах че и той докато е бил в София,се е занимавал с някакво момиче,с което така или иначе няма как да са заедно,заради разстоянието,а и други причини,не толкова важни.Сега последния път преди да замина за София се видяхме,нищо не стана (да не кажа,че от края на август не сме имали сексуален контакт и то все така ставаше,че или бях неразположена или нямахме възможност и все нещо се объркваше,все едно нарочно съдбата така правеше да не си легнем отново) .. като се върнах на няколко пъти го карах да се видим,пак си намира работа,иначе ми пише,интересува се как съм,не е като да не ми обръща никакво внимание,сега във петък има кино,би ми се искало да ида с него,много съм хлътнала,започвам адски много да се влюбвам,а мразя така когато някой така ме отбягва.Какво да направя,да го поканя ли да дойде с мен на киното и въобще като цяло какво да правя с тази цялата история...Най-лесно е да се откажа..