.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Женски проблем

Здравейте на 17 години съм и ми закъснява цикъла. Трябваше да ми дойде някъде след 11 ноември а сега е 25 Не съм правила полов акт, така че факта за забременяване го изключвам.. Притеснявам се..
    Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.

Normalno e da ti zakasnqva ili izbyrzva ima hora, na koito veche na 35 godini pak ne im e redoven!! Tova se dalji na silni emocii, bez znachenie dali sa polojitelni ili otricatelni ! Nqma mqsto za pritesnenie !!! :]

да но за първи път ми се случва иии не знам...
    Dear Diary: Today will be different. It has to be. I will smile and it will be believable. My smile will say, 'I'm fine. Thank you. Yes. Much better.' I will no longer be the girl who lost her parents. I will start fresh. Be someone new. It's the only way I'll make it through.

Vinagi ima pyrvi pyt :}.. samo nqm da se plashishh...dori i da te zabravi nqkolko meseca, pak e normalno .. na men che sym na 15 me e zabravql za 7 meseca i pak si imam :]

ехеее 7 месеца не е ли много бе

mi da ti kaja 4esno togava emociite bqha v mnogo golqmo koli4estvo... mom4eto, koeto obi4ah me zarqza iii... ;xx...dosta vreme ne bqh na sebe si...tolkova bq svknal s nego.. 4e napravo si4ko mi se otrazi na cikala ;dd

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Офф. Нормално е!!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Фактори влияещи на цикъла много: стрес, притиеснение, пътуване, смяна на климата и тн и тн. А ако ти е нередовен цикъла няма какво да се плашиш.
    Но все пак за да си сигурна, че ти няма нищо и всичко е наред иди на гинеколог

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    На мене тая зима ми подрани с една седмица,като се има предвид,че от шест години цикълът ми е точен като часовник,това си беше нещо супер странно за мен,но след това пак започна да си ми идва както трябва.Така че не мисля,че е нещо сериозно

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аменорея е липса на менструация в период за повече от 3 месеца.
    На теб ти закъснява с 14 дни, ще е добре да се консултираш с гинеколог.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Siska13
    Vinagi ima pyrvi pyt :}.. samo nqm da se plashishh...dori i da te zabravi nqkolko meseca, pak e normalno .. na men che sym na 15 me e zabravql za 7 meseca i pak si imam :]

Моля те въздържай се. ...

Към авторката: Има ли си по-силни емоции напоследък, смяна на някаква обстановка, да си боледувала, да си пила някакви лекарства? Имаш ли по-странни от обикновено течения или дискомфорт някакъв?
    Знаеш, че не е лошо прегледа при гинеколог, но .. и на мен ми се е случвало да ми закъснее с 11-12 дена и да не отида на преглед. Ако винаги до сега цикъла ти е бил супер редовен, по-добре отиди да те погледнат, ако ще и да е само за лично твое успокоение. Не е задължително да има проблем, ама не е и изключено.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Siska13 Не говори глупости.Липса на цикъл няколко месеца не е нормално!
    Шофирай разумно - стигни жив!

ами имам бяло течение.. това до какво ще следва

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ElenaGilbert
    ами имам бяло течение.. това до какво ще следва
    Бялото течение може да е в следствие на много неща.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Това е съвсем нормално, не се тревожи. А за бяло течение върви при гинеколког да ти предпише някакви хапчета, защото понякога не е хубаво.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Има ли бяло течение, има проблем. Повечето го мислят за нормално, но не е така.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

сега пия едни хапчета, които трябва да нормализират цикъла. ще изчакам 1 седмица и ако не ми дойде отивам на доктор ... :Х

Повече от фен Аватара на Meoww
    Спокойно, не се паникьосвай. Нормално е.
    Мин. месец и на мен ми закъсня - доста при това! Нито ме боля корем, нито нищо. Дойде ми съвсем неочаквано една сутрин(добре, че още не бях тръгнала за у-ще)
    Последно редактирано от Meoww : 12-05-2011 на 14:24

ElenaGilbert какви хапчета пиеш щото и на мен ми закъснява вече с 4 месеца и аз искам да ги купя и на каква цена са горе долу

Супер фен Аватара на leadyflame
    Цитирай Първоначално написано от eliskata96 Виж мнението
    ElenaGilbert какви хапчета пиеш щото и на мен ми закъснява вече с 4 месеца и аз искам да ги купя и на каква цена са горе долу
    Ти недей пита какви хапчета е пила ТЯ, а отди на гинеколог за да разбереш на какво се дължи отсъствието на менструация.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eliskata96 Виж мнението
    Боже, хора вие четете ли ?! Отсъствието на менструация за повече от 3 месеца се нарича аменорея и изисква преглед при гинеколог ! Защо си играете със здравето си, по дяволите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си