.
Отговор в тема
Страница 43 от 80 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    So?

asdasdasdasdasdasd
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Хайде да не се обиждаме, между сатанисти и атеисти има огромна разлика!Аз съм атеист и не вървам в нещо, което не мога да видя или пипна, смятам сатанистите са точно толкова идиоти, колкото и християни/мюсюлмани/будисти/хинтоисти...Докажи ми с нещо съществуването на Бог и в неделя бягам до църквата, да се помоля за прошка.Защо отричаш другите религии, като те с нищо не се различават от християнството, освен, че заради християнството са избити повече хора?

Мега фен
    няма нужда от каквито и да било спорове/препирни/интриги относно богове, вярващи, сатанисти, атеисти, и пр., които на всичкото отгоре биха могли да продължат цяла вечност, просто има Един, Който наистина е истинският Господ Бог, въпросът е колко от духовниците/вярващите наистина желаят Доброто на човеците/одушевените?, защото по принцип самият Бог не се нуждае от помощ, Той има всичко - това е
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 16:38

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    няма нужда от каквито и да било спорове/препирни/интриги относно богове, вярващи, сатанисти, атеисти, и пр., които на всичкото отгоре биха могли да продължат цяла вечност, просто има Един, Който наистина е истинският Господ Бог, въпросът е колко от духовниците/вярващите наистина желаят Доброто на човеците/одушевените?, защото по принцип самият Бог не се нуждае от помощ, Той има всичко - това е
    Тцтцтц...не съм знаел, че Бог има всичко.Още утре почвам да си пиша една свещенна книга и бягам с автомата да просвещавам негрите в африка...След един камион патрони и аз ще стана толкова известен бог, колкото и Христос и баща му взети заедно.Това, че със сила съм накарал тях и бъдещите им поколения да вярват, че аз съм бог прави ли ме наистина такъв?

Между другото Библията е много хубава приказка, ама за съжаление само приказка...Ако повярвам в Христта ще прекарам вечността в мюсюлманския ад, ако стана мюсюлманин, ще лежа в християнския ад/има и друга причина по която няма да стана мюсюлманин де ама не е много по темата/...По добре да не вярвам в нищо и ако случайно има нещо, то пак ще лежа само в единия ад...

Мега фен
    ^
    тя май те харесва бе тъпчооу, ама си и ти

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на Concussion
    Намери на кого да ги показваш тия работи. В момент на умопомрачение съм, имам нужда да си пусна някаква ей такава затъпяваща глупост, щото всеки момент ще се разпадна. По принцип не слушам популярна музика...

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Намери на кого да ги показваш тия работи. В момент на умопомрачение съм, имам нужда да си пусна някаква ей такава затъпяваща глупост, щото всеки момент ще се разпадна. По принцип не слушам популярна музика...
    Toгава барем слушай нещо с по-хубаво качество:

http://www.youtube.com/watch?v=VImAGUVd8_4

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на HolyShit
    НИКВА МУЗИКА НЕ СЛУШАМ!! Я СИ ПЕЯ ПОД ДУША КАТО ПИЧ ДОКАТО СИ ПРАВЯ САМ ОРГИЯ!!!! КОЙ ДРУГ МОЖЕ ГО НАПРАВИ ТОВА!!!!!!!!!!

^ Бегай се бе утрепко малка.

Казвам нещо и ти казваш есенциално същото нещо но с повече акцент върху нещо, което сам съм казал.

Баси педала, само и само да постнеш нещо.

Първия ми пост от два месеца, който да не адресира някоя малоумщина и пак да си навреш клавиатурата в гъза и започваш да сееш лайна из нета!

Oтделно и че думите на Йешуа са включени в корана.

Малоумник с малоумника неграмотен

The Bird of Hermes

Мега фен
    вие двамата по-горе, по принцип корана е изцяло лъжепророческо писание, писано от арабски/персийски лъжепророци, но дано истинският Господ Бог да се смили над мюсюлманите, понеже Целта е да се Спасява, а не да се погубва, а и по принцип целтта на духовниците/духовните служители е да работят за осигуряване(-то) на Спасение(-то) от истинският Господ Бог за всички човеци, или поне не трябва да вършат неспасение и погибел в вярата, иначе Бог ще остане недоволен, като накрая дори ще уволни всички неправедни духовници/духовни служители

"когато(т.е. когато вие неправедни/лоши духовници/вярващи) простирате ръцете си(т.е. към Господ Бог), Ще(т.е. Аз истинският Господ Бог ще) крия очите Си от вас; Даже когато принасяте много молитви не ща да слушам; Ръцете ви са пълни с кръв(т.е. с погибел за човеците). Измийте се(т.е. измийте се от горделивостта/завистта/алчността/злобливостта), очистете се(т.е. очистете се от верческата/духовната заблуда/неправда), Отмахнете от очите Ми злото на делата си, Престанете да вършите зло, Научете се да струвате добро, Настоявайте за правосъдие(т.е. за Правдата), поправяйте(също и: изобличавайте) угнетителя, Отсъждайте право на сирачето(т.е. на невярващите/нерелигиозните/нокултистите), застъпвайте се за вдовицата(т.е. за духовниците/вярващите в беда). Дойдете сега та да разискаме, казва Господ; Ако са греховете ви като мораво(т.е. ако вярата ви е неправедна), Ще станат бели като сняг(т.е. ще стане Праведна); Ако са румени като червено(т.е. ако е лоша), Ще станат като бяла вълна(т.е. ще стане Добра). Ако слушате(т.е. ако сте Праведни/Добри в вярата) драговолно, Ще ядете благото на земята; Но ако откажете и се разбунтувате, Ще бъдете изпоядени от нож(т.е. ще бъдете санкционирани), Защото устата Господни изговориха това. Как стана блудница верният град(т.е. как вярата стана верческа/духовна неправда), Който беше пълен с правосъдие(т.е. която беше пълна с Правда)! Правда обитаваше в него(т.е. Правда обитаваше в нея), а сега - убийци(т.е. верчески/духовни неправедници/беззаконици). Среброто(т.е. словото/учението) ти стана шлак(т.е. неправда); Виното(т.е. благодатта) ти се смеси с вода(т.е. с неспасение и погибел). Твоите князе(т.е. духовниците/вярващите) са бунтовници(т.е. противници/врагове на истинският Господ Бог и човеците) и съучастници на крадци(т.е. на верчески(-те)/духовни(-те) беззаконици); Всеки от тях обича подаръци(т.е. користи) и тича след(т.е. и е воден от желанието за лични) възнаграждения; Те не осъждат право сирачето(т.е. те не се Грижат истински за невярващите/нерелигиозните/неокултистите), Нито дохожда при тях делото на вдовицата(т.е. нито са Загрижени истински за духовниците/вярващите в беда). Затова, казва Господ, Иеова на Силите, Всемогъщият Израилев: Ах! ще се облекча от противниците Си, И ще отдам възмездие на враговете Си; И пак ще туря ръката Си върху тебе(т.е. и пак ще се погрижа за Вярата), И ще очистя шлака ти като с луга(т.е. и ще я очистя с Правда), И ще отделя от тебе всеки примес(т.е. и ще премахна от нея всяка неправда); И ще възстановя съдиите ти(т.е. и ще възстановя числото на нейните истински служители) както по-преди, И съветниците ти(т.е. и нейните истински свидетели) както отначало; Подир което ще се наречеш Град на правда, Верен град, Сион(сиреч, Вярата) ще се изкупи(т.е. ще пребъде) чрез правосъдие(т.е. чрез Праведна съдба), И тия, които се върнат в него, чрез правда. А беззаконниците и грешниците(т.е. а верческите/духовните неправедници/беззаконици) ще се съкрушат заедно, И тия, които са оставили Господа(т.е. и онези, които са станали духовници/духовни служители но не в истинският Господ Бог), ще загинат. Защото ще се посрамят поради дъбовете(т.е. поради неправедните вероучения), които пожелахте(т.е. които пожелаха); И ще се смутите(т.е. и ще бъдат смутени) поради градините(т.е. поради користните/нечистите блага), които избрахте, Понеже ще стана(т.е. понеже бог ще стане за тях) като дъб, чиито листа вехнат(т.е. вероучение без праведна полза), И като градина, която няма вода(т.е. и като благодат, която не ползува напълно всички човеци). И силният ще бъде като кълчища(т.е. и властните/силните духовници/духовни служители ще се оплетат като патици в кълчища), И делото му(т.е. и всъщност делото им ще бъде краткотрайно и слабо) като искра; И то ще изгори заедно с него(т.е. с тях), Без да има кой да ги гаси." Исая 1: 15-31
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 09:37

Хм интересно...по твоята логика е по-вероятно християнството да е лъжепророческата религия, защото будизмът е възникнал 5 века преди християнството...Будизма, както и конфуцианството са по-скоро философски разбирания за света, отколкото религии, казващи на хората"вярвай сляпо в Бог и ще пребъдеш", такаче ми се виждат доста по-полезни. Според тях само ти си решаваш съдбата...Как сметна, че юдаистите са заблудени...Те вярват в същия Господ Бог като вас, само дето не зачитат Исус Христос.По-добре вместо да ме убеждаваш, че аз заедно с още 3-4млрд. души ще отодем в ада, попрочети и за другите религии да видиш ти в колко ада трябва да идеш, за дето не вярваш в Аллах/Буда/Ра/Тангра...
    ПП Ще те помоля, спри да цитираш Библията - чел съм съкратената и версия и не съм се убедил във Всевишния.Давай доводи с нещо различно от книга, написана от римляните с политическа цел...
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 01-24-2012 на 15:41

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Хм интересно...по твоята логика е по-вероятно християнството да е лъжепророческата религия, защото будизмът е възникнал 5 века преди християнството...Будизма, както и конфуцианството са по-скоро философски разбирания за света, отколкото религии, казващи на хората"вярвай сляпо в Бог и ще пребъдеш", такаче ми се виждат доста по-полезни. Според тях само ти си решаваш съдбата...Как сметна, че юдаистите са заблудени...Те вярват в същия Господ Бог като вас, само дето не зачитат Исус Христос.По-добре вместо да ме убеждаваш, че аз заедно с още 3-4млрд. души ще отодем в ада, попрочети и за другите религии да видиш ти в колко ада трябва да идеш, за дето не вярваш в Аллах/Буда/Ра/Тангра...
    ПП Ще те помоля, спри да цитираш Библията - чел съм съкратената и версия и не съм се убедил във Всевишния.Давай доводи с нещо различно от книга, написана от римляните с политическа цел...
    въобще не съм казал че някой трябва да отиде в ада, но в всяка религия, в която духовниците/вярващите изповядват неспасение и погибел за други човеци така по този начин там се върши верческо/духовно беззаконие, така че, аз нямам никакво намерение да върша такова беззаконие и затова и не свидетелствувам никакво неспасение и никаква погибел, но това не означава че аз мога да гарантирам че онези, които не спират да вършат верческа/духовна неправда няма да бъдат санкционирани от Бог - това е
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 16:21

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    въобще не съм казал че някой трябва да отиде в ада, но всяка религия, в която духовниците/вярващите изповядват неспасение и погибел за други човеци всъщност по този начин вършат верческо/духовно беззаконие, така че, аз нямам никакво намерение да върша такова беззаконие и затова и не свидетелствувам никакво неспасение и никаква погибел, но това не означава че аз мога да гарантирам че онези, които не спират да вършат верческа/духовна неправда няма да бъдат санкционирани от Бог - това е
    Колко пъти да ти повтарям?!!?Атеистите не изповядваме погибел и унищожение, нито анархия, нито каквато и да била злина!Просто не вярваме в това, което неможе да се види и пипне, сиреч нематериалното.Защо мислиш, че атеизъм и сатанизъм е едно и също?Ти ми кажи щом си толкова вярващ-постиш ли? Ходиш ли всяка неделя на църква? Ако дойда и ти забия един цигански шамар, ти ще обърнеш ли и другата буза?Или ти си като повечето малоумници, дето незнаят още на кой бряг са-вярва, ама не испълнява нищо, от това което трябва?

Мега фен
    ами, че цялата Библия е изпълнена с призиви че трябва да се вярва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами, че цялата Библия е изпълнена с призиви че трябва да се вярва.
    цитирай конкретен стих/пасаж от Библията, стига само казва че в Библията имало неща, които всъщност ги няма, пък да видим къде е тази Божия Заповед

Мега фен
    "Който вярва в Сина, има живот вечен; който пък не вярва в Сина, не ще види живот, и гневът Божий пребъдва върху него" - от това по-ясно здраве му кажи, освен ако не си заблуден или манипулиран от "зли духове" и полтъргаиси.

Cool

Пфф...писна ми едно и също да дъвчем, айде когато Господ ти се яви ме викни да се убедя и междувременно спри LSD-то, че май наистина е силна мозъчна отрова.Хайде аз отивам да върша пъклените си, келешски дела.

