Аз пък ще ви кажа, че понякога, когато хората са в труден период се случва да сгафят. На мен така ми се прецакаха едни отношения. Скарахме се много сериозно веднъж, аз бях донякъде виновна, той си тръгна бесен, някаква пача, която си падаше по него от няколко месеца и само се чудеше на кой крак да си застане му се завря точно в тоя момент и той поддаде. После не я погледна повече, но и аз не го погледнах (въпреки всички молби и извинения). А съм на 1000000% сигурна, че ако се беше прибрал право вкъщи, до сутринта щяхме да сме се оправили и да сме забравили за тая дребна кавга. В моя случай, това е било на добре, защото срещнах сегашния ми приятел, който е много по-добър, но дали във всички случаи е така? Хората са уязвими в определени периоди от връзките си. Било то някоя караница, било труден период, известно време може да са на разстояние и тн, а в такива моменти е трудно да си запазиш връзката и последното, което искаш е някой да седи и да души отстрани в очакване на най-малкия проблем между вас, за да се оправдае, че "Те не са щастливи заедно, аз съм на ход." Вие не знаете какво е положението между двама души. Това, че сте ги видяли в някой гаден ден да се скарат, не значи, че не се обичат и това, че си имат някакви неуредици помежду си, не значи, че не могат да ги изгладят.