.
Отговор в тема
Страница 56 от 87 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2160
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    А моля ти се не ме сравнявай с мюсюлманите.

Bowling Аз си знам за себе си, не е нужно друг да го разбира ;п
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да ама няма значение какво ти се иска на тебе, истината е само една, другото са своеволия.
    Мюсюлманите са нещо подобно на тебе, те вярват в Аллах, а Иисус го почитат като пророк.
    Те вярват в абсолютно същия бог като християните, дегенерат такъв, "аллах" е просто арабската дума за "бог". Толкова си тъп и безмозъчен. Отпадък нищожен дебилен.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    да ама няма значение какво ти се иска на тебе, истината е само една, другото са своеволия.
    Мюсюлманите са нещо подобно на тебе, те вярват в Аллах, а Иисус го почитат като пророк.
    Ама толкова си прост, че нямам думи. Децата в 10-ти клас учат религиите и им е ясно какво пише в учебника.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Абе педал няма ли да се обадиш нещо бе?

Нали беше 600 книги изчел, нали много разбираше от религия, къде чезнеш все от темите в които ти го начукват?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    за какво става въпрос.......

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss Виж мнението
    А моля ти се не ме сравнявай с мюсюлманите.

Bowling Аз си знам за себе си, не е нужно друг да го разбира ;п
    ок, тогава кво ще кажеш за юдаизма, там почитат Бог, но Христос не.

Град
    ImaginaryWorld.com
    Човек мен не ме интересува кой кво почита. Евреите така пък ме дразнят, че си не е истина. Мислят си, че сега едва ли не всички тряя им се кланяме, че са преминали през много, блала, да им целувам краката. Мислят си, че са над другите, ма са такива смешки, уатеваа.

Град
    ImaginaryWorld.com
    А и аз не е като напълно да не почитам Христос, бтв. Просто не му отдавам прекалена важност.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss Виж мнението
    Човек мен не ме интересува кой кво почита. Евреите така пък ме дразнят, че си не е истина. Мислят си, че сега едва ли не всички тряя им се кланяме, че са преминали през много, блала, да им целувам краката. Мислят си, че са над другите, ма са такива смешки, уатеваа.
    Християните са левски, а евреите са цска! бийте се сега ^^
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bowlingForBeer Виж мнението
    Християните са левски, а евреите са цска! бийте се сега ^^
    Кой идиот тук гледа подобни шитни ,наречени футбол? Да чуяяяяяяяяя..... )

Аз гледам само lolzgym, сър!

The Bird of Hermes

Мега фен
    Иван Вазов

На един атеист

Тук почива смъртний тоз,
    кой в съмненье вечно трайше,
    бог за него бе въпрос
    и сам себе си не знайше
    дали истина е той!
    Най-подир му домъчнява,
    сe така да се съмнява
    и тъй снощи в съня свой
    къмто другий свят отиде,
    та самичък там да види
    и да знае занапред
    що да вярва в тоя свет!

‎ "Аз не зная под небето друга книга, по-могъща и тъй всеобща, каквато е Библията... Там дето Библията се знае и чете, злините са случайни, а добродетелите са трайни спътници на живота. Учудвам се, че тази Свята книга много слабо се знае у нас не само от миряните, но и от духовниците." - Иван Вазов
    Последно редактирано от defender : 07-12-2012 на 16:41

Banned Повече от фен
    Аз

На един вярващ

Тук почива смъртний тоз
    кой в заблуди вечно блуждайше
    Бог за него бе Христос
    и на просветлен се прайше
    вярвайки че истина е той!
    Най-после му домъчнява
    все така да се заблуждава
    и тъй днес, с разума свой
    в реалният свят си доиде,
    та самичък там да види,
    и да разсъждава занапред,
    да не вярва в глупости навред!

Аз не зная под небето друга книга, по-могъща и тъй манипулираща, каквато е Библията.... Там дето Библията се знае и чете, злините са чести, а кръстоносните походи, войните и кладите са трайни спътници в живота. Учудвам се че тази Простотия все още се възприема у нас не само от закостенелите прости умове, но и от младите" - Аз
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-12-2012 на 17:40

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Какво толкова ще ви стане атеисти ако вярвате, нищо. Та да вярваш е толкова лесно, какво толкова мислите.
    Не мога да разбера какво толкова им пречи на атеистите да вярват и те така се гнусят от вярата. Какво толкова ще ви стане атеисти ако вярвате, като че ли като повярват и някой ще им отсече главите за това. Ами вярата с какво толкова ви застрашава и ще ви пречи че така яростно отказвате да вярвате, май нищо, тогава защо толкова не искате да повярвате. Вярвайте нищо не губите от това, какво толкова се опъвате кат дявол от тамян....Чудна работа.
    Много сте ми интересни Вие вярващите,смятате,че като вярвате нещо ще се промени.Аз лично,ако вярвам в Бог губя,първо,здравия си разум,и второ,всичко,което ме прави човек,а не играчка на религиозни психари или някаква наивна личност,която просто вярва,защото е по-лесно.Предпочитам по-трудния начин,да знам,че умирам и се свършва,ще ме ядат червеите,отколкото да вярвам в някакъв измислен Рай и да почитам Бог,който бих заплюла,ако видя на улицата.Вярата ме застрашава с това да бъда истински свободна и да осъзная и разбера сама кое е правилно и кое грешно,а не някакъв измислен герой,книжка и лицемери с користни цели да ми казват.Сега поне не съм заслепена да намирам всичко различно за нередно или грешно,защото религията го отрича или го няма в Библията.И не,не се гнуся от религията/религиите(или поне не само),ненавиждам ги.
    Последно редактирано от Kaena Smith : 07-13-2012 на 15:05

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Самата тема изглежда дота глупаво ... разбирам те г/д какво искаш да кажеш, ама мислиш като 10-12 годишнен/а...
    ВСЕКИ има право да вярва, в това което смята, че съшествува или съответно не съществува... всеки е направил своя избор... а какъв е смисълът от "вярващи", които пак не вярват, че има Бог, ама пак казват, че вярват... НИКАКЪВ... замисли се малко

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Религията като цяло е най-силната манипулация,начин да се командва,насочва в правилната посока простолюдието.. Начин да обясниш на необразован човек,физично явление.. Аз също вярвам,вярвам в силата на ума!!!

