Здравейте!
Понеже в момента корема ми е така, се чудя дали е добре по този начин или трябва да наблягам още на коремни преси и т.н., за да го стягам, като се има предвид,че не искам да правя плочки?
http://prikachi.com/images/125/4111125B.jpg
Според мен е добре.
Зависи до каква степен искаш да ти е стегнат.![]()
ами принципно коремът ми е слаб и преди един месец почнах по 50 коремни всеки ден в продължение на една седмица, после две седмици по 70 всеки ден и сега пак по 50 на ден
Благодаря момичета за мненията!
да продължи, но по-добре недей да правиш релефче ;д
А правиш ли някакви упражнения за крака и бедра и т.н.?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
За момиче си е хубаво коремче,вероятно не е твоя деНо искаш да кажеш,че е подобен ^^
Въпросът е да не изчезне това коремче,което си направила сега,прави по 50 коремни поне 2-3 пъти седмично,за да си задържиш ефекта,иначе резултата според мен е супер,мисля и аз да започна като теб с коремни![]()
|
![]()
това е моят корем ии да реших да си продължа с коремните преси
отделно от това правя и по 50 клякания
не ми отнема много време, а и са ми достатъчни, за да се поддържам що-годе в добра форма
На мен лично ми харесва корема ти, но най-важното е на теб дали ти харесва или не.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
меги, а има ли ефект от кляканията?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
И аз мисля така. И понеже имам почти същото коремче като твоето съм се консултирала с фитнес инструктор ии за горната част на корема са коремните преси, а за долната трябва да си повдигаш краката, докато лежиш, примерно( с ръце прилепени към тялото). Отделно си трябва кардио. Ако наистина искаш да има резултат - пробвай.. аз опитвах на няколко пъти ама нещо ме мързии не съм постоянна, затова н мога да кажа за резултата.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!