.
Отговор в тема
Страница 43 от 87 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 2160
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    нпп, защо ти трябва да доказваш устройването на творението от Бог, нали уж беше невярващ езичник служещ на Бог, изтъкваше само любовта а отхвърляше че не е нужно да се вярва, а сега сам я защитаваш тази вяра за сътворението от Бог
    например защото шантави сатанисти се опитват да въвличат в заблуди разни хора, проповядвайки всякакви метафизични верчески/духовни системи

Мега фен
    Бог и Божието сътворение, големия взрив. (приятно гледане, пуканките са задължителни, а за любимия приятел4 концентрацията и поне малко трезва мисъл)
    Във филма научните изследвания се съпоставят с Корана а не с Библията, но въпреки това основното е че се защитава идеята за Божието сътворение.

ЧАСТ 1

ЧАСТ 2

ЧАСТ 3

Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 13:08

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Кое е неизследимо?

Както казах - преди няколко стотици години само въпроси за произхода на дъгата и гръмотевиците са били достатъчно добро основание за хора като тебе да вярват и да казват че са натрили носовете на рационалистите.

След стотина години един ТОЧНО като тебе ще спори с един ТОЧНО като мене и ще го пита нещо тип "Ти като знаеш какво е причинило големият взрив, абиогенезиса и физичните сили не си мисли че знаеш всичко, защото все още не си отговорил на най-важния въпрос - яйцето ли е първо или кокошката?" и така ad absurdiam

Неотговоримите въпроси си получават отговори, наивните измислят нови въпроси, а бог става все по-и все по-малък.
    аз (да) не съм някакъв дон кихот че да се опитвам да натривам носове, какво ще разбереш ако не можеш да видиш/обземеш повече от един квадратен милиметър намирайки се някъде на безименният пръст от ръката или крака на някакъв великан?!
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 12:42

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    lol, тези гадни комунистически атеистични учени

Не знаех че тая глупост я има и в бг.

Спикъра е такъв бот обаче...

Anywhoey, eто какво показва науката до сега, без несвързани глупости за мислите на философи за астрофизика и мисловните миазми на някой кънчо от Перник:

Най-малкото е далеч по-кратко и on the point, отделно и че не е направено от фанатизиран илитерат.

EDIT:

това също е яко пък и доста по-модерно:

Последно редактирано от gandalfepi4 : 01-23-2012 на 12:51
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    аз да не съм някакъв дон кихот че да се опитвам да натривам носове, какво ще разбереш ако не можеш да видиш/обземеш повече от един квадратен милиметър намирайки се някъде на безименният пръст от ръката или крака на някакъв великан?!
    Много неща - бих могъл да видя състава на кожата, да взема проби и да изследвам ДНКато на съществото, да разбера повече за природата и функцията ѝ.

Пък кой знае, някой ден с разрастването на кръгозора ми може и да се окаже че има такова чудо като "гигант" наистина, кой знае.

Но отново, не виждам никакъв потенциал за такова същество във вселена съставена от смъртоносно празно пространство и избухващи топки, и заповеди да си кълцаш пишката за да покажеш колко го обичаш без да комуникираш с него.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    а не смяташ ли че разглеждайки вселената отдолу нагоре може да се окаже невъзможно да разбереш как изглежда тя погледнато от най-горе надолу?!

Moже, но пък нямам намерение да слушам един от билиони олигофрени които без никакви знания дрънкат за различни магически великани и подвизите им.

Такова мислене е довело до Ра, до Зевс, до Вотан и тн и тн и тн.

Отново - астрофизиката няма нищо общо с някой невидим великан, който е искал да си режеш пишката за да му стане кеф

The Bird of Hermes

Мега фен
    до вяра в идоли се стига именно когато хора започнат да вярват в неправедни, лоши или несигурни богове/верчески учения

Наричай го както искаш. Няма да ти казвам как да виждаш различните религии.

Аз не мога да не виждам твоята като другите. За мен няма разлика.

Toва и ни разделя:

The Bird of Hermes

Мега фен
    да но има и такива, които освен че не вярват в никакви богове/христосовци освен само в истинският Господ Бог, не вярват дори и в дявол(-и, -а)/сатана, като в това число дори и всичките невярващи/нерелигиозни/неокултисти/несатанисти, така че, ако примерно ти си сатанист, тогава може да се окаже че мнозина от тях те изпреварват по праведност макар и да са прости и невярващи
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 13:23

So?

asdasdasdasdasdasd

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Хайде да не се обиждаме, между сатанисти и атеисти има огромна разлика!Аз съм атеист и не вървам в нещо, което не мога да видя или пипна, смятам сатанистите са точно толкова идиоти, колкото и християни/мюсюлмани/будисти/хинтоисти...Докажи ми с нещо съществуването на Бог и в неделя бягам до църквата, да се помоля за прошка.Защо отричаш другите религии, като те с нищо не се различават от християнството, освен, че заради християнството са избити повече хора?

