- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Представете се
Аз съм advice dog и възнамерявам да ви осера раздела.
Европейски, ти си едно от лайната, с които заливам форума.
За другите давайте предположения.
някой стар познайник може би си е регистрирал и се представя под нов акаунт?!
Eй, адвайс дог, посъветвай ме нещо!![]()
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Надали ще си купи, щото е на Вие с технологиите, но благодаря, ще го имам предвид!![]()
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Защо ли ми се струва че европейски, се отказа от битката?
За каква битка говориш, с мен никой не се бие, някой атеисти просто са обявили война на Бога и се изживяват за......... А и аз с никой война не водя, просто аз като вярващ си казвам мнението (което е в защита на вярата) и изведнъж някакви от нищото изскачат върху мене, и се опитват да ми скочат на врата и да ме ухапят по големия пръст на десния крак, и аз си викам "абее кви са тия бе, ай стига бе, кво става бе, защо ме нападат и искат с ножчета сгъвайка да ме колят, ето ви имам само 10 лв. в джоба, оставете ме, а те казват "искаме душата ти тъпчо", и аз извадих кръста и ги издрънчах по тиквите, обаче после една готина мед.сестра (руса), дойде с една голяма инжекция и ми казва "момченце не ги мрази, те избягаха от диспансера и не са виновни и те се мъчат, а сега не искат да им бия инжекцията в дупетата", и аз си викам "абеее верно бе, колко мъка има на тоя свят, и тия хорица как се мъчат, тц-тц, мъка братче, бедните душички, извинявайте." Та това е общо взето.
Последно редактирано от evropeiski : 12-12-2011 на 11:10
^
вече като не ти отърва и пишеш глупости май,а...или пък си друсан?
^
^
Мда, гадните атеисти дето като постнеш малоумна тема която адресира само и единствено в тях започват да пишат в нея. Баси милитантните изверги.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^
^
не бе само, разказах за част от престоя си в този форум, за да види Рейгън, че това не е битка с мен а с Бога.
Вие пък откъде изкочихте?
Последно редактирано от evropeiski : 12-12-2011 на 11:39
↑ Да бе, нищо общо с тебе.
Пишеш тема атакуваща еволюцията и като ти отговарят това не е атака по твоето малоумие ами по бог
Пишеш тема за това колко са били глупави атеистите и те като ти отговарят това отново не е атака по твоето малоумие ами по бог
И изобщо каквато и глупост да изръсиш напоследък почти винаги е насочена към нерелигиозните, но видиш ли те като ти отговорят обиждат бог... малко като че ли някой се изживява в ролята на Метатрон или даже малко по-горе а?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes