Хей! Моя проблем е малко странен ,а може би и леко глупав,но исках да ви го споделя. Моля само,ако някой ще се заяжда да не пише,защото не мисля,че е яко да си правиш на шут в интернет.Така,значи от скоро реших да започна да си топирам косата,защото ми е далга и не се повдига от корените и реших да я направя да е по-добре и успях.Адски много се харесах и реших така да си ходя на училище.Също така си слагам и черен молив. За нещастие обаче драгите ми съученици ми казаха точно това ''ОоОоо кифличката'', а после една ме попита ''Ти на кифла ли се правиш ? '' С отвръщение отвърнах ...НЕ!!!Проблема не е ,че ми казват,че така изглеждам,а защото аз съм емо и това просто ме срази.Всеки знае,че случаш само разни групи и самата походка и държанието ми е такова ,а също и дрехите.
Къде им хрумна пък на акъла ,точно това ? От далече си личи каква съм. Как така някоя кифлайджийка ще ходи с кецове,игли по тънките,блузи с групи ,раница и всякакви други аксесоари? Дайте ми съвет как да ги накарам да осъзнаят ,че грешат ? Те не могат да свикнат с този ми вид на косата и се споглеждат странно.А именно самите те казаха,че се възхищават на хора,които могат да се правят,защото тогава знаят как да се поддържат.Замислих се,да не би аз да съм го направила зле ? Но не не ,други хора ,които не са от моя клас ми казаха,че съм супер сладка +няколко човека от съучениците ми. Даже доста от другите класове ме питаха как съм го постигнала и ме молиха да им помогна и те да се направят. Извинявам се ,ако имам правописна или друга грешка,но бързам да го напиша,защото ме карат да ставам