- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Това че не съм идиот който повръща произволни тъпизми колкото да си намери занимание като теб не е нещо лошо миличък. Нека и да посоча че ОТНОВО е време да те прасна по недоразвитите ташаци, омотани в gaff, и да те светна че *кхъм* не си бог, а малоумно пишлеме и не знаеш какво става в ничие сърце, не само според мен, но и според библията, върху която с някаква подозрителна наслада сереш:
Only God Knows the Hearts of Men (1 Kings 8:39)
For who among men knows the thoughts of a man except the man's spirit within him? In the same way no one knows the thoughts of God except the Spirit of God (1 Corinthians 2:11)
Още повече искам и да кажа че мисловното и духовно онаниране от колосални размери, изнасилването на съзнанието ти до състояние на някакъв стокхолмски синдром, който ти носи подозрително и мазохистично чуство за удоволствие и стойност не се брои за духовност (разбирай нещо, което става в "сърцето")
А и просто поправях свещенотолайно. Нито съм му се заяждал, нито нищо. Това че не съм като теб да аплодирам правдивостта на всеки който е от "моя отбор" дори когато греши просто показва, че не съм жалък лицемер.
Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-17-2011 на 10:07
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първо, поздравявам умствената акробатика, която току-що извърши със смело отхвърляне на перверзията на която трябва да подложиш съзнанието си, за да го изкривиш до толкова че да уравниш "скучно ми е" със "сърцето ми е празно и атрофирало"
Второ, толкова си тъп че се надявам някой ден да не се задушиш в собствените ти мисловни миазми.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^ gandalfepi4
Иначе ти к'во правиш от 2 дена не сме се чували, как е?
^ +1
десетобуквие
The Bird of Hermes
нпп, извинявам се, че Ви безпокоя, но моля Ви, може ли да разясните тази публикация от гледна точка на "варческото безаконие". Благодаря Ви!
Aхахахаха, това е ебаси тъпотията, да не си го взел от списание "Братска любов"![]()
![]()
![]()
^ Concussion
не го знам, това да не е някакво списание на евангелистите?
^npp
обърках се, исках да кажа верческо, а не варческо. Извинявай.
Последно редактирано от evropeiski : 12-17-2011 на 12:54
вашите евангелисти ли са, защото на там ми биеш малко.
Семейството ми не са вярващи, с изключение вече на баба, дядо, но това няма значение. Що питаш?
но баба ти сигурно е евангелистка.
питам просто от любопитство, но ако искаш не ми отговаряй няма да се обидя, все пак това си е твоя работа.
Не ги знам като какви се определят, просто си вярват в християнския Господ, както много хора.
[img]http://sto.pbg.net/pubpic/BB/EA/d30971f1d646/img]
той си знае....., приятелю вярващите не падат от Марс
Последно редактирано от evropeiski : 12-17-2011 на 19:13
^ Каза единственият който се е върнал (защо иначе ще го слагам в кавички), когато има много, много повече съживени трупове според библията. За това те поправих.
The Bird of Hermes
оооккк.... Лазар не е съживен от Йешуа, мъртвите не са съживени на великден и тези пасажи Йоан 11:1-46, Maтей 27:53 не съществуват. ОК, нямам проблем с това.
The Bird of Hermes
Последно редактирано от evropeiski : 12-17-2011 на 19:52
Йоан 11.
32 И тъй, Мария, като дойде там гдето беше Исус и Го видя, падна пред нозете Му и рече Му: Господи, да беше Ти тука, нямаше да умре брат ми.
33 Исус, като я видя, че плаче, и юдеите, които я придружаваха, че плачат, разтъжи се в духа си и се смути.
34 И рече: Где го положихте? Казват Му: Господи, дойди и виж.
35 Исус се просълзи.
36 Затова юдеите думаха: Виж колко го е обичал!
37 А някои от тях рекоха: Не можеше ли Този, Който отвори очите на слепеца, да направи така, че и този да не умре?
38 Исус, прочее, като тъжеше пак в Себе Си, дохожда на гроба. Беше пещера, и на нея бе привален камък.
39 Казва Исус: Отместете камъка. Марта, сестрата на умрелия, Му казва: Господи, смърди вече, защото е от четири дни в гроба.
40 Казва й Исус: Не рекох ли ти, че ако повярваш ще видиш Божията слава?
41 И тъй, отместиха камъка. А Исус подигна очи нагоре и рече: Отче, благодаря Ти, че Ме послуша.
42 Аз знаех, че Ти винаги Ме слушаш; но това казах заради народа, който стои наоколо, за да повярват, че Ти си Ме пратил.
43 Като каза това, извика със силен глас: Лазаре, излез вън!
44 Умрелият излезе, с ръце и нозе повити в саван, и лицето му забрадено с кърпа. Исус им каза: Разповийте го и оставете го да си иде.
45 Тогава мнозина от юдеите, които бяха дошли при Мария и видяха това що стори Исус, повярваха в Него.
Матей 27
50 А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна.
51 И, ето, завесата на храма се раздра на две от горе до долу, земята се разтресе, скалите се разпукаха,
52 гробовете се разтвориха и много тела на починалите светии бяха възкресени,
53 (които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в светия град, и се явиха на мнозина).