.
Отговор в тема
Страница 12 от 80 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Отностно генетиката става въпрос за ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИЕ и в двата случая.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен

^Хм ,това до известна степен дава отговор и на моя въпрос. Жалко само че убих(ме) темата...

Мега фен
    играете си с нещо, което не е познато до 100% дори и на учените, а това са т. нар. вторични фактори, зад които се крие първичният невидим, и това е духовното, което докато "тъмнината" има власт/царува е два основни вида: Божие/Свято/Добро и дяволско/зло, а вторичните фактори могат да бъдат какви ли не: генетични, вирусни, дегенеративни, алергенни, химични, физични, психологични, криминални, и т.н., но ако се основавате на тях в (рамките на) вярата, си губите времето.....

Вяра, вяра, вяра....

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Вяра, вяра, вяра....

обикновенно в психиатричните болници няма обичай да се упражнява вяра в истинският Господ Бог, но даже психиатрията е наука, която по принцип отхвърля възможността за съществуването на Бог, и дори най-малкото от части е един от вторичните субпродукти на верческото/духовното беззаконие

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^

Faith: not wanting to know what is true.
    Friedrich Nietzsche

Не мислех изобщо да пиша в темата, даже се съмнявах автора наистина да е бил сериозен, но както и да е. Аурис, по принцип съм съгласна с мнението ти, обаче с новия си стил на писане провокираш всички идиоти, които описа, сега да започнат да използват думички, които не разбират, за да изглеждат по-умни. Може пък да им се отрази добре, иначе дано се появи някоя интересна дискусийка във форума.

^ Тихо да не се обадя на искон да дойдат да те изядът

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Нямам нищо против никой, но на моменти си мисля че една част ( !! ) от т.нар. `атеисти` се изживяват като големите реалисти и т.н. Изнервя ме самия начин по който всички започвате да бълвате какви ли не простотии защо нямало Бог или защо пък имало.. Който иска си вярва, който не иска не иска. Не мисля че трябва сега всички да се избием за това има ли Господ или не.

Само един въпрос към атеистите: Окей, няма Господ. Ми хубаво, тогава защо празнувате Коледа, Великден и други Християнски празници като няма Господ? Е тва не мога да го проумея,сериозно.
    <3 d(ˆˆ)b

Smile

Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Нямам нищо против никой, но на моменти си мисля че една част ( !! ) от т.нар. `атеисти` се изживяват като големите реалисти и т.н. Изнервя ме самия начин по който всички започвате да бълвате какви ли не простотии защо нямало Бог или защо пък имало.. Който иска си вярва, който не иска не иска. Не мисля че трябва сега всички да се избием за това има ли Господ или не.

Само един въпрос към атеистите: Окей, няма Господ. Ми хубаво, тогава защо празнувате Коледа, Великден и други Християнски празници като няма Господ? Е тва не мога да го проумея,сериозно.
    OnlyGirl не се занимавай, това е болест, нарича се духовна проказа, а за вярващи, които все още не са си изградили добър християнски имунитет, тази болест може да се окаже и заразна. Затова не се занимавай, само дръж се у вярата и пази я.
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Мега фен Аватара на RagioL
    Бихте ли позволили и аз да включа

Християнската църква е една енциклопедия на праисторическите култове.

Фридрих Ницше
    Бог във всички е едно - провайдърите са различни.

^Кой ти каза че празнуваме? Дават ни почивни дни и се кефим, големия ташак. Нито ходим в църкви, нито свещи палим, нито песни пеем, нито дръгел.

Въпроса можеш да го зададеш на себе си - коледа е само и единствено езически празник, Иисус е роден лятото според библията; великден също е езически празник свързан с доста такива традиции.

Който не вярва да барне уикито за 1-2 минутки и ще му светне. Може и в библията даже да се провери.

А че сме големите реалисти... ми сме. Не всичките, дадено, но поне не се правим, че знаем че има някакви странни магически човеци по небето (метафорично казано)

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на ScarlettS
    OnlyGirl, не знам ти какви атеисти познаваш, но аз лично не празнувам християнските празници, друг е въпросът колко са християнски - както каза Гандалф. Даже повечето хора се събират на Коледа например просто, защото е семеен празник, не че от толкова религиозни причини.

И защо да не са реалисти атеистите? В какво нереалистично вярваме?

^ lol, значи казваш че има доказателства за бог, питаме те какви са, ти flip-a-shit-ваш, започваш да откачаш като маймуна в клетка и си изтриваш мненията и казваш на други че това да не вярваш на всеки откачалник е болест и проказа?

Баси фейла. Ти каза (цитирам директно) да се насилваме да вярваме, понеже сме обладани от демони, които не ни дават да вярваме (а предполагам и помагат на другите милиони вярващи да казват същото нещо за тебе). Това ти е позицията.

Лапай пишки, глупав си, смешен си, подиграваме ти се както се подиграваме на ислямски, мормонски, юдейски, хиндуистки и прочее други смешници които изявяват желание да се правят на верски ексшън герои, но в момента в който видят че не всички серът кръв само и само да си играят в пясъчника с тях go apeshit и започват да се държат като олигофрени.

Загуби си кредабилността (lol), скрий се, само ще ти се смеем още и накрая може да се нараниш нещо, кой знае

The Bird of Hermes

^ Това е глупост. Изобщо не са праисторически, повечето са от вавилонско време.

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    ^ Това е глупост. Изобщо не са праисторически, повечето са от вавилонско време.
    Е, ти сега за няколко хиляди години разлика, проблем ли ще ми правиш

Леле, колко по-готино било да се пише цветно
    Бог във всички е едно - провайдърите са различни.

