- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мълчалив
Здравейте, нз дали темата ми е за тук.. имам 1 проблем. Когато се запозная с някой или по-точно с момиче, не знам за какво да си говорим. Защото току що сме се запознали и е малко странно такова. Не знаете нищо за другия човек и не мжеш да го питаш примерно какво прави сестра ти. И не говоря само по момиче, по което си падаш, ами примерно на твой приятел гаджет му. Стоите двамата и какво да кажа. Нямаме общи шеги, които само ние си знаем или да се познаваме отдавна. Сега знам, че ще кажете отпусни се, поговори с нея. Ама проблема е, че аз не се притеснявам, а просто не знам с какво да й кажа.. помогнете![]()
Аз съм реалист.
"Учиш ли, какво, интересно ли ти е, какво планираш да правиш с бъдещето си".
"Имаш ли братя/сестри/домашни любимци"
"Шофьор ли си?"
"Как се запознахте с еди-кой си?"
Всяка щуротия, която ти дойде наум, интересни истории и прочее. А в обща компания със сигурност ще се дискутират човешки взаимоотношения и прочее и ще станете по-близки.
Нали се сещаш, че не можеш от нищото да я питаш има ли брат. Нали после ще ме пита що. Аз какво да кажа? "Ем щото да не мълчим."
Аз съм реалист.
Много мислиш.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Земи се отпуши малко...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ако нямаш въображение... ние колкото и да наливаме няма да се получи.
А щом си толкова черноглед... верно няма да имаш успех с момичетата.
Другото нещо, на което можеш даобърнеш вниамниее дали изобщо момичето иска да си приказвас теб. Щото ако неиска - няма смисъл да се правиш на клоун. И да ако те питат "Що?" явно е че си тооолкова безинтересен че чак искат да се гаврят с тебе.
Задавай нормални ежедневни въпроси. Теб ако те питат дали имаш брат или сестра кво ще кажеш? Постави се на нейно място и кажи как би отговорил на същите тия въпроси ако тие приятна мадамата и ако ти е неприятна.
And you will cover all the options![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Недей да захващаш сериозни теми с момиче, с което току що си се запознал. Първо, че е странно, второ че не си забавен нито за себе си, нито за нея. Трябва да ти е забавно първо на теб, после се предава и на нея. Живей с нагласата, че искаш да ти е интересно и забавно и прави точно нещата, които биха те накарали да се почувстваш така, а не да се правиш на много остроумен, учен, такъв какъвто не си или пък на прекалено свят и непорочен. Всеки път като си спекъл или по някакъв начин се държиш фалшиво момичето го усеща на подсъзнателно ниво и автоматично с тази си неувереност и безинтересност ставаш човек, с когото тя не би спала. Това за ученето можеш да го питаш. Да кажем ти казва, че учи медицина, оттам директно я питаш дали може да ти примери температурата или кръвното, като вкарваш някакъв подтекст. Може да я питаш точно каква иска да стане като следва медицина. Ако ти каже медицинска сестра... офф тук имаш безкрай възможности.. може да я питаш, чак не ми се изброява. Ако ти каже, че иска да става хирург (което за жени е рядкост, но все пак може) тогава и казваш, че искаш като се изучи да ти направи операция за смаляване на хуя, щото ти е много голям. Ако пък е адвокатка и кажи " ооо, за теб няма да се оженя... всичко ше ми земеш!" Може и някой виц да и кажеш директно, но не "искаш ли да ти кажа един виц", а просто го казваш. Имаше един.. знаеш ли ква е разликата между блъснат адвокат и блъснато куче на улицата? Че пред кучето има следи от спирачен път. Мозъкът ти трябва да може да мисли бързо. Като си спокоен и самоуверен и натрупаш малко опит сами ще ти идват, не е нужно толкова да го мислиш даже. Притеснението ебава майката на всичко. Ако учи някаква от тия баналните вече специалности, например някаква администрация или някъв измислен маркетинг й кажи, че ще я вземеш на стаж в офиса ти, но само ако носи 10 сантиметрови токове и къса пола. Прави го с чувство за хумор и ще я вкараш в една нестранна обстановка, в която и на двамата ще ви е забавно. Оттам питаш каквото си искаш. Можеш да използваш околната среда. Например, ако сте в някакъв апартамент или кафене можеш да коментираш нещо, което дават по плазмения телевизор, питиетата, абе всичко. Можеш за абсолютно всичко да говориш, и ако го правиш правилно, със самоувереност и не прекалена сериозност, ще върви всичко както трябва. И не задавай малоумни въпроси от типа "Имаш ли си приятел?". Първо, показва, че едва ли не искаш гадже да й ставаш, или поне тя така би го интерпретирала, второ, познавате се от прекалено малко време за да задаваш такива лични въпроси. Това не трябва да ти е фактор, като цяло.
Temet Nosce
벨야카
Точно като не се познавате има най-много за какво да си говорите. Питай я най-общи неща, за да я опознаеш г/д .
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
dislike пък.
По три причини :д
Първо - и просто няма как да го пропусна - адски ме дразнят такива коментари. На мен ми е през центъра на гащите колко му е голям на някъв, с който тамън съм се запознала. Освен това... какво се очаква от мацката да отговори на това?
Което ме довежда до втората причина - не знаеш как ще бъде интерпретирано това, което не трябва да ти е основната мисъл, разбира се, но все пак... можеш да си забавен и без да изпростяваш.
И трето, пичът не знае за какво да си говори с Х човек, ти му даваш подобни акъли. Ъм?
О, и четвърто имало... това ли ще кажеш на гадже на приятел?
Авторе, чети и попивай като гъба - особено това с бързото мислене, притеснението, което не трябва да го има или поне да не го показваш.
1-во, 2-ро, трето... много инерция събра нещо. Трябва да му е през оная работа какво ще си помисли момичето. Не трябва въобще да мисли дали с някакъв коментар ще й се хареса или не. Всичко живо се опитва да се харесва, особено като види някоя дето г/д мяса на човек, кво остава за хубава. Тва с хуя съм го казвал няколко пъти поне, но в малко по-различни ситуации. Винаги се е приемало добре, или поне не ми се е случвало да ме изгледат странно и пренебрежително. И въобще не е задължително да свалям момичето, на което го казвам.
На гадже на приятел не. Тъп въпрос.
Вярно е, че авторът трябва да почне с малко по-софт лафове, щото, ако е изградил един модел в очите на другите и изведнъж тръгне да се прави на такъв, какъвто не е /все още не е станал/, тогава няма да е на добре работата.
Последно редактирано от umri : 12-07-2011 на 18:18
Temet Nosce
벨야카