.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD

fuck you... all of you!! .....агресията понякога надделява...

не е истина, колко злобни, безчувствени същества са хората... радват се на това, че на някой друг му е гадно и го тъпчат, докато не го видят на дъното... шибани гадни лицемери... точно това са хората... и ти, който четеш това си такъв... и аз, която го пиша, най-вероятно съм такава.... не очаквам мнението ми(темата) да се приеме насериозно, но все пак трябва да си изкарам някъде негативите от днешния ден.. не е здравословно да си лягам ядосана.... сигурно затова хората са нещастни.. цялата тази злоба, желанието, да сринем нечий друг живот, всичко това е точно толкова отвратително, колкото и е нужно на някои хора, да се чувстват живи..... и след това са доволни, след като са видяли, как един живот пропада, се чувстват успели, завършили мисията си..... ако тази злоба се превърне в пари, едва ли щеше да има гладуващи, страдащи и неможещи хора.... в тази схема, няма невинни... всички поне веднъж сме искали да видим как някой страда, за да може да подхраним егото си... а колко хора са искали да видят нас самите на дъното? ..... ще продължа да си развивам темата в notepad-а, защто едва ли някой ще я прочете, ако напиша всичко, което мисля по въпроса...
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Тази "Ние"-форма няма да се възприеме добре от читателите на темата ти, отсега ти казвам. Никой не би искал/не би се почувствал приятно да се приравнява/ти да го приравняваш до описанието в темата.
    Тая "Ние"-форма се използва най-добре, когато искаш да интегрираш читателите си в по-приятна тема, да изразиш съпричастие и т.н.
    Крайно неуместна е според мен конкретно в този случай. И независимо, че ми повлия психологически (все едно твърдиш, че всички ние, вкл. и аз сме такива "гадни злобари"), смея да твърдя, че не си права.
    Не съм съгласна, че ВСИЧКИ НИЕ, камо ли изобщо ВСИЧКИ са такива като описаните.

Разбирам яда ти иначе и се извинявам, че ти загубих 2-3 минути да прочетеш как се хващам за нещо коренно различно.
    И аз имам хора, дето сипят много омраза и злоба по мен, и имат огромното желание да ме смачкат. Както и виждам, че жестокостта на хората се простира до немай къде. На някои хора, де.
    Има и човеци.

Вярвай в тях : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Супер фен
    Не се научихте, че повече от два реда в пост никой няма да се мъчи да чете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си