.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Мълчалив

Threaded View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    dislike пък.
    По три причини :д

Първо - и просто няма как да го пропусна - адски ме дразнят такива коментари. На мен ми е през центъра на гащите колко му е голям на някъв, с който тамън съм се запознала. Освен това... какво се очаква от мацката да отговори на това?
    Което ме довежда до втората причина - не знаеш как ще бъде интерпретирано това, което не трябва да ти е основната мисъл, разбира се, но все пак... можеш да си забавен и без да изпростяваш.
    И трето, пичът не знае за какво да си говори с Х човек, ти му даваш подобни акъли. Ъм?

О, и четвърто имало... това ли ще кажеш на гадже на приятел?

Авторе, чети и попивай като гъба - особено това с бързото мислене, притеснението, което не трябва да го има или поне да не го показваш.
    1-во, 2-ро, трето... много инерция събра нещо. Трябва да му е през оная работа какво ще си помисли момичето. Не трябва въобще да мисли дали с някакъв коментар ще й се хареса или не. Всичко живо се опитва да се харесва, особено като види някоя дето г/д мяса на човек, кво остава за хубава. Тва с хуя съм го казвал няколко пъти поне, но в малко по-различни ситуации. Винаги се е приемало добре, или поне не ми се е случвало да ме изгледат странно и пренебрежително. И въобще не е задължително да свалям момичето, на което го казвам.
    На гадже на приятел не. Тъп въпрос.
    Вярно е, че авторът трябва да почне с малко по-софт лафове, щото, ако е изградил един модел в очите на другите и изведнъж тръгне да се прави на такъв, какъвто не е /все още не е станал/, тогава няма да е на добре работата.
    Последно редактирано от umri : 12-07-2011 на 18:18
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си