.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: шампоан

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *

шампоан

Препоръчайте ми качествен шампоан за изправяне на косата..вече не искам да я горя с преса, защото много я изтощава. Мерси предварително.
    му boy

и аз си търся, само дето не мога да помогна...

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Аз съм пробвала с един шампоан на Нивеа ... никакъв ефект!
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма такова нещо като шампоан, който да изправя косата.

Няма спор, че пресата гори, а ти използваш ли някакви термо продукти?
    Според мен няма вариант чуплива/къдрава коса да се изправи от само себе си ..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    няма такива екстри
    Hostis Honori Invidia

Banned Мега фен
    понякога имам чувството че народа изобщо не мисли.. добре де помислете (като изключите рекламите) .. някой преси не изправят добре,което е температура,а вие искате нещо,което седи на главата ви 2-3 мин общо в банята да ви я изправи.. и сега пак : шампоаните за изправяне само заглаждат косата и я правят по-лесна за обработка.. т.е. по-лесно се изправя,но не я изправят само те.. пак ти трябва или сешоар или преса.. а и авторката - пресата ти вреди,а ако тези шампоани наистина действаха си представям какви химии щеше да има в тях.. те нямаше ли да вредят ? ..просто единствените начини без да използвате преса са - подстригване както ви отива или започвате да се харесвате с естествената ви коса,или измисляте някоя прическа с фибички или нещо друго и това е.. други начини просто няма

имаше едно нещо на нивеа в розово шише и се слага след като се изкъпете и се поизправя после малко със съшуар и е права !! но не помня кое беше това розовото sorry

абе има един шампоан на шварцков серията глисс един лилав.Пише че изправя косата до 24 часа ако използваш и маскаат от тази серия.Аз обаче мн не се доверявам на тази марка Мойта попринцип се поизправя леко от един шампоан на пантен

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако ти е само чуплива и се заплита гадно, слагаш маска само по дължината на косата без корените. Стоиш после с тюрбан около 5 минути и го махаш с леки потупващи движения без да търкаш косата си в кърпата, защото е вредно. Трябва само да попие водата от нея. Навеждаш се надолу с главата и сушиш косата със сешоара.

Става бързо и дори така косата ми е супер.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си