Мега фен
    "Който вярва в Сина, има живот вечен; който пък не вярва в Сина, не ще види живот, и гневът Божий пребъдва върху него"
    и защо така духовниците/вярващите бързат да товарят човеците с бремена и бирове, та и ти барабар петко с тях?!, защо си мислиш че да казваш на другите че ако не вярват в Бог са грешни е правилно след като виждаш колко сложно нещо може да се окаже систематичната/задълбочената и професионалната вяра/духовност най-малкото от свидетелствата в моите post-ове?!, защо си мислиш че е задължително за онези, на които не им е дадено от истинския Бог да бъдат духовници/духовни лица да стават такива?!, знаеш ли че точно това е причината за огромното верческо/духовно беззаконие, именно лъжовното принуждаване на човеците да стават духовници/вярващи//духовни лица?!, не е ли достатъчно като за начало ако можеш примерно да ги насърчаваш да не бъдат лоши но дори ако може да бъдат Добри?!, кое е по-важно за Бог, да ги вижда че не са лоши и че са Добри, или, че вярват?!, не е ли Верността по-скоро Любовта, отколкото вярата без Любов, след като е писано че "Бог е Любов"?!
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 21:25

Мега фен
    ами защото така пише в Библията бе нпп, Библията е към всички хора, там не пише духоници да вярват, недуховници да не вярват, а ясно е казано - Който вярва ще се спаси, който не вярва не - не пише духовници да вярват, а всички.

Мега фен
    ами защото така пише в Библията бе нпп, Библията е към всички хора, там не пише духоници да вярват, недуховници да не вярват, а ясно е казано - Който вярва ще се спаси, който не вярва не - не пише духовници да вярват, а всички.
    напротив, темата на всичкото Писание е единствено вярата, там въобще не е засвидетелствано че всеки невярващ/нерелигиозен/неокултист трябва задължително да стане вярващ, но пише че всеки, който иска да стане духовник/духовно лице трябва да спазва Св. Закон/Заповеди на вярата, защото истинският Господ Бог не е насилник, как ти се вижда това шефа на някоя световно известна фирма да спира всеки минувач от улиците за да ги кара насила да стават служители на неговата фирма?!, разбира се че по принцип никой шеф на световно известна фирма не би си позволил такова нещо, така и истинският Господ Бог не би накарал някой насила да става Негов верчески/духовен служител, но в това отношение нещата в истинският Господ Бог са организирани от Него на принципа на специалният подбор, казано накратко, Той желае само съвършено Добрите/Праведните човеци за свои верчески/духовни служители като разбира се само ако те искат, защото няма как Той да допусне да се прочуе като насилник - помисли върху това, и ще видиш Истината, за съжаление в днешно време много хора нямат достатъчно уважение и никак не спестяват от суетата, която създават на друг(-и(-те)), но е Добре да влагат повече Здрав Разум за да разбират нещата, а не все да се оказва че не са разбрали, и някой все да трябва да им обяснява и т.н.

Мега фен
    че Бог насила ли те кара да вярваш, той казва какви трябва да бъдем, но никой не е накарал на сила.

Добре, кажи ми ти тогава къде пише, че само духовниците трябва да вярват, а недуховниците не трябва да вярват, къде го пише.

Мега фен
    че Бог насила ли те кара да вярваш, той казва какви трябва да бъдем, но никой не е накарал на сила.

Добре, кажи ми ти тогава къде пише, че само духовниците трябва да вярват, а недуховниците не трябва да вярват, къде го пише.
    а защо си мислиш че в Библията всичко е подробно обяснено и подредено както в перфектните учебници от образователната система?!, та нали Бог е допуснал Писанието да е разбъркано като разглобен пъзел, при това да бъде пълно с не малко уловки, защото Той има за цел да пресее съвършено Добрите/Праведните от неправедните, така че, да вземе за свои верчески/духовни служители само Съвършените, и затова Библията е като един голям тест/изпит, който само съвършено Добрите/Праведните могат да (пре-)минат успешно, защото те не се хващат за буквите, но единствено за самата Любов и Вярност, докато неправедните се основават на буквите и така автоматически отпадат, например, виж колко заповеди-уловки има в старият завет, примерно, за убиване с камъни, при все че изрично е написано "не убивай." в Заповедите написани с Божият Пръст, също и за проклинане, при все че изрично е написано "не пожелавай." в Плочите на Завета, и т.н., така че, виждаш ли колко важни неща са пропускали и до сега много от духовниците/вярващите през вековете?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си