.
Отговор в тема
Страница 31 от 80 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Да, то 0,03 билиона си е в рамките на статистическата грешка!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на evropeiski
    да, особено когато се касае за измерване на подобни обекти и на подобни възрасти от милиарди години. Да не говорим дали тези методи за изчисление са наистина правилни. Често днешната наука отхвърля вчерашната, в която до скоро е вярвала и са вярвали хора като гнида4епич. Те дори наскоро за малко не отхвърлиха и теорията на Айнщайн, бях чул по новините. Те учените толкова не си вярват на резултатите от експериментите и не са убедени в достоверността им, колкото гнида4епич им вярва.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 11:12

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    да, особено когато се касае за измерване на подобни обекти и на подобни възрасти от милиарди години.
    Ти изобщо не загряваш иронията на koshtramba.

Наблюдавайки дискусиите във форума достигнах до следния извод:
    Атеистите предоставят куп изследвания, доказателства и прочие които, не просто НЕ са изсмукани от пръстите, а са резултат на дългогодишни проучвания в дадената област.
    В отговор на това религиозните фанатици пишат, че видиш ли, това НЕ било това, било лъжа, било фантастика, било грешка, сатаната бил изманипулирал всичко и т.н , което дори НЕ е логичен аргумент, а плод на тяхната фантазия.

По същата логика аз мога да кажа, че Розовият Еднорог е създател на Вселената, а вашия измислен бог всъщност е сатаната който се опитва да изкуши душата ми. Няма нужда да предоставям аргументи за съществуването му, тъй като той е ВСЕМОГЪЩ и ВСЕСИЛЕН, пък вие сте ебати задниците щом не вярвате в него .

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ти изобщо не загряваш иронията на koshtramba.

Наблюдавайки дискусиите във форума достигнах до следния извод:
    Атеистите предоставят куп изследвания, доказателства и прочие които, не просто НЕ са изсмукани от пръстите, а са резултат на дългогодишни проучвания в дадената област.
    В отговор на това религиозните фанатици пишат, че видиш ли, това НЕ било това, било лъжа, било фантастика, било грешка, сатаната бил изманипулирал всичко и т.н , което дори НЕ е логичен аргумент, а плод на тяхната фантазия.

По същата логика аз мога да кажа, че Розовият Еднорог е създател на Вселената, а вашия измислен бог всъщност е сатаната който се опитва да изкуши душата ми. Няма нужда да предоставям аргументи за съществуването му, тъй като той е ВСЕМОГЪЩ и ВСЕСИЛЕН, пък вие сте ебати задниците щом не вярвате в него .
    М-да.

Затова можем спокойно да стгнем до следният извод :

Разлика между атеист и религиозен в спор.
    Атеист - джентълмен,обосноваващ се с факти и данни
    Религиозен - магаре на мост,плюещ змии,гущери и жлъж,само защото не става на неговото и му свършват изсмуканите от пръстите "аргументи".

...и после ме питат защто шамаря хората,които от време на време ме спират на улицата,натикват ми половин куфар листовки в ръцете и почнат да ме врънкат да се присъедния към 'великата им и единствена истинска религия'
    (това не важи само за сектанти)

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    М-да.

Затова можем спокойно да стгнем до следният извод :

Разлика между атеист и религиозен в спор.
    Атеист - джентълмен,обосноваващ се с факти и данни
    Религиозен - магаре на мост,плюещ змии,гущери и жлъж,само защото не става на неговото и му свършват изсмуканите от пръстите "аргументи".

...и после ме питат защто шамаря хората,които от време на време ме спират на улицата,натикват ми половин куфар листовки в ръцете и почнат да ме врънкат да се присъедния към 'великата им и единствена истинска религия'
    (това не важи само за сектанти)
    Quite.

въпрос на личен избор - приятел на света или на Бога.
    Ако твоят бог вижда тези, които вършат красиви и алтруистични дела понеже това им доставя чисто и достойно удоволствие значи оригиналните християни са били прави, като са го посочили за дявол, който е в разрез с оригиналните учения на Йешуа
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на HolyShit

Момиче,не може да сравняваш религията и да искаш да съвпъда с точните науки (физика,математика етц)
    Когато изследваш нещо го правиш или от едната или от другата гледна точка..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Момиче,не може да сравняваш религията и да искаш да съвпъда с точните науки (физика,математика етц)
    Колко остроумно !
    Което ще рече, че...какво ? Религията е плод на развинтеното въображение на плиткоумни хорица които не са могли да обяснят съществуването си по друг начин.

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Това е ужасяващият резултат от такива малоумни олигофрени като тебе

Корелира се ДИРЕКТНО с религиозността на дадена страна
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

А ти знаеш ли за какво се отнася тая теория на Айнщайн и защо са я оборили изобщо? Щото тя наистина вече е на пух и прах, но явно не знаеш защо.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

защото бяха открили частици, които се движат със скорост по-голяма от светлината.

Да, неутрино частиците, които нямат маса и наистина са по-бързи. Но не само това, ОТО (обща теория на относителността) и СТО (специална теория на относителността) се съотнасят и за гравитацията. И трите му теории са невалидни при изчисление за черните дупки, нещо във формулата рухва и при определени цифри отговорът е + безкрайност, +безкрайност + безкрайност... което за всеки един физик е един кошмар! И ако тази формула не е валидна за този обект, то тя не е валидна изобщо. Физиката ще се пренапише, и то съвсем скоро.
    Пази моториста !!!

вселената е твърде голяма, а нашата планета твърда малка, както беше казал гандалф4о "по-малка дори от атом", за да се доверяваме на 100% на науката, че познава тайните на вселената. Човешкото познание е ограничено и прекалено малко. Отделно, че човешкия ум е така повреден от греха, че лесно се заблуждава и бива заблуждаван.
    Все едно да затворим един човек в една стая и той по вида на стените и леглата в стаята или само като гледа през прозореца после да каже, че познава законите на целия свят.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 12:19

Ще имам по-големи познания за света, ако само гледам през прозореца, отколкото когато чета Библията. Честно.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Ще имам по-големи познания за света, ако само гледам през прозореца, отколкото когато чета Библията. Честно.
    То точно първата крачка е да погледнеш през прозореца и да излезеш от цялата тая глупост. И като се огледаш и заживееш като нормален човек разбираш че никакъв Исус или господ не те следи под лупа едва ли не, знаейки мислите ти и никой не ти помага или не те наказва, съдбата е в нашите ръце, не на някакви си идоли и "подремващи" богове.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    въпрос на личен избор - приятел на света или на Бога.

Град
    София
    Добре, че някои от нас притежават мозъци с повече гънки и можем да ОСЪЗНАЕМ и систематизираме предоставеното ни от учените знание, вместо да драскаме едно и също милион и двеста пъти.

evropeiski, пич, не сме ние тези които НЕ искаме да вярваме, ти си този който НЕ искаш да вярваш. Не искаш да вярваш на науката, не искаш да вярваш на учените които на тепсия ти поднасят труда си. Ако всички мислеха като теб още щяхме да сме в пещерите. Трябва да благодариш на атеистите, които според твоите разбирания в момента горят в ада, докато ти се възползваш от инструментите, производни на тяхната мисъл и техните разбирания за физика, химия, математика и биология.

Добре, че някои от нас притежават мозъци с повече гънки и можем да ОСЪЗНАЕМ и систематизираме предоставеното ни от учените знание, вместо да драскаме едно и също милион и двеста пъти.

не сме ние тези които НЕ искаме да вярваме, ти си този който НЕ искаш да вярваш. Не искаш да вярваш на науката, не искаш да вярваш на учените които на тепсия ти поднасят труда си. Ако всички мислеха като теб още щяхме да сме в пещерите.
    Всички вярваме на нещо, но сами избираме на какво. Което обичаш на него и вярваш. На когото служиш на земята, на него ще принадлежиш и във вечността. В този живот човек прави избор.

Бог не е забранил науката, защото човека като Божи образ винаги има желание за развитие и усъвършенстване. Но науката не трябва да се ползва за зло и заблуда.

Някой искат да нагодят вярата към живот си, а трябва да е обратното - човека трябва да нагоди живота си към вярата. И това им пречи.

