.
Отговор в тема
Страница 62 от 80 ПървиПърви ... 125258596061626364656672 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И къде е тая планета ? И как знаеш кое е по-благоприятно за тях ?

Голям фен

Мислех да гледам филм тази вечер, но това е далеч по-добро......

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Аз пък откъде да знам къде е тая планета и кое е по-благоприятно за тях.Само казвам,чеса отишли някъде другаде,защото както каза ти без слънце не могат да живеят.Освен ако сега кажеш,че могат да живеят без слънце,защото аз няма как да знам на какви температури издържат,което ще опропасти цялата ти теория и пак ще спечеля аз

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Град
    София
    Какво си спечелил, че не разбрах ? Цялата ти хипотеза е измислена и изсмукана от пръстите, то дори противоречи на първоначално даденият от теб линк. Дори не знаеш в какво вярваш...просто допълваш измислиците на друг човек.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Какво си спечелил, че не разбрах ? Цялата ти хипотеза е измислена и изсмукана от пръстите, то дори противоречи на първоначално даденият от теб линк. Дори не знаеш в какво вярваш...просто допълваш измислиците на друг човек.
    Няма измислици на този свят.И не ме интересува дали противоречи на линка,който съм дал.Аз вярвамв тази хипотеза,но не във всичко написано в линка мила Rebirthing.Много добре знам в какво вярвам,отвори ума си и приеми,че може да съществува всичко,което ти наричаш измислици.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Град
    София
    Значи може да съществува раса от технологично напреднали, двуглави розови гларуси която ни е създала генетично. Ти разбира се не можеш да обориш това, защото 'нямало измислици на тоя свят'.

Значи може да съществува раса от технологично напреднали, двуглави розови гларуси която ни е създала генетично. Ти разбира се не можеш да обориш това, защото 'нямало измислици на тоя свят'.
    Да,може.Всичко,което човек си помисли се материализира в астралния свят,който не е по-малко реален от този.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Да,може.Всичко,което човек си помисли се материализира в астралния свят,който не е по-малко реален от този.
    А кой е създал астралния свят и въобще откъде го чу тва? Нито един от източниците по тая тема не потвърждава думите ти, т.е. пишеш измислици и те не се материализират никъде освен в сървъра на форума
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    А кой е създал астралния свят и въобще откъде го чу тва? Нито един от източниците по тая тема не потвърждава думите ти, т.е. пишеш измислици и те не се материализират никъде освен в сървъра на форума
    Тихо сега, тъкмо излезе, че ти като си мислиш за Господ и Исус, значи те съществуват. Не разваляй нещата.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението

Град
    София
    Добре, значи от тук насетне аз ще вярвам в двуглавият розов гларус, пък ти вярвай в Анунаките.

Ееееее ми добре,стигнахме до споразумение.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Пишеш най-недостоверните неща и най-много от всички твърдиш, че си прав.
    Едва ли съществува нормален, образован и знаещ човек, дето да вярва в тия теории за анунаките и т.н., единствените, които казват това, са някакви конспиратори дето са прочели това-онова в интернет и се имат за специалисти. Интернета дава информация, но не и знание, а разликата между 2те е много сериозна.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Тогава пич,повярвай в астралния свят.Ние сме тук и мислим,че това е реалността.По какво разбираме,че е така.Поради това,че чувстваме,мислим,докосваме ,имаме спомени.Но светът на сънищата тоест,когато сме в астралния свят,ние също чувстваме,докосваме,мислим и имаме спомени.И да светът на сънищата е също и светът на астрала това и в книгите,относно тая тема е писано,че е така.Та има само една разлика.Че там ние имаме безгранична сила,можем да променяме нещата.Защо е така?Ами защото там сме само ние,в онзи свят ни се дава бяло платно,на което можем да рисуваме и да трием каквото пожелаем.Там,в света на сънищата сме приели,че щом сънуваме можем да правим каквото си искаме и няма никаква част от теб,която дане мисли така.А в този свят също можем тези неща да,но защо не ги правим ли?Защото тук всички мислим,че това е реалността и че нещата са такива каквито са,не можем да променим нищо.Дори да искаш да левитираш например,някаква част от теб ще си казва пфффффф,ще левитирам ама друг път.Ето това е разликата.И моля те не ми казвай,че говоря за недостоверни неща и то НАЙ-недостоверни неща.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Тогава пич,повярвай в астралния свят.Ние сме тук и мислим,че това е реалността.По какво разбираме,че е така.Поради това,че чувстваме,мислим,докосваме ,имаме спомени.Но светът на сънищата тоест,когато сме в астралния свят,ние също чувстваме,докосваме,мислим и имаме спомени.И да светът на сънищата е също и светът на астрала това и в книгите,относно тая тема е писано,че е така.Та има само една разлика.Че там ние имаме безгранична сила,можем да променяме нещата.Защо е така?Ами защото там сме само ние,в онзи свят ни се дава бяло платно,на което можем да рисуваме и да трием каквото пожелаем.Там,в света на сънищата сме приели,че щом сънуваме можем да правим каквото си искаме и няма никаква част от теб,която дане мисли така.А в този свят също можем тези неща да,но защо не ги правим ли?Защото тук всички мислим,че това е реалността и че нещата са такива каквито са,не можем да променим нищо.Дори да искаш да левитираш например,някаква част от теб ще си казва пфффффф,ще левитирам ама друг път.Ето това е разликата.И моля те не ми казвай,че говоря за недостоверни неща и то НАЙ-недостоверни неща.
    а откъде си сигурен че дори и т.нар. "астрален свят" да съществува, не е просто фаза, през която дявола се промъква и действува с онези, които следват астрална(-та) проекция/астрално(-то) пътуване?!, например, както електрониката функционира единствено в света на електричеството, а така и онези, които я ползват могат да правят това единствено ако използват електричество(-то)
    Последно редактирано от npp : 09-05-2012 на 13:54

