.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Мълчалив

Hybrid View

Нали се сещаш, че не можеш от нищото да я питаш има ли брат. Нали после ще ме пита що. Аз какво да кажа? "Ем щото да не мълчим."
    Аз съм реалист.

Цитирай Първоначално написано от Ducati Виж мнението
    Нали се сещаш, че не можеш от нищото да я питаш има ли брат. Нали после ще ме пита що. Аз какво да кажа? "Ем щото да не мълчим."
    Ми тогава стой само и я гледай, че да не те пита нищо (facepalm) Нали целта е да завържете разговор, не да измислите законопроект за излизане от финансовата криза. Не му мисли толкова и задавай най-обикновени въпроси, за да се получи двустранна комуникация.

anonymous708973
    Guest
    Нали се сещаш, че като питаш нещо, ще има всякакви отговори. Като нямаш топки, не говори с момичето. Баси наглият.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако на въпрос "Имаш ли брат или сестра?" ти отговорят с "Що?" да знаеш ,че не иска да си говорите

Задавай нормални въпроси , не си представяй евентуални отговори. Разговорите са нещо непринудено.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си