.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Чудя се

Чудя се

Някой знае ли,защо шишенцето на лакочистителя не се разтваря,а е от пластмаса?

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93 Виж мнението
    Някой знае ли,защо шишенцето на лакочистителя не се разтваря,а е от пластмаса?
    ай колко си тъпа, майкооооо
    излизам от тая тема на момента

пп нарочно го копирах да не го делнеш
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Защо да съм тъпа?Интересувам се и питам.Знам,че има различни видове пластмаса,но от какво точно е съставен този вид?Това,че ти примерно знаеш не значи,че трябва да обиждаш.И явно следното е истина:
    -Български форум-питаш и ти обясняват колко си тъп.Пфф.

Banned Супер фен
    И двете сте блондинки, а по акъл сте пак на едно ниво.

Град
    София
    психично болния се изказа
    не смятам, че човек като теб може да ми казва, че съм блондинка при положение, че следното изказване ти принадлежи "прокси втора употреба", "IP-то си идва с компютъра като си го купиш"
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Banned Супер фен
    Спри да доказваш русата си природа.

Град
    София
    колкото до въпроса на темата...
    съставките са ацетон, вода, алкохол, парфюм, линолова киселина, линоленова киселина, peg 400
    главната съставна част на лакочистителя е ацетона, който всъщност спомага за направата на пластмаса, а не я руши
    разреден е и с вода също
    алкохол и парфюм, едва ли като разлееш върху някоя пластмасова дъска за рязане малко алкохол тя ще изчезне
    колкото до Л киселините - те са мастна киселина и се използват в много растителни масла като зехтина, примерно
    пег 400 - полиетилен гликол, безцветна е и има ниска токсичност, използва се в медицински препарати

като виждаш нито едно от тези неща не може да разяде пластмаса, в крайна сметка то е за разреждане на бои, близо е до ума дори без да знаеш горните неща
    -M.B.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    аз поне имам аргументация, дай да чуя твоята, перко
    -M.B.

Banned Супер фен
    Аргументираш се с неща, които си прочела в сайт за олигофрени, а пробвай да сложиш парче пластмаса в буркан с ацетон и виж как няма да се разяде след няколко дена.

Мега фен Аватара на Concussion
    "IP-то си идва с компютъра като си го купиш"

Banned Супер фен
    Колко повторения ти трябват, за да схванеш нещо толкова просто?

Русата си природа може да показват само твоите миндилки, тук такива няма.
    Последно редактирано от Concussion : 12-09-2011 на 14:26

Град
    София
    Аргументираш се с неща, които си прочела в сайт за олигофрени, а пробвай да сложиш парче пластмаса в буркан с ацетон и виж как няма да се разяде след няколко дена.
    господи колко си прост
    разреден е с вода плюс другите съставки

сериозно, предполагам, че майка ти я е срам да каже, че си ѝ син
    -M.B.

Град
    София
    а и всъщност това, че не си разбрал за каква аргументация става въпрос те прави още по тъп
    наричаш ме тъпа, но нямаш как да го дакажеш
    наричам те тъп, показвам ти цитати
    ако в случая имаш предвид, че сайта е олигофренски няма нужда да споменавам, че си регистриран тук и че си активен
    -M.B.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    господи колко си прост
    разреден е с вода плюс другите съставки

сериозно, предполагам, че майка ти я е срам да каже, че си ѝ син
    Случайно четеш и разбираш ли си постовете, които копираш преди това, а сега не си личи.Защо не сложиш цитата ми, в който бях написал, че трябваше да те черпя кафе, за да ми духаш?
    Дано работиш добре с устата, тясна си, а и бъдещетият ти мъж да е роден със секцио, защото след две думи от теб всеки би си тръгнал.

Явно имаш някакъв проблем, ходи да си избиваш злобата и комплексите някъде другаде, ако смееш да го правиш извън форумите, тук не е мястото.

Град
    София
    добре че имаш страшен словоред ХАХА

едва ли някой би останал при теб, в крайна сметка не каза нищо съществено, просто редиш няколко думи и смяташ, че си Ентелигентен
    ще чакам да дойдеш с нещо по-добро, което ще привлече вниманието ми до толкова, че да се напъна за отговора
    -M.B.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    добре че имаш страшен словоред ХАХА

едва ли някой би останал при теб, в крайна сметка не каза нищо съществено, просто редиш няколко думи и смяташ, че си Ентелигентен
    ще чакам да дойдеш с нещо по-добро, което ще привлече вниманието ми до толкова, че да се напъна за отговора
    В сравнение с теб съм дори на нивото на Айнщайн.Нищо свое и смислено не казваш, а даже коментираш как аз съм писал глупости.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Явно имаш някакъв проблем, ходи да си избиваш злобата и комплексите някъде другаде, ако смееш да го правиш извън форумите, тук не е мястото.
    Страх ме е навън, а тук поне няма да ме набият, когато кажа някоя неприятна истина.

Страх ме е навън, а тук поне няма да ме набият, когато кажа някоя неприятна истина.
    Личи си, личи си че те е страх навън... Единствено тук можеш да се правиш на голям, при това как - като обиждаш другите, но унижаваш само себе си така.

Град
    София
    В сравнение с теб съм дори на нивото на Айнщайн.Нищо свое и смислено не казваш, а даже коментираш как аз съм писал глупости.

ХАХА
    кое именно не ми е смислено?
    пита - отговарям
    твърдя - доказвам

ти: твърдиш - оборват те
    -M.B.

Angry

аве ти бавен ли си ?! създателката на темата очевидно е лишена от интелект а след като момичето и отговори подробно ти почваш да обиждаш..
    хах..я земи се скрии ве !! ;хх

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mirkins981 Виж мнението
    аве ти бавен ли си ?! създателката на темата очевидно е лишена от интелект а след като момичето и отговори подробно ти почваш да обиждаш..
    Сестра ли ти Claymore, че я защитаваш, а не следвайте стъпките на родителите си, които са били близки роднини, но това не ги е спряло да създадат потомство.

Достатъчно умен съм, за да не се опитвам да ти обяснявам всички глупости, които написа и за които твърдиш, че са правилен отговор на въпроса, който зададоха.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Оборската тор е загубена битка.
    Донякъде е прав, че сте до известна степен тъпи щом още се занимавате с него

Лишена от интелект...убедена съм,че най-малко 2/3 от хората по света не знаят от какво е създадена пластмасата...все пак човек не се ражда научен.Попитах,защото докато си почиствах лака от ноктите в/у бюрото без да исках мацнах една пластмасова подложка и тя се разяде.
    Последно редактирано от nikoleta93 : 12-09-2011 на 16:22

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си