Джордж Карлин е казал: "Никога не съм искал да съм част от група,които имат за символ човек,зачукан върху две парчета дърво."

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Eвро, казах ти вече че е НЕВЪЗМОЖНО да повярваш в нещо по воля.
    Не знаеш колко си прав, Гандалфе.

Мега фен
    Потребителя отказва да спори, да убеждава, да се налага, свободната воля е съкровенна.

Който има уши да слуша, нека слуша! - Лука 14
    а защо потребителя да няма право да защитава Правдата?!, какво грешно би имало?!, например, ако потребителите са лишени от нужната реализация, която истинският Господ Бог им е определил, защо да е нередно (те) да си (по-)търсят правата?!
    Последно редактирано от npp : 07-25-2012 на 09:35

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а защо потребителя да няма право да защитава Правдата?!, какво грешно би имало?!, например, ако потребителите са лишени от нужната реализация, която истинският Господ Бог им е определил, защо да е нередно (те) да си (по-)търсят правата?!
    ха сега кажи къде съм споменал израза "няма право да защитава Правдата",
    а ти като искаш и ако мислиш че със спорове, разпри и налагане можеш да "свидетелстваш" там каквото си свидетелстваш - успех. Ти "свидетелстваш" на хора които не искат да им свидетелстваш и после си мислиш, че правиш нещо.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2012 на 09:59

Мега фен
    ха сега кажи къде съм споменал израза "няма право да защитава Правдата",
    а ти като искаш и ако мислиш че със спорове, разпри и налагане можеш да "свидетелстваш" там каквото си свидетелстваш - успех. Ти "свидетелстваш" на хора които не искат да им свидетелстваш и после си мислиш, че правиш нещо.
    не казваме това за да влизаме в спор с теб, а просто за да се даде свидетелство за правдата, това е просто документ за онези, които търсят истината/правдата от Бога, поради което и свидетелствуваме без да придиряме кой от четящите/писалите/пишещите на това място иска или не иска да му свидетелствуваме, понеже правим това за търсещите свидетелството от Бога, които намират нашето свидетелство, с цел да им се помогне - ние не те съдим
    Последно редактирано от npp : 07-25-2012 на 12:27

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    поради което и свидетелствуваме без да придиряме кой от четящите/писалите/пишещите на това място иска или не иска да му свидетелствуваме, понеже правим това за търсещите свидетелството от Бога
    лъже-маже-свидетелю npp,

всеки, който се залови да ръководи други, бидейки духовно незрящ (сляп), е измамник и прилъстител, захвърлящ всички последвали го в рова на погибелта.

ако слепец, слепеца води, и двамата ще паднат в ямата (Мат. 15:14)
    Последно редактирано от defender : 07-25-2012 на 13:21

Мега фен
    лъже-маже-свидетелю npp,

всеки, който се залови да ръководи други, бидейки духовно незрящ (сляп), е измамник и прилъстител, захвърлящ всички последвали го в рова на погибелта.

ако слепец, слепеца води, и двамата ще паднат в ямата (Мат. 15:14)
    нашага способност да свидетелствуваме Словото не е като от нас си, но е от истинският Господ Бог, или както Исус е казал на неправедните духовници/духовни служители:

"За съдба дойдох Аз на тоя свят, за да виждат невиждащите(т.е. за да прогледат физически слепите), а виждащите да ослепеят(т.е. а неправедните духовници/духовни служители да загубят неправедното си виждане в вярата). Ония от фарисеите(т.е. онези от неправедните духовници/духовни служители), които бяха с Него, като чуха това, рекоха Му: Да не сме и ние слепи? Исус им рече: Ако бяхте слепи(т.е. ако бяхте невярващи/нерелигиозни/неокултисти), не бихте имали грях, но понеже сега казвате: Виждаме(т.е. но понеже досега по човешка традиция свидетелствувахте: (ние) виждаме/познаваме Бога), грехът ви остава." Йоан 9: 39-41
    Последно редактирано от npp : 07-25-2012 на 18:53

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Религията като цяло е най-силната манипулация,начин да се командва,насочва в правилната посока простолюдието.. Начин да обясниш на необразован човек,физично явление.. Аз също вярвам,вярвам в силата на ума!!!

Джордж Карлин е казал: "Никога не съм искал да съм част от група,които имат за символ човек,зачукан върху две парчета дърво."
    Религията не се занимава с физични явления нито ги обяснява... И е за хора с ум и други качества.
    А Джордж Карлин е бил твърде наивен по тия въпроси.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Религията не се занимава с физични явления нито ги обяснява... И е за хора с ум и други качества.
    А Джордж Карлин е бил твърде наивен по тия въпроси.
    Прав си митрополитите пращят от духовност с своите джипки, а също така и ватикана със огромните количества крадена книжнина и бог знае още какво(както е израза)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си