- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- можете ли да разберете какво означава този текст
4. Sistematizaciq - klasificirane vida na vruzkite i sposobnostta im da budat chast ot ierarhichna sistema ot prichinno-sledstveni vruzki, izgrajdashti kompleksni zavisimosti mejdu faktologichnata i teoretichnata chasti na razglejdanata, veche refinirana informaciq.
като под "рефинирана информация" се има предвид такава информация, която освен че сте усвоили, сте практикували достатъчно и я ползвате с лекота - например математически закон, който сте прилагали известно време (колкото повече го прилагате, толкова по-лесно и по-бързо го прилагате - толкова повече го рефинирате)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
аа, няма да ти обеснявам, разбирай си го саам
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
проклинаш ли мее gjrhgwireghwoerhipir
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
А НЗ
никой ли не може да го разбере :С
какъв е проблемът с текста?
//освен несъществуващия език, на който е написан
че досега не съм намерил човек който да може да каже какво означава, бтв не съм го писал аз а един фр
Имаш приятел който има потенцияла да стане много скучен човек. Дай контекст, някакво глупаво определение не говори никому нищо. Пример:
Апаратен комутатор - Осъществява превключванията на отделните елементи, като разделя разговорните и сигналните уреди.
klasificirane vida na vruzkite i sposobnostta im da budat chast ot ierarhichna sistema ot prichinno-sledstveni vruzki, izgrajdashti kompleksni zavisimosti mejdu faktologichnata i teoretichnata chasti na razglejdanata, veche refinirana informaciq.
Да направиш анализ на нова информация и да я вмъкнеш логически ,спазвайки нивото на важност, в добре усвоена такава лол
аз го разбирам, макар че е адки тъпо написано
кажи на приятеля си да я оправи тая дефиниция, че нЕма да прокопса така
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е тогава кажете какво означава, последните няколко човека които казаха че го разбират дадоха неправилно обяснение, един например беше казал "съпоставка между информация на теория и такава, идваща от практиката"
с една дума, означава подреждане
да си подредиш фактите и теорията на нещо, което вече ти е известно така, че то да добие смисъл
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last