- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време трае опъването отзад?
Момичета и гейове, колко време трае един анален секс?тук една алекс дето се е нааквала казва, че повече от 1 час.. дали се шегува или е истина..
Предполагам,че ще ти отнеме няколко дни,седмица може би....![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да бе..ти пък..Първоначално написано от nefchi_bs
месец-два най-малко![]()
Kristiyana
Ще те запозная с доцент Марков с бялото магаре ,със специалните копита.Слагаш си едни гащи с по-широки джобове, да си пъхне копитата и една ушанка,да не те ръпа по ушите.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще разбереш сам![]()
Цигански работи! Излагате се, хора!!! Около десетина години... Ахахахахаха!Първоначално написано от dAimIk0z
Казаха ти по - нагоре... месец - два ... А за насирането и за минути става![]()
![]()
It's too late...
АХАХАХ, след 2-рия пост не сте забавни, момичето разбра, че е задало малоумен въпрос
Ам повече от часне знам после как ще ми е задника,но не и невъзможно.Иначе 15-20мин. макс отзад.
Като чукам някоя е около 3 часа :Д
Пфф мен, не можа ли по-тъп съпрос да измислиш, при всеки е индивидуално![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Опъването трае докато не дойде напъването![]()
![]()
Майтапя сеПървоначално написано от BabyDesi
Иначе около 35-40 мин. и съм готов :Д
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Разликата е огромнаПървоначално написано от DeViLMaN
![]()
Не е нормално тва депутатите ,да карат скъпи коли с наще пари.Първоначално написано от DeViLMaN
Зависи. При всеки е различно. Надали първия път ще издържиш повече от 10-15 минути, даже са ти много... Нормално е към 20-тина минути, всичко в повече е болезнено, а понякога и неприятно. Секса не е спорт, а удоволствие.Липсва ли удоволствието, по-добре не го прави.
Да обичаш значи да страдаш!
мн зависи може да е и 10/15 мин.
След 20-тата мин. и на мъжете не им е толкова приятно.Първоначално написано от ladykeisy
Лашкаш ли я 1 час в дирника и ако не се е подготвила преди тва,шанса да се насeрe е 101%.
Ама не ми се клеца толкоз отзад писва ми да я помпя така та менкаме с малко духане.
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Първоначално написано от tgbyhnujm
![]()
![]()
не можах да се сдържа
а по темата: различно![]()
Лично на мен ми отнема 7-8 минути![]()