.
Отговор в тема
Страница 12 от 87 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2160
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ И това го каза САМО И ЕДИНСТВЕНО понеже се съгласява с твоята тъпа, глупава идея. Някакви доказателства в полза на това? Аз как не помня някой който е ходил в казармата да казва че някакви супер тежкари изведнъж започват да обличат роклички и да си слагат маскара?

Баси малоумието. Някой да ми извади от някъде изследване което да го доказва и тогава говорете.

Единственото зрънце истина в това е че някой който не е виждал нещо за ебане от 20 години (в затвори примерно) става склонен да прибегне до сексуално насилие. Това е то. Нищо друго.

Ето този пич пример:

http://www.dailymail.co.uk/health/ar...-accident.html

Kaкво? Като е бил припаднал да не е получил видения за някакъв живот с такива условия и за това да е обърнал резбата?

Или просто някой е full of shit?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    ^ все пак потвърди мнението ми в другата тема "появават се от нищото и се ............."
    но там се опита да се прикриеш, тук обаче вече цъфна като роза.

Добре, смея да съществувам във форума, имам дивата наглост да пиша, разбрахме го.

А сега ще адресираш ли случая по някакакъв начин?
    Ще адресираш ли критиката ми спрямо подхода ти към дадените от мен предни доказателства?
    Ще обосновеш ли начина по който се изживяваш като вселенски арбитър и определяш всеки който се съгласява с теб на поне една тема с разни благотворни и приятни епитети, а всеки който има различно мнение като злокачествен, повреден, болен, загубен; като и в двата случая базираш думите си само и единствено на това до колко поддържат позицията ти по даден въпрос?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на bishop
    @Auriss:

Ето ти една идея. Ако приемем че хомосексуалността се предава генетично, това не е задължително да е резултат от един ген за влечение към мъже и един към жени. Кодомнинантност е явлението, отговорно за онаследяването на кръвните групи и преди някой да е казал, че се правя на умен и не знам за какво говоря, аз това в момента следвам. Та ако допуснем, че има ген, който определя това към кого ще бъдеш привлечен, и той има три алела (като гена за въглехидратите по повърхността на еритроцитите), противоречие няма. Генът ще има два доминантни (А, Б), един рецесивен (0) алел. Ако получиш две копия от доминантния А или едно копие А и едно 0 - се кефиш на чепове, ако получиш ББ или Б0, си падаш по вагини. Ако си АБ, то тогава, тъй като А и Б са кодоминантни, изразяваш и двете характеристики и си бисексуален. Ако имаш две копия от рецесивния, си асексуален. Шансовете това да стане са малки според правилата на Мендел.

Още по-достоверно става ако приемем, че генът не се занимава с това по какъв пол си падаш, а дали си падаш по твоя или противоположния. Това би обяснило и защо хетеросексуалните хора са повече, тъй като те се размножават повече и алелът за хетеросексуалност ще бъде много по-разпространен.

With all this in mind, аз не мисля, че един единствен ген е отговорен за сексуалната ориентация на човек, особено имайки предвид факта, че да си гей предполага не само да бъдеш сексуално привлечен от хора от същия пол, а и емоционално привличане. В този ред на мисли, така като гледам християните тук имат много грешно мнение за обратните хора.

И така Gay People 101 Лекция Първа.

Гейовете, деца, не носят рокли. Поне повечето. Лесбийките не са мазни смрадливи тираджийки. Поне повечето. Те са хора като вас и като мен и единствената разлика е, че предпочитат да се чифтосват с хора със същите двадесет и трети хромозомни двойки.

@Европейския

Пич, the fact of the matter is, шизофренията, also known as да си говориш (още по-лошо е когато започнат да ти отговарят) с измислени същества без физическа форма, в съществуването на които си абсолютно убеден, въпреки липсата на убедителни доказателства за това, Е клинично заболяване. Да целуваш хора от същия пол НЕ Е.
    Последно редактирано от bishop : 12-12-2011 на 13:27
    Welcome to the end of the thought process.

Хомосексуалността е болест не на тялото а на душата. Генетично се предават само болестите на тялото. Болестите на душата могат да се предадат на детето само чрез неправилно възпитанието, неправилно отношение към детето или неправилно влияние от 3-ти лица.

^ Момиченско малко разбрахме те какво мислиш. Сега ти разбери нещо:

Ти не си нашият бог.

Ти не си нашият папа.