Мега фен Аватара на Concussion
    Което обичаш на него и вярваш. На когото служиш на земята, на него ще принадлежиш и във вечността. В този живот човек прави избор.
    А изборът между две неща ли е - сатана и бог? Аз пък не може ли да си избера нещо по-хубаво и красиво? Или и то, след като не е бог, е сатана?

Град
    София
    Но науката не трябва да се ползва за зло и заблуда.
    През твоята гледна точка всяко логично обяснение за създаването на Вселената, галактиките и планетите се използва за зло и заблуда. Ако не, тогава кое е зло и заблуда според теб ?!

^
    ^
    от една страна имаш авторитета на Бог, от другата страна имаш твоите си съображения. (бълха започнала да мисли за света)
    ето го избора
    На който повече се доверяваш и повече обичаш, на него и ще вярваш. Атеиста поставя своите логики пред Бога, при вярващите е обратното. Ето го избора.
    Азът срещу Бога - това е избора и битката на този живот.

"който иска да върви след Мене, нека се отрече от себе си, да вземе кръста си и Ме последва."
    Избрал си тази религия единствено за да спасиш собствения си задник. Тук ти си по-егоцентричен от всеки друг.
    Все едно да кажа на едно 5 годишно, че Баба Яга ще го сготви в котела ако не бъде послушно. Инстинкта за самосъхранение надделява. Принципа на сплашването и един и същ. Ти търсиш спасение за СЕБЕ си, защото те е страх. Което какво значи ?
    Значи, че не си се отрекъл от АЗ-а.

[Избрал си тази религия единствено за да спасиш собствения си задник. Тук ти си по-егоцентричен от всеки друг.
    Ако човек види Бог и тогава избере Бога за да се спаси - това е егоизъм, когато не си видял Бога, а вярваш отричайки се от себе си - тава не е егоизъм. Вярата без да си видял - е израз на чиста обич, без егоцентризъм. И освен това когато избереш вярата това не значи че задължително ще се спасиш, човек вярва, старае се да върши делата на любовта заради Бога, но се надява на милост - делата не спасяват, спасява милостта Божия.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 14:37

Град
    София
    когато не си видял Бога, а вярваш отричайки се от себе си - тава не е егоизъм.
    Това е чиста глупост.

но се надява на милост - делата не спасяват, спасява милостта Божия.
    Ахм !

15:6 Ти си Ме отхвърлил, казва Господ, Отишъл си надире, Затова ще простра ръката Си против тебе та ще те погубя; Дотегна Ми да показвам милост.

Сега разбра ли, че на него НЕ може да се разита, след като му дотяга толкова лесно ?

Ще рече,че го приемаш или отхвърляш на доверие,не е нужно да има доказателства.Ако искаш вярваш,ако искаш не,никой не те задължава,освен някои хора в този форум,но няма нищо...Кво ще ти пука за хора от някъв си прост форум,дето дори не ги познаваш ? ..

Град
    София
    Въпроса е, че няма начин да повярвам в белобрад дядка който нарицателно размахва пръст и противоречи сам на себе си.
    Вярвам на доказателства, т.е вярвам на науката.

Въпроса е, че няма начин да повярвам в белобрад дядка който нарицателно размахва пръст и противоречи сам на себе си.
    Вярвам на доказателства, т.е вярвам на науката.
    Няма лошо,никой не те кара да правиш обратното..
    Който иска и на каквото иска,на това вярва..

Гейски, яж лайна от тъпири. Бих си изтъркал хуя в два километра счупени стъкла и бръсначи само за да те прасна по тъпата мутра.

Никой. Не. Избира. В. Какво. Да. Вярва.

Това че на тебе ти е изгодно да го казваш е плод на олигофренската ти позиция.

ОТНОВО - ако ти НЕ МОЖЕШ да повярваш искрено че спагетеното ми чудовище е истинско, то аз не съм способен искрено да повярвам в твоят бог, копиран едно към едно от старата религия по онези места е истински.

Това че нещо друго ми се струва доста по-логично и следователно кредабилно не означава че аз съм направил някакъв съзнателен ИЗБОР да го виждам като по-логично и кредабилно, малоумен червей с мозък на щраус.

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си