.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия

Red face Това чувство е прекрасно.

Много е хубаво да си влюбен. Разбира се, че има и минуси, но самото чувство, че има някой, който обичаш е невероятно. Като ти пише/обажда ти се разтупква сърцето. Само да ти каже здрасти и вече се изчервяваш като домат. А ако сте заедно си най-щастливият човек на земята! Целуне ли те, ти се размекват краката и от вътре гориш и гориш.... Пеперудите в стомаха преди всяка среща, заекването и всичко друго, което е тооолкова сладко.... Мислиш си за този човек всяка вечер и не можеш да заспиш сумати време, заради него и само при мисълта сърцето ти бумти. Това нещо не съм го изпитвала от мнооого време. Ама само като си го мисля и ми става някакво такова миличко ^^ Сигурно няма много смисъл от тая тема, ама сега една приятелка е влюбена и е точно същата, като това, което споменах и е някакво много сладко и готино и нямаше как да не споделя.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Така е.
    Сладка тема.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Така си е Хубаво е да има една такава тема в която някой споделя че е щастлив,а не само проблемите си Искрено ти пожелавам де е така и занапред

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На мен повече ми харесва да обичам. Безпрекословно стоене един зад друг, винаги подкрепяне, четене на мисли и т.н. Когато вече знам, че това е човекът за мен... за цял живот.
    Влюбването е като игра за мен - това е само в началото, интересът по между ви, неочакваното, непознатото

Супер фен Аватара на Shines
    Много хубава тема .За мен това е едно от най-хубавите нещица в живота ни .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Така е Ако е споделено - няма никакви пречки да се премине към обичане,споделеност и взаимност. За мен това е още по готино

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Shines
    Живеем, за да обичаме .

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И на мен ми е много сладичко всяко влюбване ^___^ Очаквам вече новото чувство.. хихи..
    Много ми е позитивничка темата ^.^

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Съгласна съм. Една позитивна тема да видя тук.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на montana6
    Ааа, викам си кога пък успя да се влюбиш, а то не било за теб.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    И аз преди очаквах новото чувство и какво срещах го и страдах много, но иначе изглежда много сладко и наистина е много хубаво когато знаеш, че има човек който те обича и който винаги ще е до теб, а още по-хубаво е когато чувствата са взаимни

Сигурно...
    Eто такъв е живота,несправeдлив...
    Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
    Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
    АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    страхотно чувство е, още повече когато дори с времето не изчезва ^______________^
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на fenasf
    Не мога да не се съглася
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    А като се окаже, че всичко е заблуда к'во пра'им?

Чисто философски - няма вечно щастие, няма постоянно щастие. Като го проимаш този субект - ще ти писне и вече няма да ти е "пеперудки и розови понита". Мимолетност нищо повече, кратко нещо на което не всеки се наслаждава. Т.е. носи ли ни радост? Не.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Unhappy

искам и аз

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    А като се окаже, че всичко е заблуда к'во пра'им?

Чисто философски - няма вечно щастие, няма постоянно щастие. Като го проимаш този субект - ще ти писне и вече няма да ти е "пеперудки и розови понита". Мимолетност нищо повече, кратко нещо на което не всеки се наслаждава. Т.е. носи ли ни радост? Не.
    Абсолютно си прав. Пък и има доста по-хубави работи.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Абсолютно си прав. Пък и има доста по-хубави работи.
    Това може да го каже само човек, който не се е влюбвал истински.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti
    С последната ми връзка 4 г. не съм се влюбвал и не съм обичал - да знаеш.. хаха Видял съм вече какво ли не и ще видя Бог знае още колко.. това го казвам вече като трезвомислещ човек за който любовта не е първа цел в живота му. Това не означава, че след време няма да направя някоя сер. връзка или че съм против хората с такива. И когато я направя пак няма да ми е само тя в главата. В момента бих се зарадвал повече на една нова кола, а не на нова приятелка примерно.

Пък и не споря, че чувството е някакво готино, но не е най-важно.
    Последно редактирано от Irti : 12-09-2011 на 06:51

anonymous708973
    Guest
    mims го каза доста добре. Бих допълнила, че влюбването и флирта са част от игра, в която всеки има роля.
    Истинското усещане идва после. Споделянето, предвиждането на реакциите, знанието как да успокоиш/разтовариш любимия човек, разговорите... това са наистина важни неща за мен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Приятно е да, но всичко преходно .. радвай се докато можеш.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Това може да го каже само човек, който не се е влюбвал истински.

А може би не всички имат "любовта" за розови понита пърдящи дъги и пърхащи пеперудки. За някои това прекрасно влюбване носи болка, други го възприемат като нещо ненужно и непотребно (каквото Е всъшност). Това, че вие го възприемата като нещо прекрасно, неповторимо, иделано и всякаква хиперболизация - по никакъв начин не означава, че всеки човек е на същото мнение. Да приятно е докато не ти донесе страдание, да хубаво е да го изпиташ, но е мимолетно. Това, че го величаете толкова много е глупаво. Любовта не е най-важното нещо на този свят. Има къде къде по-важни работи. Не споря, просто оборвам това, което каза.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ааа,хванах диабет и мозъчен тумор с разсейки докъто прочета първия пост.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    А може би не всички имат "любовта" за розови понита пърдящи дъги и пърхащи пеперудки. За някои това прекрасно влюбване носи болка, други го възприемат като нещо ненужно и непотребно (каквото Е всъшност). Това, че вие го възприемата като нещо прекрасно, неповторимо, иделано и всякаква хиперболизация - по никакъв начин не означава, че всеки човек е на същото мнение. Да приятно е докато не ти донесе страдание, да хубаво е да го изпиташ, но е мимолетно. Това, че го величаете толкова много е глупаво. Любовта не е най-важното нещо на този свят. Има къде къде по-важни работи. Не споря, просто оборвам това, което каза.
    Това е така. За мен любовта не е на първо място, особено в момента. Споходи ме някаква муза да го напиша това, просто от където и да го погледнеш малко или много е хубаво това чувство и всеки го е изпитал. Може след месец да не го чувстваш, да мине тръпката и т.н. Аз говоря за самият момент, когато го почувстваш, независимо колко е сериозно, дали е детско влюбване или ще последват болезнени моменти. И разбира се, никога нищо не е розово... много хубаво не е на хубаво .
    nigga stole my bike

anonymous708973
    Guest
    Не си прав/а. Не всички възприемат любовта като розови понита пърдящи дъги и пърхащи пеперудки, това е така. Но това, че смятаме любовта за толкова ценна, далеч не значи, че я величаем. Част от нас сме реалисти, когато стане дума за любов, и лично аз се смея на хора като теб, играещи ролята на много наранени и загърбващи любовта заради "по-важни неща". Ненужно и непотребно, дръжки. Умри си сам/а тогава.
    Мимолетно е за тези, които не са достатъчно зрели, за да оценят чувството и да направят всичко възможно, за да го задържат. Да, понякога боли, да има свирепи скандали, нацупени физиономии, наранено самочувствие и прочее. Точно това го прави истинско, каквото Е всъщност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си