.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Едно момче от класа :)

Здравейте на всички. Харесвам едно момче, но не знам как да му го кажа , а и не знам как да го попитам дали той има няква тръпка ? Моля Ви дайте ми някакви съвети . Благодаря

Връзка с някого от твоя клас, може би е едно от най-големите престъпления, които можеш да направиш срещу себе си.

Повече от фен Аватара на bwef
    Цитирай Първоначално написано от Axeria Виж мнението
    Връзка с някого от твоя клас, може би е едно от най-големите престъпления, които можеш да направиш срещу себе си.
    Абсолютно ЗА, направо ми взе думите от устата, почти всеки е харесвал някого от класа си, но замисли се, ако си станете гаджета колко ще ви е неловко, просто се замисли какво бихте правили заедно ии изобщо .. най-много да те бъзикат после доста години

Супер фен Аватара на LeprikonA
    зависи като цяло какви хора сте. аз да се похваля, че се намирам точно във връзка със съученик. били сме "чинна двойка" в продължение на три години и накрая си станахме истинска двойка. и да ти кажа ли - много ни е хубаво.

и от годините зависи. в смисъл, като сте по-малки останалите само биха си търсели повод да се заяждат и т.н и тогава сиигурно не би било много много приятно, а и като сте всеки ден по-лесно би ви омръзнало (визирам всичките 12-13-14-15-16годишни и "връзките им") и тогава големият страх - как ще се гледате до края. еми ей тъй, как.

моят съвет е да не правиш нищо, ако не си сигурна. опознай го като приятел първо, опитай да покажеш с жестове и намеци и ще разбереш дали има нещо и от другата страна.

само за инфо - на колко сте?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен
    Град
    Earth...
    Отиваш при него и му го казваш директно.

Какво е най-лошото нещо което може да стане?

Супер фен Аватара на leadyflame
    Е добре де, поне кажи дали сте си близки, че ако случйно му изтърсиш нещо свързано с чувства да не те гледа като гръмнат

Може да се каже,че сме близки..закачаме се и т.н ;д

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от sexytyyyy Виж мнението
    Може да се каже,че сме близки..закачаме се и т.н ;д
    Малки сте!!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове