- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За и Против за продуктите на Avon и Oriflame!
Понеже има много положителни отзиви за продуктите на Avon но и не малък брой отрицателни! А за Oriflame аз съм твърдо ЗА!! Благодаря предварително!![]()
Твърдо против съм и двете. Изобщо не съм доволна, и както каза Rebirthing, бъкани са с некачествена химия (не че други марки продукти не са).
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Против.За чувствителна кожа като моята са крайно неподходящи.
Харесва ми само черният молив на Ейвън.
твърдо ПРОТИВ , защото всичките продукти са химия
Живота е рисуване без гума за триене... : )
имала съм само един единствен крем за лице на ейвън , който ми докара нечовешки обрив на кожата ;х
всеки месец си взимам неща на Avon и съм си много доволна ..![]()
Като цяло козметиката на Орифлейм е по-качествена от тази на Ейвън. Много лосиони за тяло съм ползвала на Ейвън, които веднага от тях ми се получават обривчета, от душ геловете им, абе от всичките им продукти. Докато от на Орифлейм продуктите, да чукна на дърво, никои досега не ми е правил проблем. Ползвам си ги с кеф.
Оф, боже, като почнете така... Какво значи "за" или "против" - козметика като козметика, просто е дистрибуторска. Да не мислите, че в останалите масови марки, които си купувате от кварталната парфюмерия има по-малко и по-полезна химия?!
Не съм съгласна попадала съм на много свестни продукти на авон така 4е сам ЗА !!!
Ейвън са боклуци.. Орифлейм не чак толкова големи, но пак... Поне от време на време се намира нещо хубаво тяхно, бях ползвала един много хубав ФДТ![]()
и двете марки са посредствени. В достатъчно теми го обсъждахме вече .
Hostis Honori Invidia