Ти не си нашият родител.

Ти не си ни никакъв авторитет.

Преспокойно можеш да си някой old Greg пред компа. Или се обоснови преди малко ИЛИ. СИ. ЗАТВОРИ. УСТАТА.

Отново ако беше състояни е на тялото как обясняваш този пич:

http://www.dailymail.co.uk/health/ar...-accident.html

The Bird of Hermes

Аз не познавам живота на този човек, не знам през какви ситуации в живота си е минавал и какви неща от заобикалящия го свят с му влияели, не познавам и какви мисли е имал в главата си. Този човек може да си е имал гейски наклоности, но да се е притеснявал да ги покаже и може би когато този човек е прекарал инсулт и е оживял и се е пристрашил и си е казал абе живота е кратък и ще си го живея като гей, защото живота е кратък - не знам само предполагам. По същата логика пълни атеисти след преживяни ситуации после стават вярващи и т.н.

Мда, болезненото ми уриниране ме направи вярващ. Толкова си смотан и жалък.

Я директно да хванем бика за рогата -
    Има ли нещо което би те накарало да приемеш научния консенсус по този въпрос и ако да, какво?

The Bird of Hermes

Мега фен
    пичове, всъщнст всичко, което научният консенсус представя е просто вторичен белег или казано с други думи само маска, има антихристи, които отварят възможно най-широко вратата на дявола и така той се настанява в човечеството чрез тях придобивайки власт над човеците чрез тях, но без тях той не би могъл да има каквато и да е власт, и това са духовниците и въобще верческите/духовни деятели/работници на "тъмнинаната"/неправдата, такава е системата на злото, колкото и видими научни доказателства да съществуват за произхода на злините, това, което всъщност ги причинява са именно дявола и неговите верчески/духовни служители
    Последно редактирано от npp : 12-12-2011 на 16:10

Мега фен Аватара на RagioL
    npp един въпрос ти медитирал ли си?

Мега фен Аватара на RagioL
    Питам понеже, покрай медитацията се научава и един трик наречен автохипноза, при който много лесно можеш да вкараш някое внушение в съзнанието си, а и при медитация лесно можеш да изкараш образи от подсъзнанието си , съзнателно или не.
    Та се опитвам да си обясня какво те е докарало до тава състояние, външна намеса или самия ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    npp един въпрос ти медитирал ли си?
    ако имаш предвид трансценденталната мецитация, това е най-опасното в областта на вярата/духовността, защото е сатанински метод, който въобще не е даден от Св. Бог, така че, никак не бих се насочил в такова направление, и теб също те съветвам, както и всеки друг, най-добре никога въобще да не се докосвате до такива неща, невероятно опасни са, иначе аз имам само една най-нищожна вяра в Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Хростос, и това е напълно достатъчно за човека, докато повечето лесно може да се окаже че е от лукавия, някога гостувах в разни секти един вид в качеството на търсещ, но за щастие Бог ме опази от това да приема посвещение/кръщение от някой там, защото и бях много недоверчив и никак не можех да приема току така каквото и да е вероизповедание, и дори всички религии ми се виждаха суетни, поради което в един момент ги отрязах всичките, и започнах напълно самостоятелно от нулата да търся Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и в един момент докато Го търсех, самият Той ми се яви, и това беше Исус, понеже аз дотогава не бях сигурен точно Кой е Истинският, но докато Го призовавах не се яви нито кришна, нито буда, нито аллах, нито йехова, но Онзи, Който ми се яви, след като търсех само единственият Истински, беше именно самият Исус Хрисотс, и Той в един момент ми даде да свидетелствувам Неговото Слово, тъй като аз бях чел нещо от Библията, но почти нищо не разбирах от онова, което бях (про-)чел от там, и така в един момент Словото Му започна да излиза от устата ми съвсем автоматично, и така.....
    Последно редактирано от npp : 12-12-2011 на 16:51

