- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
gandalf,недей да си налагаш мнението..Ставаш и досаден и както се вижда,правиш се на форумния бабаид,а вероятно не си![]()
Много спор за няма нищо,нито може да съм убеден,че ти не посещаваш секи ден църква или джамия,че не се кланяш ,че не постиш..Нито,че европейски не яде свинско когато се пости,не пие/пуши,краде и ебе в църквата ....Тц........
^
^
от една страна имаш авторитета на Бог, от другата страна имаш твоите си съображения. (бълха започнала да мисли за света)
ето го избора
На който повече се доверяваш и повече обичаш, на него и ще вярваш. Атеиста поставя своите логики пред Бога, при вярващите е обратното. Ето го избора.
Азът срещу Бога - това е избора и битката на този живот.
"който иска да върви след Мене, нека се отрече от себе си, да вземе кръста си и Ме последва."
Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 12:18
Ама не казваш нищо, НИЩО не казваш... Само разтягаш страницата с огромния си отвратителен подпис, нищо друго... Айде, и да научиш кой е Йешуа от Назарет, в когото уж вярваш. Амин.
Кой ти е казал пък на теб в кво вярвам?
Нещо тук май колкото спорите толкова затъпявате........
Чак до твоето ниво няма да стигнем, споко, поназнайваме туй-онуй...
Прав е, човек, който си е сложил самоснимка в огледало на аватар, гол до кръста. едва ли вярва в нещо повече от протеиновите си топчета и добавките си.
Гейски, отново, ако ти не си способен да повярваш в моят Бог не се прави на пияна маймуна да ми опъваш локуми.
Казах ти - и ти и мюсюлмани и мормони и каквото си избереш представяте света така "Атеисти срещу моят конкретен бог" като се правите на гръмнати ако някой деликатно ви намекне че има само някакви си билиони хора които казват същото ама за друг бог.
Твоят бог е ням и несъществуващ точно колкото техните. Казах ти - такъв съм роден. Молил съм се толкова пъти за нещо и съм получавал само мълчание и метафоричен курец.
Не съм като нпп да избухвам и после да ми се явява Йешуа да ме възкресява, да ми се явяват някакви сатанинстки магьосници докато спя и да подпалвам къщата с мисли.
Или трябва да повярвам че чудесата на мюсюлманите са истински, чудесата на християните са истински, чудесата на индусите са истински и тн и да приема че всичките сте прави и грешни едновременно
ИЛИ
че всички без едни лъжете като изоглавени прасета
ИЛИ
че всички лъжете.
Учил съм психология, гледал съм изследвания, БИЛ СЪМ ТАКЪВ, ясни сте ми.
Няма какво да се коментира повече. Просто се правиш на луда кокошка понеже ти е приятно, но в процеса ръсиш глупости и обиди.
Нямаше да си губя времето иначе.
ПС светото лайно може когато се опитва да покаже че речника му не се състои от 200 думи да проверява как се пишат, че за втори път от 2 пъти когато се опитва да използва малко по-неконвенциална дума прави правописна грешка.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Да ..Хубаво,че имаш такива способности,да четеш мисли през киберпространството..То тва сигурно ще ми го обясниш с научна аргументация![]()
Поназнайвате виеСамо се чудите де да се почешете ..
Безработни и безличности хорица![]()
Да, бе, ти също киснеш на компютъра и пишеш тука, ама хората, които искат да понаучат нещо затъпяват и си губят времето. Аре чупи се, бе хлапак, ти нямаш работа в тоя раздел. На ей такива като теб целият им живот е един HolyShit.
Отново ad hom (давай миличък, провери в гугъл какво значи), само това можеш. Само това и гигантски шрифт.
Баси лайното дребно
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Язък ти и за образованието(ако имаш наистина такова)..По начина(по агресивния начин),чрез който искаш да се аргументираш .. Раздаваш го какъв ли не и то къде ? В някакъв форумЖал ми става за теб
![]()
А за concussion няма кво да говорим..И хората с проблеми не е лошо да имат интернет..Да влизат да се чувстват като останалите,нали все пак тук сме равни![]()
И аз съм просто пътник.Днес-утри съм цял ден във форума,после 2 месеца ме няма .. Ама то тва щото не ми е работата само да следя някъв си форум да си чеша езика..
Ай приятна ви дискусия..Отивам да тренирам>..
Лол
да - имам образование. Още си работя по мастъра в Холандия в момента, имам си и работа.
А иначе това че си мислиш че като се опитваш да се правиш на muscle idiot впечатляваш някой май инкорпорира в себе си цялата трагикомичност на ситуацията
До коуегата гейски пък - не, не е изпълнено по никакъв начин. Питах те, ти не отговори.
Нито.
Един.
Път.
Каза че знаеш, но не можеш да изразиш.
Каза че има примери, но не даде и един.
Каза че било просто, но не убеди никого.
Не се прави, че не се правиш че вярваш. Говориш си сам, гледаш към небето и въображението играе мъничко. Ако се напънеш много много, можеш да докараш освен "чуството" за комуникация и нещо, което е малко по-силничко, но горе-долу в това се изчерпва тъй наречената ти духовност.
Чуства, чуства които сам си внушаваш. Дори не си като нпп с откачените видения и тн. Ами си обикновен.
Точно като мен когато бях малък. Точно като другите ex -религиозни (само влез в редит раздела и виж дали лъжа). Точно като това, което са документирали психолозите.
Смешко. Описан си, класифициран си, известен си, обикновен си. ТОЧНО като хората от другите религии с ИДЕНТИЧНИТЕ чуства и "знания" и думи.
Беден, малък глупак. На инат се правиш на глупак, пред себе си. Наистина си като шега написана от Оруел.
The Bird of Hermes
"Азът - нищожество, но с голяма гордост"
някой4 разпозна ли се.
Последно редактирано от evropeiski : 12-28-2011 на 12:47
А, остави, то си личи по стила ти на изразяване... Тоя HolyShit чак ми повярва че съм висока 155 см и тежа 112 килограмаТо в тоя форум има хора, които ме познават и са ме виждали на снимка даже, както и да е...
nopeАбе, на тебе баща ти да не работи в министерство на икономиката, познавам един, човек на който сина му е в Холандия и е на около 20-25 години.
Абе педал аз съм нихилист! Къде се ръгаш да ми шибваш някакви определения, базирани не на конкретни мои черти ами на измислени от тебе стереотипи спрямо милиони хора, които не познаваш."Азът - нищожество, но с голяма гордост"
The Bird of Hermes