Мега фен
    ^ Сред най-безинтересните тролове, на които съм попадал си.

Допускам и да си изключително тъп обаче, в който случай - http://en.wikipedia.org/wiki/Dream

И моля те спри да пишеш в този раздел. Не че мога да се разпореждам в тази ситуация, но ако действително не си правиш кирията моля те просто спри. Неприятен си май на всички тук, а плюс това и никой не споделя мнението ти. Намери си хора, с които да си говориш на тази тема - на повечето от нас просто досаждаш.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^ Докато има, кой да му обръща внимание, ще пише. Имаше преди един досаден трол "християнин" - командо, преди тва извънземното аннунак, като междувременно се подвизаваше и наденицата. Разкараха се като спряха да ги приемат на сериозно.

Мега фен
    командо не беше трол.............

Auriss i ScarlettS няма да спра да пиша ако ще и прасетата да полетят.Щом мислите,че съм трол не ми пука.Не ми пука и че ви дразня,не ми пука,и вие изключително много ме дразните. ще разберете някой ден

Голям фен
    Incadeptus изтегли си филма Insidious и го гледай късно през ноща. Да видим после дали ще искаш астрални проекции....

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Incadeptus изтегли си филма Insidious и го гледай късно през ноща. Да видим после дали ще искаш астрални проекции....
    аз и без да го гледам ме е страх ;д

Град
    стара загора
    щом досаждаш на Г-н Auriss и някои други си длъжен да спреш да пишеш !!!.. нищо , че в интернет можеш свободно да изразяваш мнението си и че тези форуми са точно за това
    това че има наложени теории, които се повтарят навсякъде не означава, че те са правдоподобни. Ако решиш измисли някаква теория. С малко излишни пари ще ''намериш'' доказателства, правиш 2-3 документални филмчета и вече ще имаш последователи :д .. мисля че Incadeptus иска да каже, че трябва да отворите съзнанието си и да предположите, че много неща са възможни.Преди векове се е смятало, че Земята е плоска и че е в центъра на Вселената.. сега това е пълен абсурд. След известно време душата, извънземните, кинезите, астралните проекции и т.н. може да бъдат напълно нормални неща. Казвам МОЖЕ защото нищо не е сигурно. Не знам как вие може да сте на 100 % убедени, че света е тоолкова скучен :Д Не бъдете на принципа '' Око да види, ръка да пипне''. Това нещо не е за всеки ама моля ви не бъдете толкова арогантни към вярващите
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bishkotka Виж мнението
    След известно време душата, извънземните, кинезите, астралните проекции и т.н. може да бъдат напълно нормални неща.
    Науката не е отрекла тези неща, даже признава възможното съществуване на извънземен живот иначе не биха хвърляли толкова пари в проучвания. Също така въпросът за душата и това какво става след смъртта е отворен и науката няма заключително мнение по този въпрос.

Град
    стара загора
    тогава за какво спорите?!
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Голям фен Аватара на chushkopek
    Също така въпросът за душата и това какво става след смъртта е отворен и науката няма заключително мнение по този въпрос.
    Кое му е отвореното? Тук вече науката ясно ОТРИЧА съществуването на подобни глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си