.
Отговор в тема
Страница 35 от 87 ПървиПърви ... 253132333435363738394585 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 2160
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Той ловеца сигурно се ебава,ква любов на 16 бе ей ...
    Ти па не беше ли на 15?

А ловецо, споко брат. И аз помня как щях да я обичам вечно. Имам и един познат дето неговата щеше да я обича вечно. Помня как и двамата бяхме неразбрани от другите, как бяхме различни от тях и как те изобщо не бяха минавали през периоди като нас.

Споко, минава.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    чак сега разбрах че си имаш любовни проблеми с някоя, но не бъди "самоубийствен", "самоубийствената" любов всъщност е болестно състояние, на английски го наричат "affection", което идва от "affect", което (пък) значи засенен от маниакален дух, това идва от света на верческото/духовното беззаконие, чиито духовници/духовни служители в продължение на хилядолетия сееха пре-любо-деяния т.е. affections/affects или по-точно казано сатанински подобия на разни иначе типични за душата неща, такива като любов, влюбване, наслаждение, и пр., но истината е че това да вървиш към самоубийство или да бъдеш воден към погибел никак не произхожда от три пъти Святият Господ Бог, но единствено от света на човешката религия, която е наричана човешка защото не е от истинският Господ Бог, нещото, което е източник на всички "подобия"/"кумири" за човечеството т.е. на всякакви сатанински еквиваленти на Добрите неща, чийто източник е Бог, докато на "подобията" е човешката религия, имай предвид че няма такава жена, която да е единстевната красавица на света, но е пълно с милиони такива, така че, по-важното е дали тя ще държи на теб, отколкото дали ти ще успееш да я превърнеш в твоя собственост, докато в същото време всяка година идват нови поколения от зрели момичета/жени готови за женене.....
    така, но за мен друга не същесвува освен нея и ,ако о не ме приеме много трудно ще ми е няма да искам с никоя друга...

Banned Мега фен
    ти да не мислиш ,че пред нея ще и се представя отчаян? : )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Ти па не беше ли на 15?

А ловецо, споко брат. И аз помня как щях да я обичам вечно. Имам и един познат дето неговата щеше да я обича вечно. Помня как и двамата бяхме неразбрани от другите, как бяхме различни от тях и как те изобщо не бяха минавали през периоди като нас.

Споко, минава.
    Дано ,но вие сте били със споделена любов : )

Да да. 2 години несподелена любов!

Споделена ташаци, толкова ревах накрая. Но сега е доста по-добре. За'тва ти и казвам, споко, става по-добре.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    мерси за подкрепата на всичkи :]

Мега фен Аватара на Concussion
    Оле, и аз имах една такова "любов" в пети клас, ама с момиче, 2 години по-голямо от мен. Цялото училище беше полудяло по нея, и момичетата я харесваха, където и да се появяваше сърцето ми се раздумкваше, с две приятелки бяхме проучили всичко за нея, бяхме полудяли. Накрая като завърши и се премести в друго училище колко съм плакала... Ся си го спомням като някаква приказка.

Banned Мега фен
    Да да. 2 години несподелена любов!

Споделена ташаци, толкова ревах накрая. Но сега е доста по-добре. За'тва ти и казвам, споко, става по-добре.
    2 години : ( и ти си бил в трудно положение
    Аз от миналата я обичам,но от от няколко месеца просто съм на ръба .. мерси

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Оле, и аз имах една такова "любов" в пети клас, ама с момиче, 2 години по-голямо от мен. Цялото училище беше полудяло по нея, и момичетата я харесваха, където и да се появяваше сърцето ми се раздумкваше, с две приятелки бяхме проучили всичко за нея, бяхме полудяли. Накрая като завърши и се премести в друго училище колко съм плакала... Ся си го спомням като някаква приказка.
    ех туй любовта ... баси
    Иначе ти пожелавам да срещнеш пак истинската любов и да се получи този път : )

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    ех туй любовта ... баси
    Иначе ти пожелавам да срещнеш пак истинската любов и да се получи този път : )
    Епа дано да я срещна тая любов някога, онова беше лапешка работа, не любов. Успех и на теб!

Хехе, като каза на ръба - в 5-6 клас имахме един пичага дето щеше да се мята от третия етаж на даскалото заради "любов" (че и се покетри тъпака даже )

Дееба хормоните на тая възраст, дееба.

Но пък секса е луд тогава.

