.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на smilelady

Връзка със съученик/съученичка

Понеже видях, че в една от темите стана на въпрос, и се чудех какво мислите вие? Има или няма бъдеще връзката със съученик/съученичка?
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Зависи си от хората. Познавам двойка, която е заедно от 2 години и половина (реални), съученици са и продължават да са си заедно.
    И аз съм го правила веднъж, не се получи, даже бившият ми се премести в другия клас.

Всичко си е до това до каква степен е привличането между двамата и доколко са склонни на компромиси. И дали няма да си омръзнат след всеки ден, прекаран заедно.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Дали ще има бъдеще една такава връзка - зависи изцяло от вас.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^напълно съгласна съм.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на king95
    По принцип си омръзвате, като сте през цялото време заедно... ама си зависи и от вас как ще си направите връцката.:P
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Това дали една връзка ще просъществува дълго време, или не, зависи от участниците в нея. Кой както си го направи. Връзка между съученици не се различава по нищо от връзка между колеги, съседи и пр.
    Готино е иначе като идея, кво? Имали сте време да се опознаете, да се напаснете един към друг, непринудено и спонтанно стават нещата.
    Ако се разделите преди да завършите пък сте принудени да се държите човешки и да се търпите, така че е вид предизвикателство. :д а обратното държание - въртене на номера и криви погледи - е просто тъпо, така че избор просто няма. :д преглъщаш и продължаваш напред.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Това дали са съученици няма значение дали една връзка ще е успешна или не.Напреди бях доста против точно тези връзки,но ми се промени мнението,ежедневно виждам многото успешни и сладки двойки в училището ми,а и съм последна година (и съм/бях в подобна ситуация )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си