Мега фен
    няма нужда от каквито и да било спорове/препирни/интриги относно богове, вярващи, сатанисти, атеисти, и пр., които на всичкото отгоре биха могли да продължат цяла вечност, просто има Един, Който наистина е истинският Господ Бог, въпросът е колко от духовниците/вярващите наистина желаят Доброто на човеците/одушевените?, защото по принцип самият Бог не се нуждае от помощ, Той има всичко - това е
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 15:38

Супер фен Аватара на HolyShit
    това че се повтаря "истинският Господ Бог" е именно заради онези духовници/вярващи, които все още не са се обърнали към Онзи, Който наистина е Истинският, но които имат някакъв(-ви) друг(-и), ето как ти поне си забелязал че се повтаря много пъти, докато те дори и това не забелязват, такива имена като: аллах, йехова, кришна, буда, и пр., въобще не са сигурни, защото са свързани с масова религиозна дейност от страна на много духовници/вярващи, които следват човешки верчески/духовни предания/традиции, а да не говорим че много от човешката религия си е чисто лъжепророческа, защото е съставена от лъжепророци, но онова, което наистина е чисто и актуално в вярата е когато духовниците/вярващите започнат да вярват просто само в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог бидейки му напълно верни/предани докрай, ето това е, което наистина е Надеждно в вярата
    Значи по тази логика..Трябва да отида в някоя църква и да кажа,че искам да еба и край... Ще ми намерят жена нали (rofl)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Значи по тази логика..Трябва да отида в някоя църква и да кажа,че искам да еба и край... Ще ми намерят жена нали (rofl)
    имах предвид осигуряването най-малкото чрез Молитви към истинският Господ Бог така че поне самият Той да се погрижи за каквото смята че е необходимо по определен от Него начин
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 16:03

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Това е единственият ти шанс да си намериш.

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Това е единственият ти шанс да си намериш.
    АЗ СЪМ ЛУД!! ИМАМ ПУТКА ИМАМ ХУЙ ДАЖЕ ДВА ХУЯ И ДВЕ ПУТКИ И ПРАВЯ ОРГИЯ САМ КОГАТО СИ ПОИСКАМ!!!!!!!!!!! САМО МОЖЕ ДА ЗАВИЖДАШ!!!!!!!!! НЕКА ТИ Е ГАДНО И ПЛАЧИИ!!!!!!!!

Мега фен
    ^
    тя май те харесва бе тъпчооу, ама си и ти

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на Concussion
    Намери на кого да ги показваш тия работи. В момент на умопомрачение съм, имам нужда да си пусна някаква ей такава затъпяваща глупост, щото всеки момент ще се разпадна. По принцип не слушам популярна музика...

НИКВА МУЗИКА НЕ СЛУШАМ!! Я СИ ПЕЯ ПОД ДУША КАТО ПИЧ ДОКАТО СИ ПРАВЯ САМ ОРГИЯ!!!! КОЙ ДРУГ МОЖЕ ГО НАПРАВИ ТОВА!!!!!!!!!!

Намери на кого да ги показваш тия работи. В момент на умопомрачение съм, имам нужда да си пусна някаква ей такава затъпяваща глупост, щото всеки момент ще се разпадна. По принцип не слушам популярна музика...
    Toгава барем слушай нещо с по-хубаво качество:

http://www.youtube.com/watch?v=VImAGUVd8_4

The Bird of Hermes

няма нужда от каквито и да било спорове/препирни/интриги относно богове, вярващи, сатанисти, атеисти, и пр., които на всичкото отгоре биха могли да продължат цяла вечност, просто има Един, Който наистина е истинският Господ Бог, въпросът е колко от духовниците/вярващите наистина желаят Доброто на човеците/одушевените?, защото по принцип самият Бог не се нуждае от помощ, Той има всичко - това е
    Тцтцтц...не съм знаел, че Бог има всичко.Още утре почвам да си пиша една свещенна книга и бягам с автомата да просвещавам негрите в африка...След един камион патрони и аз ще стана толкова известен бог, колкото и Христос и баща му взети заедно.Това, че със сила съм накарал тях и бъдещите им поколения да вярват, че аз съм бог прави ли ме наистина такъв?

Между другото Библията е много хубава приказка, ама за съжаление само приказка...Ако повярвам в Христта ще прекарам вечността в мюсюлманския ад, ако стана мюсюлманин, ще лежа в християнския ад/има и друга причина по която няма да стана мюсюлманин де ама не е много по темата/...По добре да не вярвам в нищо и ако случайно има нещо, то пак ще лежа само в единия ад...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си