The Bird of Hermes

Ужас, ужас... Ние пък имахме едни, дето реваха и уж си рязаха вените в час, ама май само търсеха внимание

Мега фен Аватара на koshtramba
    Еееее, споко, няма неща, които да те натъжават, нямате спомени, нямаш подаръци от нея, не си привикнал да я виждаш всеки ден. Да не говорим, че тия неща изчезват мигновено щом срещнеш друга. Клин клин избива. Споко, след седмица-две няма да ти има нищо. А ти кво искаш да й предлагаш? И що изобщо ще й предлагаш? Бъди мъж, бе, изведи я някъде и я сграби.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    така, но за мен друга не същесвува освен нея и ,ако о не ме приеме много трудно ще ми е няма да искам с никоя друга...
    първото влюбване при много хора е било най-маниакално/болнаво, но това е именно поради системата на верческото/духовното беззаконие, което досега сееше всякакви сатанински подобия/еквиваленти на любовта между мъжа и жената, така беше и с мен, първия път аз бях лудо влюбен в момиче, което въобще не показваше уважение към мен, но единствено ме използваше като обект на подигравки, наистина я обичах много, но чак в последствие истинският Господ Бог ми даде да разбра че цялата онази любов е била над 90% сатанинска конспирация от системата на човешката религия, в която са били въвлечени дори и много от невярващите в онази група от невярващи хора(те не са знаели за това), към която малко или много се числях тогава, Той ми показа че света е пълен с милиони жени за мъжете и с милиони мъже за жените, и че няма такава жена, която да е единствената достойна/прелестна, но че има милиони такива, и че не си заслужава да пропадаш заради каквато и да е любов към която и да е от тях, и че подобното важи и за жените по отношение на мъжете, Той ме научи да обичам жената, която държи на мен, макар и без (точно) такова мощно влюбване като лудото болнаво/маниакално влюбване, което води човека по пътят на суетата.....
    Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 15:37

Несподелената любов не е сатанинска конспирация, бе, npp!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Абе npp май забелязвам някаква обща черта между всичко негативно, което споменаваш.

Я кажи, това че кетчупа засъхва гадно около капачката заради духовното/верческото беззаконие ли е?

The Bird of Hermes

Леле, какъв светоглед има тоя npp. Много ме кефи. За него сигурно и това, че дъвката си губи вкуса в устата е някаква сатанинска коспирация на погибел.
    npp, направи си расти и си гледай леща в тях!
    Пази моториста !!!

Мега фен
    вместо да ви е грижа за ближните ви, отново мислите само за физични закони, мислех ви за по-напредничави, а и вие се представяхте за такива.....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Несподелената любов не е сатанинска конспирация, бе, npp!
    ако е несподелена любов и момичето въобще не е наясно че той я обича/харесва, тогава трябва повече смелост от негова страна, а ако му липсва такава, тогава вината не е негова, но само истинският Бог знае кое е най-Добро за човека, но дано Той не се забави, така че, при такова положение на мен също не ми остава какво да предложа освен това за смелостта, иначе аз също съм бил в подобно положение, при което ми е липсвало смелост, но това не е престъпление/грях, но може да се окаже пак една от спънките идващи от системата на неправедните духовници/вярващи, дано истинският Господ Бог да му разреши проблема и да го уреди, но като се сещам какви са закоравели многомилионните духовници/духовни служители на суетата и как държаха цяло човечество в недостиг и суета вече хилядолетия, при такова положение е трудно да се гарантира тотален успех в случай че Онзи най-Горе не разреши проблема - на мен също ми се е случвало да съм без жена в продължение на десетки години, и да ви кажа никак не си заслужава да си губиш времето с самоизмъчване поради такова нещо
    Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 16:10

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Тей или иначе нищо свързано с темата не гълчите, а сте на тема кой е по дървен философ... Аз да си питам nqma problem pi4 ? npp от тук ли ти идва съкращението на ника
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Супер фен Аватара на HolyShit
    Ти па не беше ли на 15?

Споко, минава.
    На 15 ли ти изглеждам?
    Мс за комплимента Знаех,че съм си младолик
    Нещо май искаш ,а?

Абе npp май забелязвам някаква обща черта между всичко негативно, което споменаваш.

Я кажи, това че кетчупа засъхва гадно около капачката заради духовното/верческото беззаконие ли е?
    xahaxhxahxahaxhxahxhahxahxahaxhxhaxha

Banned Мега фен
    Обаче npp е прав

Само търсите под вола теле

HolyShit , аве ти нали щеше да спираш да пишеш в тоя форум, щото си си имал работа, е к'во дириш още тука?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си