- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Ти па не беше ли на 15?
А ловецо, споко брат. И аз помня как щях да я обичам вечно. Имам и един познат дето неговата щеше да я обича вечно. Помня как и двамата бяхме неразбрани от другите, как бяхме различни от тях и как те изобщо не бяха минавали през периоди като нас.
Споко, минава.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ти да не мислиш ,че пред нея ще и се представя отчаян? : )
Да да. 2 години несподелена любов!
Споделена ташаци, толкова ревах накрая. Но сега е доста по-добре. За'тва ти и казвам, споко, става по-добре.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
мерси за подкрепата на всичkи :]
Оле, и аз имах една такова "любов" в пети клас, ама с момиче, 2 години по-голямо от мен. Цялото училище беше полудяло по нея, и момичетата я харесваха, където и да се появяваше сърцето ми се раздумкваше, с две приятелки бяхме проучили всичко за нея, бяхме полудяли. Накрая като завърши и се премести в друго училище колко съм плакала... Ся си го спомням като някаква приказка.![]()
Хехе, като каза на ръба - в 5-6 клас имахме един пичага дето щеше да се мята от третия етаж на даскалото заради "любов" (че и се покетри тъпака даже)
Дееба хормоните на тая възраст, дееба.
Но пък секса е луд тогава.
The Bird of Hermes
Ужас, ужас...Ние пък имахме едни, дето реваха и уж си рязаха вените в час, ама май само търсеха внимание
![]()
Еееее, споко, няма неща, които да те натъжават, нямате спомени, нямаш подаръци от нея, не си привикнал да я виждаш всеки ден. Да не говорим, че тия неща изчезват мигновено щом срещнеш друга. Клин клин избива. Споко, след седмица-две няма да ти има нищо. А ти кво искаш да й предлагаш? И що изобщо ще й предлагаш? Бъди мъж, бе, изведи я някъде и я сграби.
първото влюбване при много хора е било най-маниакално/болнаво, но това е именно поради системата на верческото/духовното беззаконие, което досега сееше всякакви сатанински подобия/еквиваленти на любовта между мъжа и жената, така беше и с мен, първия път аз бях лудо влюбен в момиче, което въобще не показваше уважение към мен, но единствено ме използваше като обект на подигравки, наистина я обичах много, но чак в последствие истинският Господ Бог ми даде да разбра че цялата онази любов е била над 90% сатанинска конспирация от системата на човешката религия, в която са били въвлечени дори и много от невярващите в онази група от невярващи хора(те не са знаели за това), към която малко или много се числях тогава, Той ми показа че света е пълен с милиони жени за мъжете и с милиони мъже за жените, и че няма такава жена, която да е единствената достойна/прелестна, но че има милиони такива, и че не си заслужава да пропадаш заради каквато и да е любов към която и да е от тях, и че подобното важи и за жените по отношение на мъжете, Той ме научи да обичам жената, която държи на мен, макар и без (точно) такова мощно влюбване като лудото болнаво/маниакално влюбване, което води човека по пътят на суетата.....
Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 15:37
Абе npp май забелязвам някаква обща черта между всичко негативно, което споменаваш.
Я кажи, това че кетчупа засъхва гадно около капачката заради духовното/верческото беззаконие ли е?
The Bird of Hermes
Леле, какъв светоглед има тоя npp. Много ме кефи. За него сигурно и това, че дъвката си губи вкуса в устата е някаква сатанинска коспирация на погибел.
npp, направи си расти и си гледай леща в тях!
вместо да ви е грижа за ближните ви, отново мислите само за физични закони, мислех ви за по-напредничави, а и вие се представяхте за такива.....
ако е несподелена любов и момичето въобще не е наясно че той я обича/харесва, тогава трябва повече смелост от негова страна, а ако му липсва такава, тогава вината не е негова, но само истинският Бог знае кое е най-Добро за човека, но дано Той не се забави, така че, при такова положение на мен също не ми остава какво да предложа освен това за смелостта, иначе аз също съм бил в подобно положение, при което ми е липсвало смелост, но това не е престъпление/грях, но може да се окаже пак една от спънките идващи от системата на неправедните духовници/вярващи, дано истинският Господ Бог да му разреши проблема и да го уреди, но като се сещам какви са закоравели многомилионните духовници/духовни служители на суетата и как държаха цяло човечество в недостиг и суета вече хилядолетия, при такова положение е трудно да се гарантира тотален успех в случай че Онзи най-Горе не разреши проблема - на мен също ми се е случвало да съм без жена в продължение на десетки години, и да ви кажа никак не си заслужава да си губиш времето с самоизмъчване поради такова нещо
Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 16:10
Тей или иначе нищо свързано с темата не гълчите, а сте на тема кой е по дървен философ... Аз да си питам nqma problem pi4 ? npp от тук ли ти идва съкращението на ника![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Обаче npp е прав
HolyShit , аве ти нали щеше да спираш да пишеш в тоя форум, щото си си имал работа, е к'во дириш още тука?