.
Отговор в тема
Страница 4 от 87 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2160
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Хех, щото те вярващите са най-готините пичове. Нали ? С тях никой не трябва да се занимава, никой не трябва да се закача. Ей-така, много ме кефят някви хюмани, дето почват да се мислят за "богоизбрани". Абе, ти да не си чифут?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на evropeiski
    ^ хахаххахахах богоизбран, охххххх ще взема пласмасовия меч на брат ми и ще си направя сепуко.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Преди казах че е било медитация. Той така и не конкретизира какво го е вкарало в granademode, но намекна че е било от йоги
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз мисля, че този индивид е елементарен провокатор...не и вярващ...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Неее, недей, в Библията не пише ли, че самоубийството е грях? Ще идеш в ада, недей.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Хех, щото те вярващите са най-готините пичове. Нали ? С тях никой не трябва да се занимава, никой не трябва да се закача. Ей-така, много ме кефят някви хюмани, дето почват да се мислят за "богоизбрани". Абе, ти да не си чифут?
    Охохо, така си изпатих онзи ден от ей такива маниаци и големи християни... Псуват те, обиждат те, говорят цинизми и те кълнат докато ти говорят за бог.

Неее, недей, в Библията не пише ли, че самоубийството е грях? Ще идеш в ада, недей.
    мерси, че ме обичаш. Ще те цунна.

И ние неверниците можем да обичаме, колкото и да не ти се вярва. Дам.

Concussion, каква ти е случката?
    Пази моториста !!!

И ние неверниците можем да обичаме, колкото и да не ти се вярва. Дам.
    И вие сте сътворени от Бога, това го потвърждава. Ама сега защо сте непослушни.
    Спирам до тук, че ми развалихте темата.

Хихихи, аз не съм сътворена от Бог, а от сингулярност и неутрино.
    Пази моториста !!!

И не сме ти развалили темата. Като я създаде, какво очакваше? Точно това, нали ? Да разпалиш пожар между две крайности. Едва ли си очаквал противното, а и твоя вожд май го е казал, не всичко е цветя и рози.
    Последно редактирано от koshtramba : 12-08-2011 на 12:53
    Пази моториста !!!

Мега фен
    то по принцип вярата въобще не е зъдължителна за всеки човек, но все пак поне малко правилна вяра в истинският Господ Бог не би навредило но дори е полезно, обаче сериозната/задълбочената и професионалната вяра не е препоръчителна за човек, който не е достатъчно Сериозен, но по-добре за такъв човек е дори въобще да не се захваща с задълбочена или професионална вяра

"И ако ти съгреши брат ти(т.е. ако някой духовник/вярващ върши верческа/духовна неправда), иди, покажи вината му между тебе и него самия(т.е. посочи вината му насаме). Ако те послуша, спечелил си брата си. Но ако не те послуша, вземи със себе си още един или двама(т.е. още един или двама истински духовници/божии служители) и от устата на двама или трима свидетели да се потвърди всяка дума. И ако не послуша тях, кажи това на църквата(т.е. на цялата църква от истински божии служители); че ако не послуша и църквата, нека ти бъде като езичник(т.е. тогава нека да бъде невярващ) и бирник(т.е. или дори материалист, но такъв човек не е достоен да бъде духовник/божий служител)." Матей 18: 15-17

лично аз не съм от професионалните нито от задълбочените вярващи, но затова пък имам макар и съвсем малка но все пак правилна вяра в Онзи, който наистина е истинският Господ Бог т.е. в истинските Бог Отец и Господ Исус Христос
    Последно редактирано от npp : 12-08-2011 на 14:31

абе като си тук я кажи дали имаш някои други истории като тази че си гръмнал докато си правил йога (поправи ме ако греша)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    абе като си тук я кажи дали имаш някои други истории като тази че си гръмнал докато си правил йога (поправи ме ако греша)
    пич не съм правил никаква йога, но едни духовници/вярващи от хиндуизма/йога ме натовариха с някаква свръх екстремална/колосална сатанинска сила, и тогава дори паднах мъртъв на земята, но няколко часа по-късно истинските Бог Отец и Господ Исус Христос ме възкресиха но все пак онези продължиха да ме товарят с сатанинските сили дори и след като бях възкресен, след което бях преследван от тях в продължение на години - искаха да ме убият защото мразят истинският Господ Бог и неговите последователи

Хахахахах.
    Бърза характеризация : спонтанно избухване, спи с Библията и е виждал Бог. Как ви звучи?
    Пази моториста !!!

aбе я кажи кои са били тези че ми стана интересно. Искам да видя какво е това да бъдеш натоварен със свръх-сатанинска сила. Може па и да стана и аз религиозен ако бъда възкресен

The Bird of Hermes

npp, вече си ми любимия покемон, честно!
    Пази моториста !!!

Мега фен
    aбе я кажи кои са били тези че ми стана интересно. Искам да видя какво е това да бъдеш натоварен със свръх-сатанинска сила. Може па и да стана и аз религиозен ако бъда възкресен
    не ти го препоръчвам, доста е опасно, инче това са едни сектанти, които се занимават с задълбочена трансцендентална медитация, най-добре не го прави, това е най-голямото проклятие на всички времена

Ма Бог като по картинките ли изглежда? Така де, иконите.
    Пази моториста !!!

Аре не бъди педал де! Кажи им името барем, обещавам да не ходя

The Bird of Hermes

Мега фен
    Ма Бог като по картинките ли изглежда? Така де, иконите.
    Виждал съм Исус около три пъти, като един от случаите беше когато ме оттърва от проклятието на горепосочените сектанти, като това стана само за части от секундата, когато Той ми се яви в видение/образ разпънат на кръст, и тогава онази най-колосална сатанинска сила беше премахната напълно просто/съвсем мигновенно, истинският Господ Бог е много силен - просто е Всемогъщ, кришна и останалите са нищо в сравнение с Него

Мега фен
    Аре не бъди педал де! Кажи им името барем, обещавам да не ходя
    казват се iskcon

Абе, тия да не са те надрусали нещо там?
    Пази моториста !!!

Мега фен
    Абе, тия да не са те надрусали нещо там?
    не, дори даже в последствие когато историята се разду, понеже може би немалко хора изреваха от онзи случай, тъй като аз не бях единственият засегнат от онова, което те направиха тогава, и те скалъпиха едни лъжливи показания по мой адрес че аз съм бил наркоман, което те направиха с цел да замажат положението в случай че някакви служби по сигурността се навъртат наоколо, но почти съм сигурен че доста хора ги разбраха, като включително най-вероятно дори и разни тайни служби по сигурността.....

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Тук не става въпрос за вяра в измислени герой от приказките и пилета, а за вяра в Господ.
    И да се опиташ да вярваш дори просто ей така, това пак си е някаква проява на човека, че има желание да вярва. А като покажеш на Бог че имаш желание да вярваш след време Бог може и да ти помогне (например чрез разни случки в живота ти или по друг начин) да придобиеш и по-силна вяра.
    OK, ама защо вярваш в Господ, а не измислените съшества? Какво е това нещо, което го прави по-различен от Феята на Зъбките?
    Welcome to the end of the thought process.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си