.
Отговор в тема
Страница 23 от 87 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2160
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Щом така стоят нещата ,най-учтиво Ви приканвам да натиснете хиксчето в горния десен (или ляв) ъгъл на екрана.
    Надявам се, че разбираш, че това не е писано в нито един мой коментар. Ако това е някаква шега успя само да ме подразни.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^

Иначе на твоите коментари им липсваха аргументи или поне някакво обяснение, защо мислиш така, но няма проблем, най-често вярващите не си правят труда.

Повече от фен Аватара на evropeiski
    ^ с гандалф сте страшна комбина, много поздрави да му пратиш

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    .
    Мисля че идеята му беше просто да махне коментара и да остави само hyperlinka (а ла аз), но нещо се е объркало.

ПС Спрямо изказването ти че атеист е невъзможно да бъде убеден в съществуването на някакво божество историята е доказала, че не си права. Аз лично и на двамата тукашни теисти съм им давал карт бланш да ме индоктринират както желаят за известно време. Не успяха, вярно, но при тях се изчерпваше с "Ми насилвай се, преструвай се" от едната страна и "Ми не знам, говори с някой друг" от другата и предполагам е доста лесно да си представиш защо не направих 180° в позицията си.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    "...(не сме убедени че има бог) с АНТИтеисти (убедени сме че НЯМА бог)..."
    Моя е грешката. Извинявай, не съм забелязал, че ти и на двете си употребил "сме".

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    ^

Иначе на твоите коментари им липсваха аргументи или поне някакво обяснение, защо мислиш така, но няма проблем, най-често вярващите не си правят труда.
    Няма смисъл да си губя времето за да търся доказателства към тезата си. Не ми се изписват 3 страници. Аз вече обясних нещо в първия си коментар. Няколко пъти вече казвам, че не ми пука кой в какво вярва, може да продължва да го прави. А, ти Европейски престани да се заяждаш с хората, които не споделят твоите възгледи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

^ какво пък със се заял, те като има кажеш, че са комбина с гандалф за тях това е комплимент и се кефят, споко. Ама и донякъде си права де.

dreamwalker коментарите ти са си много готини, махни ги кво ти говорят.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 18:53

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Учудвам се, че Гандалф толкова време се занимава да ти обяснява разни неща. На мен ми се виждаш безнадежден случай.

Dreamwalker, очаквах да кажеш нещо такова, както и да е.

Абсолютно,
    безнадежден случай, че съм вярващ ли - ами благодаря.

А и аз гандалф нищо не съм го молил да ми обяснява. Той го прави на свободна практика
    Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 19:14

Не, безнадежден случай по отношение на комуникирането ти. Да се говори с теб е горе-долу така:

И нямаше да е никакъв проблем ако беше като нпп. Разликата е че ти си абсолютно неспособен да не осереш някоя тема и през пет минути да вкарваш (често обидни, mind you) глупости и генерализации от които ни (най-много "ми") избушват нервите.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Какво друго може да се каже? Ако си толкова тъп че смяташ че изказването ми може да се вземе насериозно заповядай, но не се мъчи да натоварваш някакви ежедневни глупости с някакъв тежък морален заряд...............................Не е nice, да, разбира се. Но е нормално и ненараняващо, триста малоумни маймунки колко ме дразнят такива дебили като тебе като започнат де се превземат като малки фльорци пред надървен кон. Деее...
    ..................
    Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 19:56

Би било доста хубаво да придружаваш цитати с нещо повече от няколко точки. Знам ли, може и дори да вземем да разберем какво послание се опитваш да предадеш, при това по начин който в сравнение с твоя не прави пияница в алкохолен делириум който блее на улицата докато уринира в гащите си да изглежда като римски оратор в снежни одежди и с горда осанка, чиято многословна реч кара множеството да става на крака и ликува в див екстаз.

The Bird of Hermes

Приятел вече не си ми дразнител.
    Бог да те благослови.

Благодаря ти за удоволствието, което ми достави да комуникирам с теб. Беше ми интересно.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:21

Добре, до след десет минути, или колкото ти трябва този път за да ти изгърми бушона и да започнеш да се правиш на прасе

The Bird of Hermes

да ти кажа напоследък наистина чувствам някаква пристрастеност към форума, не знам може би е заради тебе. Наруших си режима на живот, братче.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:42

Честно казано не знам какъв живот имаш когато стоя почти до 4 сутринта да си чатиш с нпп оня ден, а и не ставаш ако аз не fuck all-на поредния разговор.

Just sain'

The Bird of Hermes

Изненада: жените, които правят
    секс с мъж, към когото не
    изпитват особени чувства,
    остават незадоволени.Поне така
    показва ново проучване.

Към жените - Правете секс само с мъжете си.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:58

Град
    Dreamland
    Имам въпрос към Гандалфепик и Европейски. Защо си губите времето един с друг, щом като сте наясно, че не можете да си промените възгледите.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Имам въпрос към Гандалфепик и Европейски. Защо си губите времето един с друг, щом като сте наясно, че не можете да си промените възгледите.
    И аз това се чудя, 23 страници изпълнени с малоумни, напълно безсмислени спорове. Вече направо стана жалко...

^ Щото нямам какво да правя напоследък и ми е скучно, а и се вбесявам някой като драска лайна с гордост и маймунски хедонизъм.

Все пак мисля че нещата ще се пооправят поне за малко. Тъпака отиде да осира раздела Секс.

ПС Гандалфепич е, не гандалфепик

The Bird of Hermes

ми изкушение

"Истината е", че харесвам гаджето на гандалфа и той ревнува.

При смърт на френски крал някой от присъстващите бърза да произнесе следните думи:
    "Кралят е мъртъв,................!".
    Последно редактирано от evropeiski : 12-16-2011 на 15:04

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    ми изкушение

"Истината е", че харесвам гаджето на гандалфа и той ревнува.
    Да не си хомосексуален?

не съм! Защо?

Град
    Dreamland
    Защото в профила на ГандалфепиЧ пише, че е от женски пол. Следователно аз си правя извода, че гаджето и е от мъжки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си