.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: HP || Lenovo

Hybrid View

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София

HP || Lenovo

1
    2
    Утре ще се разходя до офиса на лаптоп.бг да видя и на място как стоят нещата.Като цяло съм се спрял повече на Леново,видеото ми се понрави повечко...,но не отхвърлям и HP..
    Дайте мнения(вече четох спора ,че Леново до скоро са правили тамагочита...)

Като цяло си мислех на място да видя тракпада(в предишни серии на пробоок имаше проблеми с ляво и дясно копче) и клавиатурата как са.
    За мен важното е лаптопът да е здрав,нищо против платсмасата и Acer
    Ще пускам и някоя друга игра,ще го използвам в даскало,но го взимам с намерението да поизместя настоящото ПС

Супер фен
    Ами по принцип аз си харесвам HP и Dell като лаптопи, стария ми лаптоп е HP G62 и съм си доволен от него но вече стана слабичък за новите игри и затова го смених с нов. Миналата седмица си взех ->Това<- Lenovo и също съм доволен, добра производителност, удобна клавиатура (на Z570 е същата мисля), корпуса е хладен дори когато лаптопа е натоварен и издухва доста топъл въздух батерията издъжа над 5 часа, според ревю което четох около 5 часа и 30 мин, когато не е натоварен, аз лично не съм го тествал но когато посоча батерията показва над 7 часа

Иначе избрах Lenovo сега заради параметрите - HP нямат лаптопи с NVidia карта, с G62 направих този компромис вече не, мерси , при Dell карта над 525m има само при XPS и на горе, а Lenovo за доста добра цена предлагат Core i7 + NVidia 555m

Като цяло съм доволен и от HP и от Lenovo-то в момента
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope Виж мнението
    Ами по принцип аз си харесвам HP и Dell като лаптопи, стария ми лаптоп е HP G62 и съм си доволен от него но вече стана слабичък за новите игри и затова го смених с нов. Миналата седмица си взех ->Това<- Lenovo и също съм доволен, добра производителност, удобна клавиатура (на Z570 е същата мисля), корпуса е хладен дори когато лаптопа е натоварен и издухва доста топъл въздух батерията издъжа над 5 часа, според ревю което четох около 5 часа и 30 мин, когато не е натоварен, аз лично не съм го тествал но когато посоча батерията показва над 7 часа

Иначе избрах Lenovo сега заради параметрите - HP нямат лаптопи с NVidia карта, с G62 направих този компромис вече не, мерси , при Dell карта над 525m има само при XPS и на горе, а Lenovo за доста добра цена предлагат Core i7 + NVidia 555m

Като цяло съм доволен и от HP и от Lenovo-то в момента
    Аз си избрах същия за Коледа, но с i5.Ходих в магазина на Леново и е много готин на живо.Сега ще си го чакам.
    Избери Леновото, по ме кефят мен.

Град
    София
    Спрях се на HP,защото баща ми има ,а и честно казано на мен ми допада,но просто за тези пари Леново наистина предлагат по-добра конфигурация...

Супер фен
    ^ нали знаеш че Core i5 при лаптопите пак е двуядрен с Hyper Threading ? (може и да има някой 4 ядрен не съм ги гледал всичките но 2430m е двуядрен) 50-60 лв е разликата от модела с Core i7 ако имаш възможност отнасяй него
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    София
    Поръчан е,утре ще постна снимчици,ако остане време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си