- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P. - Косьо Самоковеца
още се нареждаме между собствените си градове, що за народ сме? Тъпите софета, тъпите майни , тъпа провинциа?
Някога ще го надживеем ли това?
Последно редактирано от NightGuardian : 12-07-2011 на 20:42
Все едно Клюна и Маргините примерно не са от София, не само в провинцията има такива "герой"...
afternoon, научи се да пишеш първо, а после се изявявай като морален съдник...окей? :Р
Когато кухнята ти е мръсна, в нея се завъждат микроорганизми и плесен.
Политиката на 90-те години направи кухнята ни мръсна. Завъди се плесен под формата на безнаказаните олигархични наркобосове.
Плесента е признак, че кухнята трябва да се почисти.
Никой нормален човек обаче не се възхищава на плесента и не я обявява за велика, а търси начини да я премахне, защото е грозна, мирише и е нездравословна.
Не съм морален съдник, просто казвам, че говориш глупости и превръщаш темата в София срещу провинцията. Това, че от време на време пропускам някоя запетая, не ме прави неграмотен.
А това, че не знаеш елементарни правила...прави ли те неграмотен? Никой не ти брои запетайките.
И ми обясни къде по-точно говоря глупости хахаха
Неграмотните се кефят на мафиоти и бълват "мъдрости" с чалга привкус... Ако искат да се обиждат, че са от провинцията - това не е мой проблем, а само техен.
Т'ва за дет казах, че съм от малко градче в провинцията нарочно го направих просто да видя колко хора ще ме тролнат.
Всъщност не ми пука особено, че не живея в София. Тия софиянци дето се тупат по гърдите и парадират с това, че са столичани нека да излязат малко навънка и да видят какво е столица и тогава ще разберат колко бледа и сива е тяхната София. Без да подценявам възможностите на големия град за реализация и развитие в което и да било поприще ще кажа, че ми е по-добре да живея в по-малък град отколкото в скапаната София.
Аз си живея в центара на града всичко ми е на един кур място, като изляза срещам по сумати познати.
Барове кръчми всичко ми е на 10 мин път ПЕША. А тоя гордия софиянец живее примерно в 6-ти микро район на еди кой си квартал, в няква панелка и като излезе извън квартала не познава и един човек ама иначе ще ти го представи така все едно всеки ден си пие кафето на жълтите павета. Да не говорим, ква мизерия е извън центара на София.
За да се предвижиш от едно място до друго трябва да смениш три маршрутки и два трамвая натъпкан между разни други потни "софиянци" ама иначе си ГоУем.
А това на кой симпатизирам и на кой не си е моя работа и изобщо няма да давам обяснение на който и да било.
Той и Силвио Берлускони е мафия и Бат Бойко е мафия ама хората им се кланят нали.... както и да не ми се влиза в полемика още рано САБАХЛЕН.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Хахаххах ти немаш срам, момче...
Простотия след простотия, но важното е, че тролваш.
Всички сте едни големи тролове, иначе сте много грамотни, с 3 виШи, ама тук само тролите....
Като нямат грам аргументи се хващат за правописа. Това не са някакви фрапантни грешки, а са грешки в следствие на бързината с която пиша. И все пак, какво значение има? Не разбрах какво общо имаше провинцията с темата? Какво като автора е от провинцията?
Последно редактирано от Afternoon : 12-08-2011 на 11:24
Ами селянин е и със селско мислене... няма космополитност в него, а тъпоумно преклонение през някакви изпърдяни престъпници.
А ако преровя сега всичките ти 2018 мнения и намеря поне няколко такива грешки, какво правим, а? Айде не се правете на много умни, няма на света човек, който да пише по форуми (или въобще някъде другаде) без да допусне нито една правописна грешка. Намерихте за какво да се хванете, жалка история. Тръгнал съм заради сульо и пульо от форума да си преглеждам внимателно всеки пост за грешки, айде сиктир...
...........................
Последно редактирано от Concussion : 12-08-2011 на 12:51 Причина: ................
С кой акъл се кефиш на бандити които убиват хора и са едри дилъри на дрога, ей тва не мога да разбера.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...