^
    идеален пример за християнин фундаменталист и фанатик,чиито аргументи и доводи изхождат само от Библията.?Еми тогава щом науката отваря вратите на дявола,защо си ходил(или може би оше ходиш) на училище?Защо ползваш ток?Защо ползваш компютър?Защо въобще ползваш неща,създадени от науката?Ти наистина си много глупав да мислиш,че науката е създадена от Сатана,като оръжие срещу вярващите да ги разубеждава,че няма Бог и да ги тегли към 'лошия' път на неверието!Ама то какво оръжие само!Хората благодарение на науката(в това число и медицината) са измислили толкова начини за улесняване на човешкото битие,за лечение на болести било то по хомеопатичен или фармацефтичен начин,а ти ми сереш тука лайна и смело твърдиш,че едва ли не знанието е душевна болест.Еми как да не се ядосвам като ти чета глупостите,то всеки поне средно-интелигентен човек би се засегнал от такива празни приказки!Айде със здраве,знам че няма да ти дойде акъла,поне не се напъвай много,че не се знае крайния резултат от къде може да изкочи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от playy Виж мнението
    ^
    идеален пример за християнин фундаменталист и фанатик,чиито аргументи и доводи изхождат само от Библията.?Еми тогава щом науката отваря вратите на дявола,защо си ходил(или може би оше ходиш) на училище?Защо ползваш ток?Защо ползваш компютър?Защо въобще ползваш неща,създадени от науката?Ти наистина си много глупав да мислиш,че науката е създадена от Сатана,като оръжие срещу вярващите да ги разубеждава,че няма Бог и да ги тегли към 'лошия' път на неверието!Ама то какво оръжие само!Хората благодарение на науката(в това число и медицината) са измислили толкова начини за улесняване на човешкото битие,за лечение на болести било то по хомеопатичен или фармацефтичен начин,а ти ми сереш тука лайна и смело твърдиш,че едва ли не знанието е душевна болест.Еми как да не се ядосвам като ти чета глупостите,то всеки поне средно-интелигентен човек би се засегнал от такива празни приказки!Айде със здраве,знам че няма да ти дойде акъла,поне не се напъвай много,че не се знае крайния резултат от къде може да изкочи.
    човече, никак не съм казал че езическата наука (т.е. тази на невярващите) е греховна, истината е че по отношение на вярата, опасни са само неправедните/сатанинските верчески/духовни знания и дейности, докато в същото отношение езическите науки, такива като: математика, физика, химия, и пр., не са попасни сами по себе си, така че, да, ако не бяха лекарите, машиностроителите, елекртонните инженери и компютърните специалисти, архитектите, и пр., досега много хора щяха да се суетят, да скучаят, боледуват и страдат много повече.....

Извинявам се,че не съм разбрал поста ти,но така ми прозвуча все едно ''майната и на науката,само Библията''.

Повече от фен Аватара на bishop
    И кои са тези неправедни/сатанински верчески/духовни знания?

нпп, ти даваш ли си сметка, че религията, която изповядваш, буквално обявява знанията за дявола (виж Сатанаил в превод от латински) и просвещението (синоним за грамотност във всяка една западна култура) за изконното зло.С други думи греховни са ученията като физиката, химията и биологията, които ни учат как действително работят нещата, защото влизат в пряк разрив с половината от това, на което учи Библията. Всияко останало (изключаю математиката) са приложени физика, химия и биология.

Европейски, болест на душата (или душевно разстройство) е синоним на умствена болест. И те се предават генетично, макар че и условията, при които човек живее оказват влияние. И с риск да се повторя, шизофренията е от тях. Хомосексуалността - не.

А в случай, че под душа разбираш бялото гълъбче, което се предполага, че живее във всеки от нас, може би е време да видиш специалист.
    Welcome to the end of the thought process.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bishop Виж мнението
    И кои са тези неправедни/сатанински верчески/духовни знания?

нпп, ти даваш ли си сметка, че религията, която изповядваш, буквално обявява знанията за дявола (виж Сатанаил в превод от латински) и просвещението (синоним за грамотност във всяка една западна култура) за изконното зло.С други думи греховни са ученията като физиката, химията и биологията, които ни учат как действително работят нещата, защото влизат в пряк разрив с половината от това, на което учи Библията. Всияко останало (изключаю математиката) са приложени физика, химия и биология.

Европейски, болест на душата (или душевно разстройство) е синоним на умствена болест. И те се предават генетично, макар че и условията, при които човек живее оказват влияние. И с риск да се повторя, шизофренията е от тях. Хомосексуалността - не.

