- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
^
![]()
Иначе на твоите коментари им липсваха аргументи или поне някакво обяснение, защо мислиш така, но няма проблем, най-често вярващите не си правят труда.
^ с гандалф сте страшна комбина, много поздрави да му пратиш
Мисля че идеята му беше просто да махне коментара и да остави само hyperlinka (а ла аз), но нещо се е объркало.
ПС Спрямо изказването ти че атеист е невъзможно да бъде убеден в съществуването на някакво божество историята е доказала, че не си права. Аз лично и на двамата тукашни теисти съм им давал карт бланш да ме индоктринират както желаят за известно време. Не успяха, вярно, но при тях се изчерпваше с "Ми насилвай се, преструвай се" от едната страна и "Ми не знам, говори с някой друг" от другата и предполагам е доста лесно да си представиш защо не направих 180° в позицията си.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Няма смисъл да си губя времето за да търся доказателства към тезата си. Не ми се изписват 3 страници. Аз вече обясних нещо в първия си коментар. Няколко пъти вече казвам, че не ми пука кой в какво вярва, може да продължва да го прави. А, ти Европейски престани да се заяждаш с хората, които не споделят твоите възгледи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ какво пък със се заял, те като има кажеш, че са комбина с гандалф за тях това е комплимент и се кефят, споко. Ама и донякъде си права де.
dreamwalker коментарите ти са си много готини, махни ги кво ти говорят.
Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 18:53
^
Учудвам се, че Гандалф толкова време се занимава да ти обяснява разни неща. На мен ми се виждаш безнадежден случай.
Dreamwalker, очаквах да кажеш нещо такова, както и да е.
Абсолютно,
безнадежден случай, че съм вярващ ли - ами благодаря.
А и аз гандалф нищо не съм го молил да ми обяснява. Той го прави на свободна практика
Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 19:14
Не, безнадежден случай по отношение на комуникирането ти. Да се говори с теб е горе-долу така:
И нямаше да е никакъв проблем ако беше като нпп. Разликата е че ти си абсолютно неспособен да не осереш някоя тема и през пет минути да вкарваш (често обидни, mind you) глупости и генерализации от които ни (най-много "ми") избушват нервите.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Би било доста хубаво да придружаваш цитати с нещо повече от няколко точки. Знам ли, може и дори да вземем да разберем какво послание се опитваш да предадеш, при това по начин който в сравнение с твоя не прави пияница в алкохолен делириум който блее на улицата докато уринира в гащите си да изглежда като римски оратор в снежни одежди и с горда осанка, чиято многословна реч кара множеството да става на крака и ликува в див екстаз.
The Bird of Hermes
Приятел вече не си ми дразнител.
Бог да те благослови.
Благодаря ти за удоволствието, което ми достави да комуникирам с теб. Беше ми интересно.
Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:21
Добре, до след десет минути, или колкото ти трябва този път за да ти изгърми бушона и да започнеш да се правиш на прасе
The Bird of Hermes
да ти кажа напоследък наистина чувствам някаква пристрастеност към форума, не знам може би е заради тебе. Наруших си режима на живот, братче.
Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:42
Честно казано не знам какъв живот имаш когато стоя почти до 4 сутринта да си чатиш с нпп оня ден, а и не ставаш ако аз не fuck all-на поредния разговор.
Just sain'
The Bird of Hermes
Изненада: жените, които правят
секс с мъж, към когото не
изпитват особени чувства,
остават незадоволени.Поне така
показва ново проучване.
Към жените - Правете секс само с мъжете си.
Последно редактирано от evropeiski : 12-15-2011 на 20:58
Имам въпрос към Гандалфепик и Европейски. Защо си губите времето един с друг, щом като сте наясно, че не можете да си промените възгледите.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ Щото нямам какво да правя напоследък и ми е скучно, а и се вбесявам някой като драска лайна с гордост и маймунски хедонизъм.
Все пак мисля че нещата ще се пооправят поне за малко. Тъпака отиде да осира раздела Секс.
ПС Гандалфепич е, не гандалфепик
The Bird of Hermes
ми изкушение
"Истината е", че харесвам гаджето на гандалфа и той ревнува.
При смърт на френски крал някой от присъстващите бърза да произнесе следните думи:
"Кралят е мъртъв,................!".
Последно редактирано от evropeiski : 12-16-2011 на 15:04
Защото в профила на ГандалфепиЧ пише, че е от женски пол. Следователно аз си правя извода, че гаджето и е от мъжки.