- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Манекенство или образование?
Хаха. :d Май не сме всички от България, а? Аз лично не знам за модна агенция, която да не ти иска снимки по прашки. Нали лятото, докато още си търсех работа, от една агенция ми писаха с час за интервю за работа. Легална и очевидно ползваща се с добро име агенция. Разгледах им сайта със снимките на моделките и се отказах на момента. То нямаше едно момиченце, което да не е снимано голо някъде. То какво ли да очаквам? Това го имаше в изискванията. Щом ти качват от самото начало голи снимки по достъпни за всички сайтове, дали после не ти влиза в задълженията да лапаш пишки? Вече като навлезеш в професията. Така е в България поне за сега. В чужбина не знам как стоят нещата.
И това за гъзарията са големи глупости. Далеч не всеки е така. Аз идвам от бедно семейство и се постарах да мина по максимално тънката линия. Балът ми излезе мега евтин особено в сравнение с на останалите. Даже ми бяха адски смешни патките от випуска с рокли за 1000-2000лв. Трябва да си пълен балък да се изръсиш с такива пари за един парцал за еднократна употреба. Аз не знам с какви очи са искали толкова пари от родителите си. Мен би ме било срам като знам как се изкарват пари. Ама то там е проблемът. Че повечето не знаят как се изкарват пари.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()