А в случай, че под душа разбираш бялото гълъбче, което се предполага, че живее във всеки от нас, може би е време да видиш специалист.
    истината е че всяка наука в рамките на вярата може да бъде причина за отклонение в посока към заблуда/неправда, така че, по принцип за невярващите не са проблем науки като математика, физика и химия, но за сериозните и професионалните вярващи науки като палеонтология(-та), еволюционизъм, радиоактивно(-то) датиране, и космология(-та) могат да бъдат причина за отклонение от Божията Истина в посока към някакви верчески/духовни заблуди, затова са и всички онези Св. Заповеди(Правила, Принципи) на вярата описани в Св. Писание(т.е. в Библията), чието предназначение е духовниците/вярващите да ги съблюдават с цел да не се отклоняват от правилната вяра в истинският Господ Бог.....

"Защото не законослушателите(т.е. не духовниците/вярващите, които само теоретизират верческия закон) са праведни пред Бога; но законоизпълнителите(т.е. но онези от тях, които изпълняват Св. Закон на вярата) ще бъдат оправдани, (понеже, когато езичниците(т.е. невярващите), които нямат закон(т.е. които няма(-т) нужда (от това) да съблюдават Св. Заповеди на вярата след като са невярващи), по природа вършат това, което се изисква от закона(т.е. те по естество най-малкото не нарушават Св. Закон на вярата, защото просто не упражняват каквато и да било вяра), то, и без да имат закон, те сами са закон за себе си, по това, че те показват действието на закона написано на сърцата им, на което свидетелствува и съвестта им, а помислите им или ги осъждат помежду си, или ги оправдават), в деня, когато Бог чрез Исуса Христа ще съди тайните дела(т.е. верческите/окултните дейности) на човеците(т.е. на онези, човеци които вършат такива) според моето благовестие. Но ако ти се наричаш юдеин(т.е. духовник/св. божий служител), облягаш се на закон(т.е. на верчески(-ят) закон), хвалиш се с Бога, знаеш Неговата воля, и разсъждаваш между различни мнения, понеже се учиш от закона; ако при това си уверен в себе си, че си водител на слепите, светлина на тия, които са в тъмнина, наставник на простите, учител на младенците, понеже имаш в закона олицетворение на знанието и на истината, тогава ти, който учиш другиго, учиш ли себе си? Ти, който проповядваш да не крадат, крадеш ли? Ти, който казваш да не прелюбодействуват, прелюбодействуваш ли? Ти който се гнусиш от идолите, светотатствуваш ли? Ти, който се хвалиш със закона, опозоряваш ли Бога като престъпваш закона? Питам това, защото според както е писано, поради вас се хули Божието име между езичниците. Понеже обрязването(т.е. вярата) наистина ползува, ако изпълняваш закона(т.е. ако изпълняваш Св. Закон на вярата); но ако си престъпник на закона, тогава твоето обрязване(т.е. твоята вяра) става необрязване(т.е. става изневяра). И тъй, ако необрязаният(т.е. ако невярващият) пази наредбите на закона(сиреч, най-малкото като не ги престъпва/нарушава), не ще ли неговото необрязване(т.е. неговата невяра) да му се вмени за обрязване(т.е. за вярност)? и оня, който остане в природното си състояние необрязан(т.е. невярващ), но пак изпълнява закона, не ще ли осъди тебе(т.е. няма ли да се окаже по-праведен от теб), който имаш писан закон(т.е. верчески закон) и обрязване(т.е. и вяра), но си престъпник на закона(т.е. но си престъпник на Св. Закон на вярата)? Защото не е юдеин(т.е. не е духовник/св. божий служител) оня, външно такъв, нито е обрязване онова, което е вънкашно в плътта; но юдеин е тоя, който е такъв вътрешно; а обрязване е това, което е на сърцето, в дух, а не в буквата; чиято похвала не е от човеците, а от Бога." Римляни 2: 13-29
    Последно редактирано от npp : 12-12-2011 на 18:48

