- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога "момичето" става "жена"?
Попринцип аз сега съм на такава възраст че вече според всякакви стандарти си се водя мъж.Обаче съм си свикнал с определенията момче и момиче и рядко казвам на някой около моите години мъж или жена.Дори понякога и на някои по възрастен казвам момче/момиче.Поринцип употребявам определенията мъж или жена, за хора,които са поне десетина години по-големи от мен.Иначе ми е все още малко странно. Дори и себе си често наричам момче и ми е странничко, когато някой ми каже господине или пък някоя жена каже на детето си чичкото.Случвало се е въпреки че много хора ми дават много по-малко години от действителните ми. Но попринцип смятам че това кога една жена става жена или кога един мъж става мъж изобщо не зависи от годините или както се изказаха някои колко пъти и дали дадено момиче е видяло чепа на някой и колко жени и дали изобщо е оправило едно момче.Всичко си зависи от начина на мислене,които както казах няма нищо общо с годините.Има 30-40 годишни, с акъл на 15 годишни и 15-16 годишни с акъл на доста по-големи.А това за избиването на идеалистичните възгледи дето го спомена umri изобщо не е никакъв фактор.Вярно че понякога ми се струва че хората идват на тоя свят за да се научат на злоба,завист,лъжи,лицемери ,лакомия и т.н и т.н, но това си е вече съвсем друг въпрос и повежда към разсъждения по съвсем друга тема![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 12-07-2011 на 15:02
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!