.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Talking Продавам мини зайчета

Здравейте, вкъщи имам три прекрасни пухчета, които си търсят дом!!! Не съм търговес или развъдник, отглеждам зайчета любителски, но тъй като ми станаха прекалено много искам да намеря любящ и отговорен собственик! Нямам определена цена, по договаряне! Зайчетата са на един месец, големи колкото една човешка шепа, игриви и грижливо отгледани!
    Тук може да видите снимки http://cerezas1.snimka.bg/advertising/zayicheta.639266.
    SEX is like NOKIA-connecting people,like Nike-just do it,like PEPSI-ask for more,like SAMSUNG-everyone is invitet, and like me - too good to be true!!!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Я кажи от къде си ,ква цена.Тия неща по договаряне хич не ми харесват xD

Намирам се в София, квартал Обеля. За цената мисля, че е прилично около 20 лева, не повече!
    SEX is like NOKIA-connecting people,like Nike-just do it,like PEPSI-ask for more,like SAMSUNG-everyone is invitet, and like me - too good to be true!!!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Аха ,остай 230 км разстояние. :X

Хахахахах е за съжаление няма как да ни се получи!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Преместена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Влюбена съм! ♥

I sneakers!
    music>life ♪♫

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си