.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Качване на маса

Здравейте на 15 съм 164 висок 47 кг доста съм слаб ако някой може да ми предложи някакъв начин на хранене за да кача маса тренирам предимно само с дъмбели и понякога на лостовете.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    с трениране предимно само с дъмбели и понякога не лостове нищо няма да стане тряя да почнеш програма за маса във фитнеса и да ядеш през 2-3 часа сутринта мюсли после ориз , месо , яйца , стафиди и разни др за да качваш маса тряя да приемнаш над 2000 калории на ден
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Супер фен Аватара на HolyShit
    как пък ги изчисли над 2000 ей тъй на око

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    Цитирай Първоначално написано от svodnika Виж мнението
    с трениране предимно само с дъмбели и понякога не лостове нищо няма да стане тряя да почнеш програма за маса във фитнеса и да ядеш през 2-3 часа сутринта мюсли после ориз , месо , яйца , стафиди и разни др за да качваш маса тряя да приемнаш над 2000 калории на ден
    на всички добавки ти пише че дозите се отнасят за 2000 калории на ден също и в някой храни там в нормите пише 2000
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Супер фен Аватара на HolyShit
    Съобразени с ПДД Ама нали знаеш,че е смешно тва На един му трябват 2500 на друг 5000 калории ,на трети може и 1500

Супер фен Аватара на slicky
    На мен са ми казвали, че за качване на маса трябва 200 калории повече да се приемат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си