Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Аз пък смятам, че ако се считаш за животно, спокойно можеш да да се съблечеш чисто гола и да ръмжиш срещу колите. И животните даже изпитват чувства. Лично аз съм свидетелка как след смъртта на едно папагалче, другарчето му почина от мъка няколко часа по-късно. Пингвините също изживяват нещо, подобно на любов. Както и много други представители на животинския свят.
Впрочем, любопитно ми е да попитам (и не само теб, а всички, които обясняват как нямало любов, а само интереси), ти смяташ ли да създадеш семейство? Да имаш деца? И когато детето ти ти разкаже как се влюбва какво мислиш да му кажеш? "Бе я не се лигави, сине, хвани на*би някоя малко по-лесничка, кво се занимаваш с някви чувства"?
Странни сте ми като започнете да отричате едно от най-хубавите неща, които въобще се случват с хората.
Дори не се сърдя или дразня вече на подобни коментари. Просто ми е мъчно.
Рано или късно всеки ще направи семейство и деца.. някой да спори затова? Някой да говори, че всичко е секс.. или поне аз не виждам това, а може и да бъркам? "Особено, ако са зрели и знаят какво търсят." да всеки над 17 е зрял, нали? Затова една жена-майка от квартала е толкова оборотна и известна, че.. има мъж и се скъсва да му изневерява.. и той я търпи.. пък и ти може би си на 19-20.. ок, ако скъсате с твоя приятел сега? Ще им рев и сополи, нали и после нова любов, която пак ще бъде прекрасна или ако един от двамата изневери.. пак ли ще бъде прекрасен както в началото.. моля те не казвай "няма как да стане".. пак казвам-след 10 години ще сте заедно ли примерно? .. сега едно си мислиш, а какво ще стане е друг въпрос.

И спорчето беше, че това не е най-важното, ама просто отплесна супер яко..

Без никакви лоши чувства и мисли.