.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен

От Гимназия в СОУ ?

Здравейте,
    Искам да попитам, може ли сега по средата на първия срок да се преместиш от Професионална Гимназия в СОУ ? Или трябва да изчакаш да свърши първия срок и тогава ? Или пък направо края на учебната година? Много ще съм благодарна , ако ми обясните как става
    Хора много , Човеци малко !

Може, щом се ще се местиш в СОУ, едва ли ще ти направят проблем.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен
    Да де ама , в края на първия срок, в средата СЕГА или в края на учебната година чак ?

Повече от фен Аватара на needle
    Можеш когато си поискаш да си се преместиш, как ще си завършваш срока си е твоя работа. Най-добре след като приключиш срока да се преместиш за да имаш време да се сработиш с учителите. Сигурна ли си, че образованието в СОУ-то ще ти донесе повече възможности за развитие от това в техникума?

Голям фен
    Ами знам, че Техникума е по добре от СОУ-то , но за мен е по-важно да мога да влезна в университет след 12-клас , защото в България така и така няма бъдеще , със средно образование нищо няма да постигна освен ако не стане с връзки, а и ние българите имаме повече така да се каже "привилегии" със Висшето.

А защо реши, че СОУ-то ще ти увеличи възможностите за кандидатстване? По принцип повечето гимназии дават по-добра подготовка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    Аз не виждам какво ти пречи пък завършването на ПГ с кандидатстването ? Дори и с по - малко часове, смятам че подготовката в ПГ е далеч по - добра от тази в СОУ.
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Предполлагам, че може и да няма проблем, но на мен ми беше невъзможно да се преместя от езикова гимназия в СОУ по време на годината (независимо дали е средата на срока), защото ми казаха, че не мога да сменям профил. Тоест - от чуждоезиков в хуманитарен, природоматематически, технически. Така че от тази гледна точка най-добре попитай в СОУ-то дали е възможно и дали съвпадат профилите, че аз си имах големи разправии... Успех
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Голям фен
    Hayashi , RunningBlind , че е по - добра , по - добра е подготовката , но така се стичат обстоятелствата и поради семейни проблеми , и поради други причини, се налага да се преместя в СОУ.Пък след това съм се насочила към университет както и много учене за да влезна в този Университет.А пък и не виждам проблем , ако имам добър успех да не ме приемат в Университет ?

Голям фен
    uppppppppppppppppppppppp

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Иди и питай класния си ръководител за подробности.
    Respect my authoritah

Голям фен
    Е, тя класната ми каза, че можело чак края на годината, обаче май ме послъгва, за да остана в Гимназията, защото аз лично не виждам проблем да се преместя след края на първия срок

най-добре говори със родителите си и те да се срещнат с директора на училището в което искаш да се преместиш, мисля че няма да имаш никакъв проблем(особено ако си ученичка със високи/добри оценки), ако си решена категорично да се преместиш те съветвам да не губиш нито един ден и да се опиташ да задействаш нещата колкото се може по-бързо защото губиш ценно време !

Голям фен
    Да, ние говорихме вече, скоро ще звъним в училищата да разпитаме.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    То май така не става. Можеш да се изместиш само ако е със същия профил. (Не съм сигурна) Но мисля, че това важеше само за езиковите, тъй като преди 2 седмици направих опит да се изместя в СОУ, но казаха, че е невъзможно и чак другата година ще мога. Но не знам това дали се отнася и за техникумите. Все пак късмет
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa Виж мнението
    Е, тя класната ми каза, че можело чак края на годината, обаче май ме послъгва, за да остана в Гимназията, защото аз лично не виждам проблем да се преместя след края на първия срок
    Трябва да попиташ в другото училище, което ще те приеме- иначе винаги можеш да се преместиш.

Голям фен
    ^^ И аз така мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си