- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Хех, щото те вярващите са най-готините пичове. Нали ? С тях никой не трябва да се занимава, никой не трябва да се закача. Ей-така, много ме кефят някви хюмани, дето почват да се мислят за "богоизбрани". Абе, ти да не си чифут?
^ хахаххахахах богоизбран, охххххх ще взема пласмасовия меч на брат ми и ще си направя сепуко.
Преди казах че е било медитация. Той така и не конкретизира какво го е вкарало в granademode, но намекна че е било от йоги
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Аз мисля, че този индивид е елементарен провокатор...не и вярващ...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И не сме ти развалили темата. Като я създаде, какво очакваше? Точно това, нали ? Да разпалиш пожар между две крайности. Едва ли си очаквал противното, а и твоя вожд май го е казал, не всичко е цветя и рози.
то по принцип вярата въобще не е зъдължителна за всеки човек, но все пак поне малко правилна вяра в истинският Господ Бог не би навредило но дори е полезно, обаче сериозната/задълбочената и професионалната вяра не е препоръчителна за човек, който не е достатъчно Сериозен, но по-добре за такъв човек е дори въобще да не се захваща с задълбочена или професионална вяра
"И ако ти съгреши брат ти(т.е. ако някой духовник/вярващ върши верческа/духовна неправда), иди, покажи вината му между тебе и него самия(т.е. посочи вината му насаме). Ако те послуша, спечелил си брата си. Но ако не те послуша, вземи със себе си още един или двама(т.е. още един или двама истински духовници/божии служители) и от устата на двама или трима свидетели да се потвърди всяка дума. И ако не послуша тях, кажи това на църквата(т.е. на цялата църква от истински божии служители); че ако не послуша и църквата, нека ти бъде като езичник(т.е. тогава нека да бъде невярващ) и бирник(т.е. или дори материалист, но такъв човек не е достоен да бъде духовник/божий служител)." Матей 18: 15-17
лично аз не съм от професионалните нито от задълбочените вярващи, но затова пък имам макар и съвсем малка но все пак правилна вяра в Онзи, който наистина е истинският Господ Бог т.е. в истинските Бог Отец и Господ Исус Христос
Последно редактирано от npp : 12-08-2011 на 14:31
абе като си тук я кажи дали имаш някои други истории като тази че си гръмнал докато си правил йога (поправи ме ако греша)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
пич не съм правил никаква йога, но едни духовници/вярващи от хиндуизма/йога ме натовариха с някаква свръх екстремална/колосална сатанинска сила, и тогава дори паднах мъртъв на земята, но няколко часа по-късно истинските Бог Отец и Господ Исус Христос ме възкресиха но все пак онези продължиха да ме товарят с сатанинските сили дори и след като бях възкресен, след което бях преследван от тях в продължение на години - искаха да ме убият защото мразят истинският Господ Бог и неговите последователи
aбе я кажи кои са били тези че ми стана интересно. Искам да видя какво е това да бъдеш натоварен със свръх-сатанинска сила. Може па и да стана и аз религиозен ако бъда възкресен
The Bird of Hermes
Аре не бъди педал де! Кажи им името барем, обещавам да не ходя
The Bird of Hermes
Виждал съм Исус около три пъти, като един от случаите беше когато ме оттърва от проклятието на горепосочените сектанти, като това стана само за части от секундата, когато Той ми се яви в видение/образ разпънат на кръст, и тогава онази най-колосална сатанинска сила беше премахната напълно просто/съвсем мигновенно, истинският Господ Бог е много силен - просто е Всемогъщ, кришна и останалите са нищо в сравнение с Него
не, дори даже в последствие когато историята се разду, понеже може би немалко хора изреваха от онзи случай, тъй като аз не бях единственият засегнат от онова, което те направиха тогава, и те скалъпиха едни лъжливи показания по мой адрес че аз съм бил наркоман, което те направиха с цел да замажат положението в случай че някакви служби по сигурността се навъртат наоколо, но почти съм сигурен че доста хора ги разбраха, като включително най-вероятно дори и разни тайни служби по сигурността.....