- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учене през целия живот...
Защо ученето през целия живот се превърна в глобална парадигма на образованието на 21-ви век?
Тема за размисъл, вие сте.![]()
Щото живота стана такъв, че или си трошиш гъза от учене първите 15 години от живота си (след 7-годишна възраст) и след това живееш или обратно - първо живееш, а след това си трошиш гъза от бачкане, за да се крепиш.Защото големите фирми навлязоха много и превзеха пазара и шанса за собствен и успешен бизнес е много малко.Защото навсякъде се иска образование, за да те вземат на работа.Защото на света не му трябват малоумен народ.
Първоначално написано от eliyiy
^ То просто няма какво повече да се каже.
Еволюираме, за това всеки ден е учение за нас. И продължаваме да изискваме все повече и повече от себе си и околните.
Надежда за по-добро бъдеще...
стремеж към съвършенство.
подходящи ключови думи биха били и "ояждане", "наживяване" и пр. в същия дух.
атеизмът, който предполага уникалността/еднократността на живота, съответно осъзнава краткостта му и его-желанието се материализира под формата на голяма уста, неподбираща, без нужда от зъби.
//темата ти ме вдъхнови точно в този един момент:Д мерси!)
За да си конкуретноспособен, а не да си креташ с "архаичните" знания от студентските години.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ама дайте малко по-подробно де... :Р
Така с един ред до никъде няма да стигнем.
Идеята ми беше да се заформи дискусия.![]()
ти само като водещ на дискусията ли се виждаш?:Д
Ами ще се включа, но в момента съм адски разконцентриран, имам прекалено много неща на главата и не мога да мисля...
А тази дискусия би могла да ми бъда доста полезна.![]()
Почти съм готов с есето
Ако имате някаква идея за някакво хубаво заключение, моля да я споделите.![]()
Много съдържателно мнение хахаха
Човекът с право ти се смее, когато се оказа, че така си сглобяваш есетата за домашно.Без никаква собствена мисъл, без критичност дори към нещата, които другите ти пишат. До тук от отговорите, само това на Blab ми хареса.