- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Нека да видим,колко приблизително е голяма видимата вселена.Така 1 светлина година=946 080 000 0000 км,а видимата вселена е приблизително 93 милиарда светлинни години.Така,че 946 080 000 0000x930 000 000 00=879 854 400 000 000 000 000 000 км.Мдааа,няма как да сме единствените разумни същества във вселената.
Последно редактирано от jumpin : 09-09-2012 на 08:36
Първоначално написано от ledenakrasota
Леле... Ама сериозно продължавате да спорите цели 65 страници... Вярващите са заблудени, глупави хора, които си изчистват съвестта, като се помолят. Защо, мамка му, изваждате цитати от библията като доказателство?!? Аре стига с дивотиите. Вземете да правите добри неща, вместо да ги говорите!
Вярващ не се нарича само човек,който е религиозен ;д Бишкотке точно това имах предвид благодаря ти.И аз пък да се похваля.Вярвате или не,тази нощ преживях астрална проекция!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Е как да ти кажа.То беше прекаленоооооо айде не беше мимолетно де.Ами добре ще разкажа,не че ще ми повярвате де. ;д Излязох почти несъзнателно.Бях много отпуснат(събудих се по едно време през нощта) и почувствах,че мога да изляза.Само поисках и излязох.Чувството беше неуписуемо(не беше много приятно,но не беше и лошо) Веднагически излязох от стаята си и отидох на улицата.Започнах да скачам на високо и надалеч,но странно не можех да полетя,не знам защо.Виждах всички същества,които бяха около къщата и по улиците.Имаше някои доста страшни и необикновени,но когатоа си там въобще не те е страх.Те ме виждаха,но не ми обръщаха голямо внимание.Аз още се разкарвах тук във физическия свят и затова исках да отида в астрала.Чел съм,че трябвало да си представиш тунел,но аз си представих нещо като портал,през който се виждаше Раят така да се каже от другата страна.Това е най-горното ниво в астрала.Преминах и там учудващо нямаше много същества на това място,на което бях аз де.Имаше една зелена голяма огромна долина и дървета тук-там.В далечината седеше на един стол под едно дърво нещо не знам нещо като магьосник,може да е било друго.Аз не успях да разбера какво е точно.Поисках да отида,но започнах да виждам как всичко изтънява и избелява,всичко се рушеше.Разбрах,че бях започнал да се връщам и не можех да спра процеса.Но се върнах все пак.Разбрах,че човек не трябва да насилва нещата,да се опитва да ходи съзнателно там.Просто когато му дойде времето,той ще отиде там ако трябва.И така това е.![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Отворен е,защото това е тайнство все още и не могат да кажат нито,че не съществува,нито че съществува ;д
Учителката пита:
- От къде са произлезли хората?
Иванчо:
- Бог ги е създал!
Учителката:
- Не е вярно, хората са произлезли от маймуните.
Иванчо:
- Вашето родословно дърво не ме интересува!
Така ето една тема за размисъл: След като аджеба си имаме астрален пътешественик, какъв е шансът скоро да се появят Шака Зулу или Хари Потър?
ЧОВЕК Е СЪЗДАЛ БОГ !
ОБРАТНОТО НЕ Е ДОКАЗАНО !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
че хората различни от атеистите изобщо нищо не ги бърка атеистите дали вярват или не, за какво говориш?
Последно редактирано от defender : 10-01-2012 на 11:40
Душа... ХА-ХА... Няма такова нещо като душа, всичко е химически процеси в мозъка. След смъртта на мозъка, тези процеси се прекратяват и човекът, който познаваме, като Пешо, изчезва. Буквално-не се премества на по-добро или по-лошо място, просто го няма! Същите процеси протичат и в мозъка на Шаро, Пухчо или Златната рибка.
http://1.bp.blogspot.com/_osrVjnPbdE...ious_Logic.bmp
това че душата съществува, не ни дава право да разполагаме с нея, понеже е собственост на Бог и е част от Неговата система, всеки друг който се опитва да манипулира душата, по този начин ще може да върши единствено грях
"Бягайте от блудодеянието(т.е. от човешката(666) духовност). Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува(т.е. но който следва/упражнява/практикува йога/религия(в.т.с.)/окултизъм/езотерика), съгрешава против своето си тяло. Или не знаете, че вашето тяло е храм на Светия Дух, който е във вас, когото имате от Бога? И вие не сте свои си, защото сте били с цена купени(т.е. защото сте част от системата на Бог); затова прославете Бога с телата си, [и с душите си, които са Божии]." 1 Коринтяни 6: 18-20
Последно редактирано от npp : 10-02-2012 на 11:59
Вернер фон Браун е нацист.... в случай че не знаеш.