^stfun00b!

The Bird of Hermes

^ И това го каза САМО И ЕДИНСТВЕНО понеже се съгласява с твоята тъпа, глупава идея. Някакви доказателства в полза на това? Аз как не помня някой който е ходил в казармата да казва че някакви супер тежкари изведнъж започват да обличат роклички и да си слагат маскара?

Баси малоумието. Някой да ми извади от някъде изследване което да го доказва и тогава говорете.

Единственото зрънце истина в това е че някой който не е виждал нещо за ебане от 20 години (в затвори примерно) става склонен да прибегне до сексуално насилие. Това е то. Нищо друго.

Ето този пич пример:

http://www.dailymail.co.uk/health/ar...-accident.html

Kaкво? Като е бил припаднал да не е получил видения за някакъв живот с такива условия и за това да е обърнал резбата?

Или просто някой е full of shit?

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    ^ все пак потвърди мнението ми в другата тема "появават се от нищото и се ............."
    но там се опита да се прикриеш, тук обаче вече цъфна като роза.

Добре, смея да съществувам във форума, имам дивата наглост да пиша, разбрахме го.

А сега ще адресираш ли случая по някакакъв начин?
    Ще адресираш ли критиката ми спрямо подхода ти към дадените от мен предни доказателства?
    Ще обосновеш ли начина по който се изживяваш като вселенски арбитър и определяш всеки който се съгласява с теб на поне една тема с разни благотворни и приятни епитети, а всеки който има различно мнение като злокачествен, повреден, болен, загубен; като и в двата случая базираш думите си само и единствено на това до колко поддържат позицията ти по даден въпрос?

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на bishop
    @Auriss:

Ето ти една идея. Ако приемем че хомосексуалността се предава генетично, това не е задължително да е резултат от един ген за влечение към мъже и един към жени. Кодомнинантност е явлението, отговорно за онаследяването на кръвните групи и преди някой да е казал, че се правя на умен и не знам за какво говоря, аз това в момента следвам. Та ако допуснем, че има ген, който определя това към кого ще бъдеш привлечен, и той има три алела (като гена за въглехидратите по повърхността на еритроцитите), противоречие няма. Генът ще има два доминантни (А, Б), един рецесивен (0) алел. Ако получиш две копия от доминантния А или едно копие А и едно 0 - се кефиш на чепове, ако получиш ББ или Б0, си падаш по вагини. Ако си АБ, то тогава, тъй като А и Б са кодоминантни, изразяваш и двете характеристики и си бисексуален. Ако имаш две копия от рецесивния, си асексуален. Шансовете това да стане са малки според правилата на Мендел.

Още по-достоверно става ако приемем, че генът не се занимава с това по какъв пол си падаш, а дали си падаш по твоя или противоположния. Това би обяснило и защо хетеросексуалните хора са повече, тъй като те се размножават повече и алелът за хетеросексуалност ще бъде много по-разпространен.

With all this in mind, аз не мисля, че един единствен ген е отговорен за сексуалната ориентация на човек, особено имайки предвид факта, че да си гей предполага не само да бъдеш сексуално привлечен от хора от същия пол, а и емоционално привличане. В този ред на мисли, така като гледам християните тук имат много грешно мнение за обратните хора.

И така Gay People 101 Лекция Първа.

Гейовете, деца, не носят рокли. Поне повечето. Лесбийките не са мазни смрадливи тираджийки. Поне повечето. Те са хора като вас и като мен и единствената разлика е, че предпочитат да се чифтосват с хора със същите двадесет и трети хромозомни двойки.

@Европейския

Пич, the fact of the matter is, шизофренията, also known as да си говориш (още по-лошо е когато започнат да ти отговарят) с измислени същества без физическа форма, в съществуването на които си абсолютно убеден, въпреки липсата на убедителни доказателства за това, Е клинично заболяване. Да целуваш хора от същия пол НЕ Е.
    Последно редактирано от bishop : 12-12-2011 на 14:27
    Welcome to the end of the thought process.

Хомосексуалността е болест не на тялото а на душата. Генетично се предават само болестите на тялото. Болестите на душата могат да се предадат на детето само чрез неправилно възпитанието, неправилно отношение към детето или неправилно влияние от 3-ти лица.

^ Момиченско малко разбрахме те какво мислиш. Сега ти разбери нещо:

Ти не си нашият бог.

Ти не си нашият папа.

Ти не си нашият родител.

Ти не си ни никакъв авторитет.

Преспокойно можеш да си някой old Greg пред компа. Или се обоснови преди малко ИЛИ. СИ. ЗАТВОРИ. УСТАТА.

Отново ако беше състояни е на тялото как обясняваш този пич:

http://www.dailymail.co.uk/health/ar...-accident.html

The Bird of Hermes

Аз не познавам живота на този човек, не знам през какви ситуации в живота си е минавал и какви неща от заобикалящия го свят с му влияели, не познавам и какви мисли е имал в главата си. Този човек може да си е имал гейски наклоности, но да се е притеснявал да ги покаже и може би когато този човек е прекарал инсулт и е оживял и се е пристрашил и си е казал абе живота е кратък и ще си го живея като гей, защото живота е кратък - не знам само предполагам. По същата логика пълни атеисти след преживяни ситуации после стават вярващи и т.н.

Мда, болезненото ми уриниране ме направи вярващ. Толкова си смотан и жалък.

Я директно да хванем бика за рогата -
    Има ли нещо което би те накарало да приемеш научния консенсус по този въпрос и ако да, какво?

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си