- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Щитовидната жлеза
Правиха ми изследвания за щитовидната жлеза и ми казаха, че работи, но била на долната граница, това означава ли че не функционира нормално?
И друг въпрос как да направя така, че да се покачи тази граница?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
изследване на кое?тат, мат, ft3, ft4, tsh?кое не и е наред?кое е на долната граница?измененията от нормата на всеки един хормон поотделно и комбинирано е симптом за различен проблем.трябва да идеш на добър ендокринолог ,защото това е работа на специалист.диагнозата се поставя на базата на изследванията и лечението е строго индивидуално за всяко едно заболяване.като цяло жените имате по-голямо предразполжение от нас мъжете.моят съвет е да идеш на лекар сега, защото майка ми е със заболяване на щитовидната жлеза - тиреотоксикоза, и за съжаление пие тироксин от 20 години и ще го пие до края на живота си.не те плаша, просто те съветвам.не знам кой ти е чел изследването, но всяко изменение от нормалното ниво на даден хормон си има причина.а и ако може да си напишеш показателите и изследваните хормони.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Ами не знам личната не ми каза нищо, каза само че функционирала, но била на долна граница..Нито ми каза какво да направя, за да променя тази граница, нито нищо..
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Ендокринолог ли пусна изследванията или ОПЛ? Какви са ти оплакванията, та се стигна до изследвания? На колко си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз също имам щетовидна жлеза.. неоперативно.. tsh.. Твоето какво е има много видове щетовидни жлези.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
aз пък имам хашимото, но ми казаха че не трябва да се лекува, а да се следи веднъж годишно
Да по принцип Хашимото е много коварна болест и лечението е комплексно и трудно за постигане.Имам братовчедка с Хаши, която го има от 17 години, беше ходила на 1000 лекари и един специалист и каза, че най-добър ефект е алтернативната терапия с антиоксиданти и селен!Иди на лекар спомени му за това, за да ти предпише лечение и пробвай.Селенът регулира много положително функцията на щитовидната жлеза и балансира продуцирането на ТАТ и МАТ.Няма да си навредиш ако опиташ.Ще се почувстваш много по-добре.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD