- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- утре имам класно по БЕЛ
и ще имам да пиша теза или на Зимни вечери или на Дамата с рентгеновите очи.. и кво всъщност да напиша? дайте да прочета нещо предварително ии да попитам.. какво представляваше тезата? :д
Първоначално написано от BladeDancer
задници
кажете ми кво е теза бе :/
трябва ли да се чувствам важна, че мачока ми писа в темата или трябва да го напсувам затова че ме упреква, че не знам кво трябва да пиша утре на класното?
аз тогава преПИСАХ за дамата
Always wanna play but never wanna loose
Т'ва е 8-ми клас, ако не се лъжа. Ех, спомени...
В Петък и аз имам класна, но върху цялото творчество на Ботев и Вазов, като теми дори не са зададени.
Respect my authoritah
Ауу 8ми класмного ви е рано класното
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
лололо, дайте ми теза на Дамата :>
и какво ще стане ако ми помогнеш?
какво да уча? нали от това което ми дадат ще уча.. аз откъде да взема пример кво да пиша утре? в учебника ми има само някви анализи.. нали трябва да знам как да подредя всичко и за какво да говоря.. пфпф -.-
Моме, ти и за 2ка не си..
произведенията не си чела, теза не знаеш кво е..
не се мъчи, заеби нещата..за 1 ден нищо няма да направиш..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Oх, аз днес имах един мини изпит. Направо си окъках животеца. Дано хвана 4ка.
Фентъзи, сядай и пиши квото ти дойде на главата.Не се опитвай да назубряш готови текстове и анализи.Така няма да стане.Прочети си творбите и после плана в тетрадката.
Аз матури и кандидатстудентски изпити взех от раз,не съм чела почти нищо от задължителния материал от 9 до 12 клас.. Единствено Железният светилник и Гераците) като писах квото ми дойде на главата. На Далчев даже не му бях чела малоумните творби,а стихотворението дето се падна сефте го чувах.. Да не говорим,че хич не ме бива в разпределението тип увод,теза,аргументи.. бялбляблябя..Пиша 3 изречения увод и надолу разтягам локуми. Така че не спичай, споко..![]()
благодаря.. ама аз вече доста четох :д и анализи и тези (квото намерих в гооглето де..) сега пак ще си прочета творбите за последно ии квото стане утре ;Д
иначе мерси за куража ;д
сега сядам да уча по немски :с
споко няма да я вземеш няма се плашиш
Creative Technologie
Ако можете да мислите, няма да ви трябват теми и глупости .......
Аз утре имам класна по руски.Тая ни каза,че ще ни даде някаква примерна матура.(фейспалм)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!