- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момче от класа :)
Здравейте на всички. Харесвам едно момче, но не знам как да му го кажа , а и не знам как да го попитам дали той има няква тръпка ? Моля Ви дайте ми някакви съвети . Благодаря![]()
Връзка с някого от твоя клас, може би е едно от най-големите престъпления, които можеш да направиш срещу себе си.
зависи като цяло какви хора сте. аз да се похваля, че се намирам точно във връзка със съученик. били сме "чинна двойка" в продължение на три години и накрая си станахме истинска двойка. и да ти кажа ли - много ни е хубаво.
и от годините зависи. в смисъл, като сте по-малки останалите само биха си търсели повод да се заяждат и т.н и тогава сиигурно не би било много много приятно, а и като сте всеки ден по-лесно би ви омръзнало (визирам всичките 12-13-14-15-16годишни и "връзките им") и тогава големият страх - как ще се гледате до края. еми ей тъй, как.
моят съвет е да не правиш нищо, ако не си сигурна. опознай го като приятел първо, опитай да покажеш с жестове и намеци и ще разбереш дали има нещо и от другата страна.
само за инфо - на колко сте?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Отиваш при него и му го казваш директно.
Какво е най-лошото нещо което може да стане?
Е добре де, поне кажи дали сте си близки, че ако случйно му изтърсиш нещо свързано с чувства да не те гледа като гръмнат
Може да се каже,че сме близки..закачаме се и т.н ;д