.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Драйвъри

Голям фен Аватара на maistorluk

Драйвъри

Здравейте! Поствам тук тема относно драйверите. Искам да попитам дали има някаква програма която да намира драйверите подходящи за компютърната конфигурация. Не ме разбирайте погрешно знам че е много по-добре да се намират драйверите от сайтовете на производителите но не ми се губи време да ги проверявам с аида и след това да ги търся по сайтовете. Просто не е практично за моята ситуация. Та може ли някой да даде някаква информация защото всичко което съм намирал в интернет е програми с които правиш архив на дадения драйвер и след това можеш да го възвърнеш но и това не е практично защото така или иначе трябва да ги търсиш. Благодаря предварително!
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Banned Супер фен
    А тая програма как точно смяташ, че ще ти намира тия неща в нета преди да си сложил драйвърите, които са ти нужни?
    Освен, че е хубаво да се свалят само от сайтовете на производителите има и един тънък момент, че не винаги новите драйвъри стават за твоя хардуер и всяка такава програма ти прецаква всичко при безразборно инсталиране.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Един по-един е най-сигурно
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си