Не съм вярвал, че има толкова заблудени хора. Явно родителите Ви вярват много, друго обяснение нямам. А странното е, че хората ви дават доказателства и оборват всяка ваша теория и Вие все пак продължавате да вярвате сляпо в нещо, за което няма доказателства , че съществува, или че някога е съществувало (изключвам "книгата на манипулацията a.k.a. Библията/Корана и пр.") Тая религия вероятно ще е вечна. Хората, които са измислили всичко това, са били страшни умове и манипулатори. Вече 2000г. половината човечество вярва на тая прословута книжка и на "избраните от бога".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thunderstruck5 Виж мнението
    Не съм вярвал, че има толкова заблудени хора. Явно родителите Ви вярват много, друго обяснение нямам. А странното е, че хората ви дават доказателства и оборват всяка ваша теория и Вие все пак продължавате да вярвате сляпо в нещо, за което няма доказателства , че съществува, или че някога е съществувало (изключвам "книгата на манипулацията a.k.a. Библията/Корана и пр.") Тая религия вероятно ще е вечна. Хората, които са измислили всичко това, са били страшни умове и манипулатори. Вече 2000г. половината човечество вярва на тая прословута книжка и на "избраните от бога".
    ако Библията, която е най-старата верческа/духовна книга позната на човечеството, и която е единствената такава където са представени пълно Спасение, Изцеление, Възкресение и Вечен Живот за всеки човек при това още тук приживе в този свят, е лъжепророческа, то какво остава за останалите верчески/духовни книги, които са станали познати на човечеството много по-късно, корана едва преди 1500 години, а бхагават гита и ведите едва преди не повече от 500 години, и които представят някакво несъвършенно, мъчно, и неправедно(частно/частично) спасение, което дори няма как да е сигурно след като никой тук от тяхните досегашни последователи не е постигнал/показал съвършенни "плодове"/резултати?!
    Последно редактирано от npp : 12-12-2011 на 19:06

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако Библията, която е най-старата верческа/духовна книга позната на човечеството, и която е единствената такава където са представени пълно Спасение, Изцеление и Възкресение за всеки човек при това още тук приживе в този свят, е лъжепророческа, то какво остава за останалите верчески/духовни книги, които са станали познати на човечеството много по-късно, корана едва преди 1500 години, а бхагават гита и ведите едва преди не повече от 500 години?!
    Ами... Разликата между Библията и корана са само имената. Не съм много запознат с корана, ама знам много добре защо е създадено християнството. Ако сега погледнеш в историята, ще видиш колко хора, империи и държави са били манипулирани от църквата. Тя е изиграла важна роля в съдбата на Европа, признавам, ама ми е чудно как в 21 век има хора, които вярват непреклонно в злото, Сатаната, Бог и деня на страшния съд, примерно. С технологията, с която разполагаме, оборихме половината теории от Библията и сме на път да се свържем с друга цивилизация. Ти вярваш във Възкресението ? Тогава и
    животните ли възкръсват ? Защото ние сме подобни на животните (теорията на Дарвин). А как ще обясниш парите "за Бога", които ни искат свещениците?

Мега фен

Това е eдин от най-старите известни духовни текстове от около три хиляди години пр. хр.

В него се говори за някой си Яхве и жена му Ашера, които имат много приключения с Ел Елохим, Рахааб, Молох, Баал, Дагон и други, които по някакви абсолютно невъобразими за мен причини и са споменати в твоята библия, но леееекичко поизопачени.

The Bird of Hermes

Добре.Как вярвате в нещо, което не сте виждали никога през живота си и вероятно няма да видите? Нещо, което никой не е виждал и няма правдоподобни доказателства, че съществува или е съществувало. Нима сте Го виждали? Това не е ли вид шизофрения? На този въпрос ми отговорете с факти (не от Библията, защото вече споменах мнението си за нея).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thunderstruck5 Виж мнението
    Ами... Разликата между Библията и корана са само имената. Не съм много запознат с корана, ама знам много добре защо е създадено християнството. Ако сега погледнеш в историята, ще видиш колко хора, империи и държави са били манипулирани от църквата. Тя е изиграла важна роля в съдбата на Европа, признавам, ама ми е чудно как в 21 век има хора, които вярват непреклонно в злото, Сатаната, Бог и деня на страшния съд, примерно. С технологията, с която разполагаме, оборихме половината теории от Библията и сме на път да се свържем с друга цивилизация. Ти вярваш във Възкресението ? Тогава и
    животните ли възкръсват ? Защото ние сме подобни на животните (теорията на Дарвин). А как ще обясниш парите "за Бога", които ни искат свещениците?
    корана не представя същото което Библията, Корана е написан от едни лъжепророци, които представят там измислено от тях разширение на старият завет с елементи от Новият, а що се отнася до науката, тя представя само видимото, което е познатото за нея, докато в Св. Писание(сиреч,. Библията) е представена информация от самият истински Господ Бог чрез негови пророци, чието свидетелство представя решение на всички проблеми, боравейки най-вече с невидимите духовни същностни неща, които науката не може да види, нито напипа, обаче точно те са същностните.....

Човек, имам чувството, че ме троллваш xD Отговори на предишния ми пост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си